ברוכים הבאים לפורום ג'קו אייזנברג!

talytal

New member
התמונה תופיע בדף הראשי של הפורום

שכרגע עדיין לא קיים, ובתקווה יהיה כבר מחר. זה הדף שדרכו יעבור כל מי שיגיע לפורום. הפורמט של הפורומים הוא הרבה יותר אחיד מהפורמט של קומונות. כאן גם הצבעים קבועים ועוד כל מני שינויים קטנים. ככל שאני אכנס יותר לעניין, יופיעו כאן עוד דברים חדשים.

מגושקה

New member
אז, טליטל

כל הכבוד על העבודה הקשה, ואת רואה לא רק אנו שמות לב לעבודה הקשה שלך. כבוד, אחותי! ולילה טוב לכולם, ולילה טוב פורום של ג'קו חדש ובתולי (הפורום).

גאד... דברים זזים פה מהר :)) מז"ט

כל הכבוד טליטל... יאללה טליטל קניה, התפקדות לקראת ההופעה בת"א... קניה קנצ'ה come את באה חייבת!!! חבורת הסמרטוטות באה...

talytal

New member
תודה! ואכן כחלחל

אבל זה הולך לא רע עם נושא הקומונה, לא? בטח יותר טוב מורוד וסגול...

talytal

New member
היי מוני! ../images/Emo140.gif

קיבלתי את המייל. תודה מתוקה! אני אשלח את התמונות הקומונליות לכל מי שהייתה, ואת התמונות של ג'קו אני אעלה הנה. זה בדרך...

קוקיייייייי

את באה להופעה נכון? אני באה לודעת מי בא איתי אבל אני מגיעה!!! יש לי שלוש מסיבות חנוכה באותו יום...אז תהיה עוד אחת...

וואללה 3 מסיבות חנוכה...

לדעתי התאריך הזה פנוי אצלי ללא מסיבות חנוכה... בטח באה... אם יש בעית הסעה תבואי עם רכבת עד ת"א ונפגש בתחנה.

קניה 1

New member
זואיצ'ה, אני מקווה....

זה קצת בעייתי.. והיום לא להעיר אותי ב 12 בלילה בקשה!! חחח

חחחחחחחחח

סורי.... הנייד המפגר שלי בדיליי בנושא SMS , תאשימי אותו... סססדר לא מעירה... אבל אם את לא באה לת"א צפי לטלפון לייב מההופעה...

קניה 1

New member
הבעיה היא....

שבחמישי שיש אני בצפון.. ואם אני אבוא זה אומר שאגיע מותשת אחרי יום לימודים ונסיעות... ושפספס יום לימודים (שישי), וכבר פיספסתי שבוע שעהר שהיית חולה... אני אגיע לחיפה!! זה גם ככה יותר קרוב אלי אוףףףףףףףףף

למעלה