ברוכים הבאים אל פורום ששאוש"ק

mysterious V

New member
כן מזל טוב!

יש! פורום משל עצמנו! כל הכבוד. מה אפשר לעשות בפורום הזה שאי אפשר היה לעשות בקומונה?

The West Star

New member
בעיה יש לי

בבקשה, שזה יהפןך לכלל!: לשים בתחילת כל הודעה ספויילר לאיזה ספר היא, אני כבר גיליתי הרבה מאד! אני יודע למה ג'ון ארין מת, אני יודע למה ש ... מת ועוד הרבה דברים שלא הייתי צריך לדעת. אני אוהב את הפורום ונורא נחמד פה, אבל הספוילרים מציקים. אנא עזרו לי

להגיד לך את האמת

תמיד חשבתי שכל הקטע של "בלי ספויילרים" הוא מיותר לחלוטין. אם זה מספרים או סיפורים שלא תורגמו לעברית אז אני עוד מבין, אבל הרי כל שלושת הספרים, פלוס "האביר הלא משוח", תורגמו וניתן בנקל להשיגם בכל חנות וספריה. לך, קרא את כולם, ואז תחזור לפורום, חופשי מדאגות ספולייריות, ואנחנו לא נצטרך לשים לעצמנו מעצורים וצנזורות כל הזמן. למען האמת, בחיי שאני לא מבין מה אתה מבזבז כאן את זמנך בדיבורים כשיש עוד ספרים בסדרה שלא קראת עד הסוף. כשייצא סוף סוף הספר הרביעי, כל הזמן הפנוי שיהיה לי יוקדש לקריאתו, וגם אם יהיה לי זמן פנוי, את הפורום הזה ושכמותו אני אחרים כדי שלא יקלקלו לי, אבל אני לא אבוא בדרישות "בלי ספויילרים!!!" כל הזמן. טיפה לא מתחשב, לדעתי.

מסכים לחלוטין,

אין שום צורך בכלל שאומר שחייבים לכתוב "ספויילר" בתחילת כל הודעה עם ספויילרים, זה מיותר לחלוטין. כמו שאמר עידו, אם לא קראת את כל הספרים שיצאו\תורגמו, מיותר להגיב פה.

NJS

New member
ווי איזה קטע

לפורום יש "יום הולדת" בתאריך שלי

BarmaLena

New member
omg!

פורום שלם לשיר של אש וקרח...מי היה מאמין? disturbing אבל מגניב! בהצלחה עם הפורום!

KeNd3r

New member
אני חדש.

קראתי כמה ספרים. אני חושב את שתי החלקים של הראשון.
נעים מאוד.

KeNd3r

New member
לא הבנתי את הכוונה שלך.

אבל קנדר זה Race בעולם של רומח הדרקון.

Envinyatar

New member
ברוך הבא!

אבל שים לב, שחלק גדול מהפתילים יכולים להכיל ספויילרים לחלקים הבאים של הסדרה.

igurman

New member
מזל טוב לפורום!../images/Emo13.gif

(אם כבר יש שירשור בנושא מנהל, אנא העבר) אני בדיוק רוצה להתחיל לקרוא את הסידרה, בת כמה ספרים הסדרה? והאם היא מצליחה להתקרב לאיכות של שר הטבעות? כי אני כבר הרבה זמן מחפש סדרת פנטזיה טובה, ולפי מה שהבנתי, זאת אחת הטובות
עד כמה?

Envinyatar

New member
תשובות לשאלותיך:

א. הסדרה מכילה שלושה ספרים: 1. משחקי הכס. 2. עימות המלכים (בעברית מחולק לשני כרכים) 3. סופת החרבות (בעברית מחולק לשני כרכים). ובתקווה, מרטין יוציא בקרוב את הספר הרביעי, ששמו "משתה לעורבים". ואכן, סדרת שיר של אש ושל קרח היא סדרת הפנטזיה היחידה שקראתי שמתקרבת וכמעט משתווה לשר הטבעות.

למעלה