ברוכות הבאות בצל קורתינו

nubi

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

קשה לי להאמין שהתפרים נפתחו. זה באמת חזק כל העסק הזה... לגבי התחושה שלך-תגשי להבדק. בימים שאחרי הלידה, האיזור מאוד רגיש להרניה (פריצה של המעי אל המפשעה). חשוב מאוד לבדוק את זה.

nubi

New member
זה אומר

שפשוט תשאלי את הרופא. אין מה להבהל...

yaelia

New member
ברוכה הבאה

מזל טוב להולדת יובל. אני לא מכירה את ההרגשה הזאת של תפרים שנפתחו, אבל בהחלט תהיי עדינה אל עצמך, בכל זאת הגוף שלך עבר טראומה מסוימת והוא זקוק לעדינות. יופי שהצטרפת אלינו.

lulyK

New member
ברוכה הבאה

כבר כתבתי תשובה ארוכה ועכשיו אני רואה שהיא אבדה בעולם שכולו תשובות מושקעות וגרביים בודדות. בכל אופן - לא נשמע שנפתחו לך התפרים (אם זה היה קורה כבר היית יודעת), והתקופה הזו מלווה בכ"כ הרבה מיחושים, שאם זה לא נראה לך *ממש* חריג (הכל הרי חריג...) אז זה כנראה נורמלי. לכווץ ולשחרר את שרירי רצפת האגן יכול רק להועיל ולזרז את ההחלמה

tultul58

New member
../images/Emo124.gif צפירת הרגעה

טוב, רק רציתי לעדכן שאחרי שלא הייתי רגועה כבר כמה ימים, וגם אחרי ההמלצות של כולם ללכת להבדק, הייתי היום במוקד ולקחתי הפניה למיון לבדיקה הרופא שבדק אותי אמר שהכל תקין, לא נפתחו התפרים והכל שם נראה לו בסדר גמור. כמובן שאמרו לי לא להרים שום דבר כבד, אבל את זה אני לא עושה גם ככה מאז שהרמתי את יובל בסל קל שלה. אז זהו, כמו שאומרים - אבן נגולה מעל ליבי.... לפחות בעניין הזה אני רגועה... תודה לכולן על התגובות

משוש30

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא יודעת לגבי השאר אבל לגבי מיטה קנינו מיטה ששמים צמוד למיטה שלנו ומורידים את ה"סורגים" בצד המיטה שלנו וככה הילד איתכם אבל לבד מומלץ בחום מצורפת התמונה של המיטה מהכיוון של המיטה שלנו (הורדנו את הסורגים למטה אבל השארנו להם קצת גובה בעקרון אפשר להוריד לגמרי ואז זה יותר נוח) אם המיטה גדולה עליו אפשר להקיף אותו בכרית הנקה שלא ירגיש מרחב פתוח מדי.

אפרת12

New member
ברוכה הבאה ו../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

מרוב התהלבות לא קראתי את התשובות של קודמותי לאיחולים, אז רק אגיד שהתעמלות - לא לפני הביקור אצל הרופא שאמור להתרחש כששה שבועות לאחר הלידה. עד אז את במשכב לידה, יענו - תנוחי לך (מה נחה מה
) לדבי שעוה במפשעה... אני לא הייתי עושה פשוט כי כל האיזור רגיש יותר וגם ככה אני שונאת לעשות שם, אז כל סיבה לדחות את זה נראית לי לגיטימית. לגבי השינה במיטה שלו/שלכם - אני ממליצה להתיעץ עם פורום הורים לתינוקות או חינוך לגיל הרך. אני בטוחה שיש פתרון לזה (כמו למשל - הזמן וההתמדה
...)

shell5

New member
תודה../images/Emo140.gif

זמן זה הפתרון הכי פופולארי...אני שמה אותו במיטה במהלך היום , בכל זאת, שיתרגל למיטה שלו...

digabu

New member
שלום ומזל טוב

אז ככה, נזכרתי פתאום, כי גיל למעשה ישן במיטה שלו כמעט ממש מההתחלה, שהיו כמה ימים בהם הוא לא היה מוכן לישון במיטה שלו ואז מצאתי פתרון, השכבתי אותו על כרית, הכרית כולה היתה מתחתיו וזה הרגיע אותו ונתן לו כנראה תחושת בטחון, עם הזמן הכרית נעלמה והוא ישן בלעדיה.. אולי זה יכול לעזור גם לך, בהתחלה תדאגי שהוא ירדם עליה ואז תעבירי אותו ואחר כך שהיא תשאר שם וישר תשכיבי אותו לישון.. אצלי זה עבד, בהצלחה ומזל טוב.

digabu

New member
כבר לא, בינתיים הצלחתי לגמול אותו

מזה. אבל כן, הוא ישן בהתחלה לידי, כל הגוף על כרית בתוך העגלה, אחרי זה הכרית עברה למיטה והוא ישן במיטה על כרית ועכשיו נגמלנו מהכרית והמיטה היא המקום הכי טוב בעולם..

למעלה