ק קניה 1 New member 7/12/06 #51 ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif
ז זואי לא יחיד New member 7/12/06 #40 אוףףףף אמיתי.... אני לא אגיע לחיפה... יש גבול... מה אנחנו גרופיות בשנות הששים עוקבות אחרי הרוק סטאר לכל הופעה???
אוףףףף אמיתי.... אני לא אגיע לחיפה... יש גבול... מה אנחנו גרופיות בשנות הששים עוקבות אחרי הרוק סטאר לכל הופעה???
ל לליהביונית New member 7/12/06 #34 קניה...אין מצב שאת לא באה... שאני אכתוב לך פתק שחרור? לא רכבת...איזה רכבת? אני מארגנת מיניבוס... ליעלי יש מומולדת באותו יום ואת רונה אני אמשוך בשערות...
קניה...אין מצב שאת לא באה... שאני אכתוב לך פתק שחרור? לא רכבת...איזה רכבת? אני מארגנת מיניבוס... ליעלי יש מומולדת באותו יום ואת רונה אני אמשוך בשערות...
ל לליהביונית New member 7/12/06 #36 מישהי מצליחה להכניס אייקונים? כשאני לוחצת על סמיילים וסימנים לנושא עולה לי השער של תפוז...
T talytal New member 7/12/06 #44 גם אצלי הבאג הזה כרגע אני עוקפת אותו על ידי כך שפתחתי את חלון האייקונים מתוך פורום אחר. יהיה בסדר
ז זואי לא יחיד New member 7/12/06 #47 כנ"ל זה בטח יסתדר... באגים התחלתיים שתדעי לך שהיום בפעם הראשונה בחיי קניתי פנאי פלוס... וקיבלתי בונוס חוץ מג'קו, גם כתבה על איתן הוק החמוד...
כנ"ל זה בטח יסתדר... באגים התחלתיים שתדעי לך שהיום בפעם הראשונה בחיי קניתי פנאי פלוס... וקיבלתי בונוס חוץ מג'קו, גם כתבה על איתן הוק החמוד...
א אמילולה היחידה New member 7/12/06 #27 יאאאאאאאאאאאאאאא פורום למושלםםםםםםםםםםםםםםם^^ תגידווו שזה לא הפורום הכי מושלם שיש בתפוז? *ואני לא פאקצה מושי מושלמת*
יאאאאאאאאאאאאאאא פורום למושלםםםםםםםםםםםםםםם^^ תגידווו שזה לא הפורום הכי מושלם שיש בתפוז? *ואני לא פאקצה מושי מושלמת*
נ נילית2 New member 7/12/06 #32 מזל טוב להולדת הפורום וואי כמה גילגולים עברנו.טללטל כל הכבוד לך ולכולנו.
י יאנה מחיפה New member 7/12/06 #61 אז בהמשך שיחתנו... לא ראיתי ניחושים שלך, ואמשיך את הבדיחה אישה בקלות יכולה להפוך את בעלה למיליונר אם תתחתן עם מיליארדר.
אז בהמשך שיחתנו... לא ראיתי ניחושים שלך, ואמשיך את הבדיחה אישה בקלות יכולה להפוך את בעלה למיליונר אם תתחתן עם מיליארדר.
ד דורית41 New member 7/12/06 #62 נכון.שכחתי מהבדיחה. הייתי בשעור התעמלות בין לבין,וכשחזרתי כבר נולד לו הפורום,מרב שמחה שכחתי מהבדיחה.
י יאנה מחיפה New member 8/12/06 #89 שטיח אדום...../images/Emo13.gif מזכיר לי לילות פורום "קשת" ההזוים... אלונה, או אלונה, האם נראה אותך פעם?
שטיח אדום...../images/Emo13.gif מזכיר לי לילות פורום "קשת" ההזוים... אלונה, או אלונה, האם נראה אותך פעם?