ברוכות הבאות בצל קורתינו

אפרת12

New member
ברוכה הבאה והנה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם

swann

New member
מקפיצה לעצמי

כדי שיהיו עוד קצת אצבעות.... מחר אני אדע. ומה אני אדע? (בלי לגלות) - מה אני עושה בכמה חודשים הקרובים. המשך יבוא מחר (אני מקווה. אם לא מחר בלילה, אז יום שלישי).

ornaok

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ת ו ל

New member
מזל טוב!

1. סביר להניח שלא נפתחו לך התפרים , אבל ישנן כמה אפשרויות: ללכת לרופא נשים שיבדוק - בטח תעדיפי שלא... לבקש מאישך לבדוק - לא יודעת אם תרצי... לקחת מראה ולבדוק בעצמך - לא הכי נעים וטיפה מפחיד אבל אם יש לך אומץ זו אולי האפשרות הכי טובה... למה את חושבת שנפתחו התפרים? הרגשת משהו מעבר לכובד? לגבי משהו נופל , האם זו הרגשה בצינור השופכה? כמו הכנסת קטטר? , מאוד יכול להיות שלחצת לא מעט ואת מרגישה את צינור השופכה או שיש לך קצ בצקת , אני ממליצה לך לעשות תרגילים לחזוק רצפת האגן (לתת שתן ולהפסיק , להזרים ולהפסיק וכו'... מאוד חשוב לחזק את האיזור ולא להשתמש בכלל בשרירי בטן לביצוע פעולות כמו קימה משכיבה , סחיבה (למה את סוחבת בכלל?...) וכו' מקווה לשמוע ממך שהכל בסדר, תול.

משוש30

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא יודעת מה לענות על השאלות שלך

1במיה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif התשובות שלי:

בלידה ראשונה היו לי תפרים ומן ההתחלה הרמתי את הילדה בסל קל ולמרות הכובד לא נפתחו לי התפרים. אם את חושבת שקורה שם משהו חריג לכי לבדוק. לגבי השאלה השניה אין לי תשובה - תופעה שאיננה מוכרת לי.

אפרת12

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

אין לי תשובות... גם לי נותר רק לייעץ לך לבדוק את הענין בינתיים את מוזמנת להעלות את סיפור הלידה שלך, להעלות תמונות של הקסם הפרטי שלך לגלריות, וגם (כמובן) לקרוא את תקנון הפורום. מקוה שתבלי איתנו טוב

זוג חדש

New member
ברוכה הבאה ואיחולי מזל טוב רבים

אני שמחה לראות אותך כאן - אחרי. איך היתה הלידה? יובל מקסימה. רוצים לראות עוד תמונות... שיהיה גידול קל ונעים. לדבי שאלתך, אני לא יודעת לענות לך. מקווה שהכל בסדר!

מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אני לא חושבת שסחיבת הסל קל יכולה לגרום לפתיחת התפרים. זה טבעי לגמרי שיש כאב באזור בזמן מאמץ, ואצלי זה נמשך שבועות רבים. חוץ מזה, גם אם התפרים נפתחים קצת (ואצלי הם נראו פתוחים קצת בשכבה החיצונית), האזור בכל זאת מתאחה. אם תבדקי, תראי שזה כתוב בספר של בר על הריון ולידה (עוד לא הגיע הזמן לאפסן אותו - עוד מעט). לגבי שלל הכאבים והתופעות האפשריות באזור - בשלב שאת נמצאת בו הכל אפשרי - אל תשכחי שהאזור עבר טראומה, ואת ממש מעט זמן אחרי. בכל מקרה, אם את מודאגת - ביקור קצר אצל הרופא בטח ירגיע אותך שיהיה לך המון כיף עם יובל!

למעלה