ברוכים הבאים אל פורום ששאוש"ק

הייזל

New member
../images/Emo48.gifמזל טוב!!../images/Emo48.gif

מזל טוב לפתיחת הפורום החדש! מקווה שיגדל ויפרח!

תשובה

הפורום הזה הוא פורום על סדרת ספרים בשם (תנחשו!) "שיר של אש ושל קרח", ובזכות המנהל פה, הפורום התפתח מקומנה קטנה לפורום כפי שראוי ליצירה האדירה הזאת.

Envinyatar

New member
ברוכים הבאים אל פורום ששאוש"ק ../images/Emo77.gif

ברוכים הבאים אל פורום "שיר של אש ושל קרח!" לאחר הצלחתה של הקומונה, הנה נפתח סוף-סוף השלב הבא - פורום לכל דבר ועניין. מי יתן וישמש מכאן ואילך בסיס פורה לדיונים, שאלות ומפגש בין אוהבי ומוקירי יצירות מרטין, ואוהבי ז'אנר הפנטזיה בכלל. תהנו!

lord snow

New member
מזל טוב

רק אם אפשר לפרת מה ההבדל בין הפורום לקומונה ולמה הפורופ בעצם יותר טוב ?

Envinyatar

New member
תשובה

פורום מכיל הרבה יותר אפשרויות - כגון הכנסת מאמרים, גלריה, טאגליינס ועוד. כמו כן, הוא נמצא במקום שקל הרבה יותר לגלות אותו עבור אנשים חדשים - ואם יהיו חידושים נוספים במערכת, הם יופנו סביר להניח קודם לפורומים, ורק אח"כ לקומונות. (זה לגבי פורום - לגבי פורופ, נא שאל את משה כהן
)

The West Star

New member
אגב

חבל שאין את אתמונה המגניבה של ג'יים ואת הכותרת השחורה שעדיפה על הסגול הזה. אגב לפי מה שהבנתי (לפי דוגמא של פורום פינק פלויד) שיש מעים עמוד שער, שבו מוצגים פרוייקטים וכד'. יש כזה דבר כאן? איך אני מגיע לשם?

OrrKislev

New member
מזל"ט על הפורום

בהחלט הספר הכי טוב שקראתי! (קראתי רק את גיים אוף ת'רונס) האם זה כולל גם דיונים על משחק הקופסא? משחק נהדר

אני לא חושב,

שלמישהו יפריע אם נדבר על משחק הקופסא. למרות שאין הרבה מה להגיד מלבד, אחלה משחק.

משחק קופסה? ../images/Emo12.gif

יש אפילו *משחק קופסה* לסדרה הזו? אפשר עוד פרטים בבקשה? אהה, כן, וברכותי על הפורום החדש

חדש...

אהלן... אני קורא עכשיו את עימות המלכים כרך ב'... ואני שמח שמצאתי מקום שבו אפשר להתדיין כל הסידרה.. נראה לי שאם יהיו לי שאלות אז יהיו מי שיענו לי..

אהיה זהיר..בכל זאת שמאוחר מדי

בכל זאת שהרסתי לעצמי הרבה מאוד... למשל אני יודע על דמויות שעתידות למות.. אררררר...טיפש שכמוני..הרסתי לעצמי..

למעלה