ברוכות הבאות בצל קורתינו

shell5

New member
שלום ../images/Emo9.gif

ילדתי ב-1 במאי את פיץ הקטן, סיפור הלידה כתוב בחלקו ויופץ בהמשך. ולשאלותי- כמה זמן אחרי הלידה אפשר להתחיל לעשות התעמלות, בהריון לא עשיתי כלום, לפני זה עשיתי הליכות. ועוד שאלה, האם יש בעיה לעשות שעווה במפשעה (יש לי תפר אחד ארוך-כך הגדיר אותו הרופא, אני סתם קראתי לו-התפר הסורי-אפריקאי) לאט לאט אני חוזרת ל(סוג אחר של) שגרה, היו לי לילות מטורפים עד עכשיו, פיץ לא מוכן לישון במיטה שלו ובעלי ויתר על מיטתנו לטובתו, פתרון שאני לא ממש אוהבת, אבל ממש כבר לא יכולתי לתפקד... וחוץ מזה הוא עם צהבת ועוד לא עשינו ברית . מקווה להכיר יותר אתכן ואת הפורום. תודה מראש

tultul58

New member
שלום, אפשר להצטרף ? ../images/Emo140.gif

אני עוברת אליכם מהפורום השכן - הריון ולידה, לאחר שליווה אותי נאמנה ב - 38 השבועות האחרונים ילדתי את יובל ב - 18.5 בלידה טבעית, קצרה יחסית, ומאז אני לא מפסיקה להתפעל מהקסם הזה - הבת שלי שאלה שרציתי לשאול, האם יכול להיות מצב שנפתחו לי התפרים ? ביום ראשון לקחתי את יובל לרופא ובלי לחשוב הרמתי את הסלקל שלה איתה, אח"כ הרגשתי שכבד לי והורדתי, יכול להיות שמהכובד נפתחו לי התפרים ? אני לא מדממת יותר מידי, אבל אח"כ כאב לי קצת יותר. דבר נוסף, האם זה טבעי שלפעמים שאני קמה ממצב של שכיבה או ישיבה אני מרגישה לחץ על המפשעה, כאילו משהו "נופל" - מוכר למישהי ? ואם כן מה זה אומר תודה רבה לכולכן ושמחה להצטרף

swann

New member
הו שלום לכולן../images/Emo24.gif

כיוון שאני מכירה 95% מהאמהות פה, אני ממש מרגישה בבית (וזאת אחרי שקראתי רק את הדף הראשון...). נכון שאמרתי שאני נמנעת מלהיות פעילה בעוד פורום ועוד פורום ועוד ועוד... אבל אין על האינטרנט, ואין עליכן חברות מקסימות. שנה ו-8 אחרי לידה זה נחשב? (טוב אני יודעת שכן...). האמת באתי כדי לבקש טובה - אני צריכה שתחזיקו לי אצבעות. אני אסביר ביום שני, או שלישי. (לא, לא קשור להריון. וגם לא קשור למאיה). רק בינתיים תחזיקו קצת בשבילי, ואני אעדכן בקרוב. תודה

הגיע הזמן לומר שלום ../images/Emo13.gif

אני סיון, יש לי שני
בבית - עדי בן שנתיים ותשעה ויהב בן ארבעה שבועות היום. עדי5 הלשינה לי שנחמד פה, וכבר כמה ימים שאני מסתכלת, והיא צודקת
. אז הנה אני גם כאן.

מצטרפת חדשה ../images/Emo13.gif

אומנם זה זמן רב שאני פסיבית כאן אך היום החלטתי להשתתף באופן פעיל מאחר ורציתי לספר לכן על הבעל הנהדר שלי .
ביום חמישי חגגתי את יום הולדתי ה- 32 ובשל כך אירגן לי הבעל הנפלא במבצע חשאי סוף שבוע באילת. אני לא הרבה במילים, רק אספר לכן שהסוף שבוע היה מלא בהפתעות ובפינוקים. היה לי פשוט נ-פ-ל-א ,הבעל שלי כולכך פינק אותי שהיה לי מעולה. הנסיעות הארוכות עם דפנה בת ה- 3.5 חודשים עברו ללא קושי מיוחד ( מה שמאוד הדאיג אותי ) והיה לנו כיף גדול להיות איתה בחופש כי היא היתה ילדה כולכך טובה , כולכך נהנו מהחופשה המשפחתית הראשונה שלנו ביחד . ההיתי חייבת לשתף פשוט כי היה לי מקסים ומיוחד וכמו שאמרתי מלא הפתעות ( בדיוק כמו שאני אוהבת ).

שלום ../images/Emo140.gif

אני ליאת אמא של רום בן חמישה וחצי חודשים אשמח להצטרף יום טוב לכולן
אני מנסה לצרף תמונה של הנסיך שלי...רק שאין לי מושג איך להקטין אותה...עצות?

nubi

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

התעמלות-מתי שאת מרגישה שאת יכולה. בחודש הראשון לא להתאמץ יותר מדי כדי לא לגרום להרניה (שרירי הבטן עוד חלשים מההריון). אחר-כך-חופשי!

קרניר

New member
מזל טוב להולדת יובל (שם מקסים

בעיני) לא יודעת לענות על שאלותיך....

אפרת12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

נשמח אם תצטרפי אלינו
דבר ראשון - אנחנו לא נוהגות להעלות תמונות לפורום אלא לגלריה. בכדי להקטין את צריכה תוכנה של טיפול בתמונות - גם ה-image של מייקרוסופט מספיקה לצורך הענין. בוחרים באופציה של resize (אני נוהגת להשתמש בהקטנה לפי אחוזים).

nubi

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

איזה כיף לכם! (אף פעם לא הייתי באילת...אני כזאת גרועה. טיילתי המון במדבר וקרוב מאוד לאילת אבל שם לא הייתי
).

נ-ה-ד-ר../images/Emo42.gif

נשמע יופי הבילוי המשפחתי ! בןבן כבר בן חודשיים ואבא שלו ואני עוד לא בילינו בכלל מאז שנולד. נכון שכיף להיות אמא טרייה אבל לפעמים קצת מתגעגעים לחופש של פעם ... אז טוב לשמוע שאפשר לבלות בהרכב משפחתי כבר בגיל 3.5 חודשים
וכמובן הרבה מזל טוב, ולהתראות בפורום

פשושולה

New member
נשמע מדהים. כל הכבוד לבעל.

מתי נולדה דפנה? גם עדן בת 3.5 חודשים, או בעצם טיפה יותר... (נולדה ב - 4.2.04)

למעלה