ברוך הבא לשנת 2014..נקווה שיהיה טוב יותר

עמיקם10

New member
למה בן אדם מחליט לחיות מהפשע..?

רוב האנשים חיים ביושר..בויקיפדיה ודאי כתוב שזה שפושעים הוא סוטים חברתיים וקרבנות.ולפי הסטטיסטיקה 70 אחוז מהאסירים וכו' וכו'..חוזרים לבית סוהר. נדבך נוסף הוא הסביבה שבה גדל הפושע. משום מה זה קשור לשד העדתי. לא שאני מתמצא בקרימינ ולוגיה-[טיילנו בתורכיה עם בוגרת המקצוע בטיול-והיא התפעלה מאסף חפץ שהיה מפכ"ל..ומאיר כזכור לי לא אהב את המפכ"לים מהצבא-כמו טרנר, הרצל שפיר ואחרים.]
הבן אדם נולד טאבולה ראסה..[שולחן ריק]או שלא..והגנים מובילים אותו והתת מודע שלו הוא המצפן..ולא המצפון..
כמו יצריו של סוטה מין שחזקים ממנו ומובילים אותו לסטות מהנורמה.

רוב ההנחות של הקרימינולוגים הם בדיחה.

אני גדלתי בעוני מחפיר כשאחי ואני התחלקנו בתורנות על זוג סנדלים אחד, היינו לבושים בבגדים שתוקנו שוב ושוב וכו
גם גרתי בתקופה מסויימת בשכונת פשע, ולמרות זאת לא הפכתי להיות עבריין.
הילדים שלי גדלו גם הם עד גיל תיכון באותה שכונת פשע ולא הפכו להיות עבריינים אלא אנשים שתורמים לחברה ומקימים משפחות לתפארת.
לעומתם הכרתי משך עבודתי בהמוני צעירים שגדלו בבתים עשירים והיה להם הכל, ואולי בגלל זה הם זילזלו בחוק ועשו ככל העולה על רוחם.

התנהגות אנשים נובעת אך ורק ממה שנקרא "שבע שנים מהבית", וכל היתר הם תירוצים חסרי בסיס.

ואמנם, הרוב המוחלט של העבריינים מנסיוני הם מעדות המזרח ולא קשור לשום שד אלא לאנשים שלא רוצים לעבוד ולהשקיע, מחפשים חיים קלים ואין להם שביב של מצפון.
המוטו שלהם , שהם רוצים לעשות רווחים קלים בלי לעבוד קשה, ב-"מכה" של שעה הוא רוצה לעשות רווח שאדם סביר עושה במשכורת חודשית או יותר.

עבריינים מסוג אחר הם הבריונים המתחילים את התנהלותם כפושטקים קטנים, הכח והכח-להפחיד אנשים ממלא אותם , והם הופכים לפושעי אלימות למיניה, ואמנם הרוב המוחלט של העבריינים חוזרים לכלא, ואין דבר כזה חוזרים למוטב, אני לא מאמין בזה מנסיוני. עבריינים פשוט עוברים בהתבגרם לעבירות קלות יותר.
בדיוק "קזבלן" הוא הדוגמא שמעבירות של בריונות, רכוש וסמים, בהתבגרו עבר לעבירות של מרמה והונאה.

וויקיפדיה זו ממש לא הכתובת לאסמכתות.

מאיר ,אתה כל כך צודק, אבל

מי יכניס לאנשי הממשלה קצת מהידע והדעת שלך? אולי יותר צודק לקרוא להם פלישתים, כי אלו שהיו פעם במדינה הזו !
ואולי הם צאצאי הפלישתים? אליהם התווספו אספסוף מארצות הערביות? אין להם יד ורגל במדינה, והן תובעים את חלקה, יש אנשים מצדיקים אותם, בלי לדעת את ההסטוריה שלהם ! צדק השר בנט, שאמר ,האי אפשר לכבוש דבר ששיך לך !!

יוליקה

Member
מנהל
מי שמע הערב את בן גוריון

הוא אמר להחזיר הכל להוציא את ירושלים ורמת הגולן....

הוא גם חשב לאורך השנים שגבול ישראל צריך להיות נהר הירדן...
אח"כ חזר בו.

לא רק בן גוריון חשב כך שגבול ישראל צריך להיות

נהר הירדן עוד רבים וטובים אחריו הבינו שיש להתפשר - רבין, פרס, אולמרט, שרון...

למעלה