ברוכים הבאים לפורום ג'קו אייזנברג!

talytal

New member
ברוכים הבאים לפורום ג'קו אייזנברג!

לבנות הקומונה הנפלאות, ולכל החדשים והחדשות, ברוכים הבאים לפורום ג'קו אייזנברג! הכל מאוד טרי ואני עדיין לומדת למצוא את הידיים והרגליים, אבל יש פורום, הוא כאן, ואני מקווה שכולנו נהנה ממנו והוא יהפוך להיות בית חם לכל מי שאוהב את ג'קו, לכל מי שתומך ומלווה בדרך לקריירה הנפלאה שבדרך! ברוכים הבאים, מקווה שכולנו נהנה! (-:

מגושקה

New member
מזל טוב!

ואני מקווה שמכאן ואילך רק נלך ונגדל, כמו הקריירה של ג'קו...

איזה יופי! מזל טוב לכולנו ו

וטליטל המון תודה על ההקעה הרבה והמאמצים,מעריכות אותך מאוד...

דורית41

New member
מזל טוב!!!!מרגש בחיי!

ולך טליטל-המון תודה,את נהדרת.המנהלת האולטימטיבית שכל קומונה פורום או וואטאבר יכולים לאחל לעצמם.(אייקון של חיבוק...) אני זוכרת איך בערב אחד סחפת את כולנו מהפורום בקשת שהחלטנו בזמנו שעומד להעלם וכרוח סערה עברנו בעקבותיך לתפוז! אז בשעה טובה לביתנו החדש.חייבים להזמין את ג'קו לחנוכת הבית!

מגושקה

New member
יש לי בעיות...

אץ הוספתי שתי הודעות והם לא הופיעו ו-ב. למה אני לא יכולה להוסיף סמיילים? נותן לי דף שאינו מחובר...

talytal

New member
גם לי יש בעיות עם הסמיילים

ותפוז יידעו אותי שבימים הראשונים לפתיחת פורום יש לפעמים בעיות פה ושם. מקווה שהכל ייסתדר בקרוב..

מגושקה

New member
מצחיק, כי סיפרתי לסקארלט

על הפניה מתפוז, ועל העבודה הנפלאה שלך בקומונה, והיא גם הזהירה אותי מהסמיילים בפורומים של תפוז...

talytal

New member
בינתיים מצאתי דרך עוקפת

כמו שאת יכולה לראות...
מקווה שבימים הקרובים ייסתדרו כל הבאגים הקטנים.

דורית41

New member
טליטל-

בא לך לספר בכמה מלים על הראיון?מה שואלים בראיון כזה? חברו אותך לפוליגרף לראות עד כמה אנחנו מוטרפות על ג'קוש?....

דורית41

New member
ועוד שאלה

כמה שאלות....מה עם אלבום התמונות המפואר?הוא נשאר מאחור?

talytal

New member
האלבום נשאר שם, אבל

התמונות יעודכנו הנה במהרה! פשוט העלאת התמונות פה עובדת אחרת, ובגלל באגים כאלה ואחרים אני לא יכולה עדיין להעלות תמונות. הכל ייסתדר בימים הקרובים. בינתיים אפשר לעשות שרשורי תמונות להפיג קצת את הכחלחלות הזו...

דורית41

New member
זה בסדר.נחכה בסבלנות.

חוץ מזה עכשיו אנחנו יחסית פחות לחוצות על התמונות,כי יש לנו את המקור ישר בורידים....

מגושקה

New member
בקשר לפורום, צריך ליידע

את ג'קו ונציגיו על המעבר, לא? אולי דרך מוני?

talytal

New member
שימו לב לחידוש הגדול

יש לנו ' בג'קו!!! לא עוד גקו בשבילנו! אכן, ידעתי שיש יתרונות למעבר לפורום, אבל על זה לא חשבתי...

למעלה