בשר אמא שלי כל הזמן קוראת לי קרניבורית.... הגיע הזמן שתהיה לי קבוצת תמיכה
מ מיצי007 New member 29/8/07 #20 בשר../images/Emo99.gif אמא שלי כל הזמן קוראת לי קרניבורית.... הגיע הזמן שתהיה לי קבוצת תמיכה
א אילנה אמא של שי New member 29/8/07 #21 צחי כל הכבוד אין על עליך../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo106.gif|כלנ
ר רקדנית הרוח... New member 30/8/07 #26 האדם הנכון- במקום הנכון!../images/Emo23.gif בהצלחה רבה, צחי! (איזו הפתעה.. אני עוד מעכלת את הבלוג המקסים שלך, והנה אתה כבר מנהל של פורום!! מדליק!! )
האדם הנכון- במקום הנכון!../images/Emo23.gif בהצלחה רבה, צחי! (איזו הפתעה.. אני עוד מעכלת את הבלוג המקסים שלך, והנה אתה כבר מנהל של פורום!! מדליק!! )
B bigjack New member 30/8/07 #28 תודה רקדנית יקרה../images/Emo24.gif שמח שקפצת לבקר מקווה לראותך כאן גם בהמשך ברשותך שירשרתי למקום הנכון
תודה רקדנית יקרה../images/Emo24.gif שמח שקפצת לבקר מקווה לראותך כאן גם בהמשך ברשותך שירשרתי למקום הנכון
ז זיו האמיתי New member 30/8/07 #29 בשעה טובה על פתיחת הפורום .. אני ידוע בפני חברי כ קרניבור מוצהר (יש פה בפורום עוד אחד מושבע)
B bigjack New member 30/8/07 #31 תודה למהנדס וברוך הבא../images/Emo39.gif אני עוקב אחרי הבלוג שלך ברעבתנות אתה מוזמן להשתתף גם פה באופן פעיל.
תודה למהנדס וברוך הבא../images/Emo39.gif אני עוקב אחרי הבלוג שלך ברעבתנות אתה מוזמן להשתתף גם פה באופן פעיל.
B bigjack New member 30/8/07 #33 תודה רוניתי וברוכה הבאה../images/Emo24.gif בהחלט את מוזמנת לבוא לביקורים תכופים.
א אילנית12 New member 30/8/07 #35 צחי-בהצלחה בניהול הפורום,כמובן שאני אהיה פה פעילה, כי הרוב אצלנו אוכלים בשר.