תודה דורית וברוכה הבאה
B bigjack New member 31/8/07 #78 תודה אמירית וברוכה הבאה../images/Emo140.gif בטוח שברגע שהפורום יתגבש נדאג למפגש חברים עם זלילה "קלה" בצידו
תודה אמירית וברוכה הבאה../images/Emo140.gif בטוח שברגע שהפורום יתגבש נדאג למפגש חברים עם זלילה "קלה" בצידו
C cow and chicken New member 31/8/07 #84 תתחדש! ../images/Emo50.gif אני אוהבת לבשל, אבל יותר לאכול מקווה שהפורום הזה יתאים לי
B bigjack New member 31/8/07 #85 תודה וברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif גם אכלני בשר מתקבלים בשמחה
B bigjack New member 31/8/07 #88 תודה מסניפה וברוכה הבאה|4ו| תתרווחי על הספה ב שלנו ה כבר מגיעה ואגב אפשר אחד כמו בתמונה
ק קוראת בשוקו New member 1/9/07 #90 כי אנטריקוט הוא רק נשנוש... ובעלי הבין שאני לא צוחקת בעניין אחרי כמה ביקורים במסעדות איזה כיף! סוף סוף בית לחולת בשר כמוני. תמיד שמחה לשמוע מתכונים חדשים... שיהיה במזל טוב על הפורום החדש, והכי חשוב בתאבון גדול!
כי אנטריקוט הוא רק נשנוש... ובעלי הבין שאני לא צוחקת בעניין אחרי כמה ביקורים במסעדות איזה כיף! סוף סוף בית לחולת בשר כמוני. תמיד שמחה לשמוע מתכונים חדשים... שיהיה במזל טוב על הפורום החדש, והכי חשוב בתאבון גדול!
B bigjack New member 1/9/07 #91 תודה קוראת בשוקו וברוכה הבאה../images/Emo39.gif מוזמנת להישאר ולהנות מהנוף ואגב....יתאים לך יותר הכינוי מנשנשת באנטריקוט.......לא?
תודה קוראת בשוקו וברוכה הבאה../images/Emo39.gif מוזמנת להישאר ולהנות מהנוף ואגב....יתאים לך יותר הכינוי מנשנשת באנטריקוט.......לא?
א אתי כק New member 1/9/07 #92 ../images/Emo140.gif../images/Emo50.gifביג ג'ק איזה יופי של פורום בדיוק מה שהיה חסר
B bigjack New member 2/9/07 #95 תודה sjarjar וברוך הבא ../images/Emo39.gif אתה מוזמן לבקר לעיתים תכופות.