ברוך ה' עוד יש לי שם.

מה ששווה בתמול-שלשום זה דווקא

התפריט, הנגזר מן השם ולא השם עצמו. ואפרופו תפריטים: נדמה לי שכבר סיפרתי פעם שבבית הקפה "קופי ענן" (גנגי? רושמת?) שבקרית ענבים או במעלה החמישה (מה, זה לא אותו קיבוץ?) יש עוגה עם מיליון שכבות שוקולד, גלידה וקצפת שקוראים לה "חטא על פשע" ובכל פעם שאנחנו שם אמא שלי לא מצליחה להתגבר על יצר השנינות שלה ואומרת בסוף הארוחה למלצרית: "אני רוצה להוסיף חטא על פשע".

קא זו או

New member
והמלצרית מתחלפת? או אותה אחת

כמוך נהנית משנינות אמך? האמת, רק קראתי באיזה עיתון על בית הקפה הזה. את מבינה כבר, שכירושלמי לשעבר אני לא כל כך נוטה לכיוון בתי הקפה שלה ומסעדותיה, ואם אני כבר מגיע לביקור משפחות אחת לשבועיים, אני אוכל את חותנתי או אצל הוריי, ודי לי.

אתה מפסיד את המסעדה הכי טובה בי-ם:

Chez-Shelly. אוכל מעולה, אוירה נעימה, חברה טובה ומחירים סבירים.

קא זו או

New member
יש לך חותנת? כי אם כן

שאלתך מוזרה מאוד, ואם לאו- שאלתך ברורה מאוד.

קופי ענן שאני מכיר נמצא

על הר בנטל ברמת הגולן, וכשעולים אליו בחורף נמצאים קרוב לעננים, או בתוכם. מאד התלהבתי מהשם הזה כשנתקלתי בו לראשונה. עוד שם חביב זה "מקום יפה לקפה" - בית קפה שצופה אל הכנרת (לא רחוק מצומת קדרים)

באמת רציתי כבר לשאול

איפה ההיא הכחולה בעלת שני הגימלים, שהכריזה פה שאין "לא יכולה" יש רק "לא רוצה"? הנחתי שאת מאוד לא רוצה בימים האחרונים... טוב ששבְתְ אבל עד שלא תעני גם על כמה שאלותק ריטיות בענייני ניקוד ותקינות, זה לא ייחשב לך

סוף אוגוסט.. מתאים לי

מוכנה לארח מפגשפורום. אין בעיה. בדיוק מתפנה אצלי מקום. תעיד זו הכחולה, שאפשר לדבר אחלא"ית גם כאן.

לא, יש גם קם-סון, וגם פאסט סון,

שהיא בעצם מסעדת מזון סיני מהיר, וזה הרבה יותר מצחיק, כי פאסט באנגלית זה לא רק מהיר.

למעלה