ברוכים הבאים אל פורום ששאוש"ק

מזל טוב לפורום

אני לא אשאר פה אבל זאת אולי סדרת המד"ב הכי טובה שקראתי (כשמתעלמים מרייסטלין יקירי שלא משתתף בה, חיסרון גדול). שר הטבעות? תזכיר לי? הא! הספר הזה שצריך מגדיר צמחים ובכלל מילון מקיף בשביל להבין איך נראה הנוף. אני לא חושב שהעברית מתקרבת לאותה איכות, אבל העלילה והדמויות עוברים את שר הטבעות בהליכה. טיריון לאניסטאר. גיבור כל הילדים שהרביצו להם בגן!

אממממ...

תיקון, שיר של אש ושל קרח (ואיתה גם רומח הדרקון) נחשבת לסדרת פנטסיה, לא מד"ב. אוי, קטנות.

אני אמרתי מד"ב?

פליטת קולמוס, אני לא חובב מד"ב אלא פנטזיה כמובן, לא מכיר ספרי מד"ב אפילו ואסימוב זה בטח שם של איזה פיזיקאי.

אלרוס

New member
גדעון

למרות שלא קראתי את הספרים ולא אכתוב כאן מזל"ט על הפורום החדש!!! אני בטוח כי גם כאן תוכיח שאתה מנהל משכמך ומעלה

daphna1234

New member
שאלה

5 אנשים הלכו לרגל אחרי מאנס באצבעות - ג'ון שרד, קווירן דלבריג' ואבן נהרגו - קוורין ע"י ג'ון, ושני האחרים ע"י הפראים אך מה קרה לבחור החמישי? בסופת חרבות אומר אחד הפראים שהוא רכב למקום אליו סוס לא יכול להגיע - האם זה אומר שהוא מת?

darkndok

New member
חדש...

שלום אני אני, בכל הפורמחים של תפוז ומשום מה את ההודעה הראשונה שלי בחרתי לשים פה. בכל אופן שיר של אש ושל קרח היא אחת מסדרות הפנטזיה הטובות ביותר שקראתי (וקראתי הכול, כולל האביר הלא משוח), את מרטין בהחלט אפשר לסווג כ""סוג של גאון". כרגע אני מחכה לספר הבא בתקווה שדרקון האבן הארור של סטאניס יונפש כבר ויהיה קרב בין תורוס למליסדרה על מייותר צודק...

למעלה