ברוכים הבאים לפורום שלנו !!

ברוכים הבאים לפורום שלנו !!

אני מאוד שמחה שנכנסתם אלינו ומקווה שכאן תמצאו את המקום לשתף , להנות ולהכיר.

שלום שלום

תתחדשי על הניהול ועל הפורום. בהצלחה. אני חייב להגיד משהו שאולי ישמע קצת מתנשא או מרגיז אבל בתכלס נראה לי קטע מוזר לפרסם תפורום הזה כחדש על סמך שייכותו לסלבריטי מסויים,DONT U THINK?

ברוך הבא !

תשמע , אולי יש משהו בדבריך , אבל אני מניחה שכל עיר מנסה להתהדר בנוצות הכי נוצצות שלה ומבחינת מפורסמים - הוא הכי מפורסם שיצא ! בכל אופן , שמחה לראות אותך כאן ומאמינה שהפורום אכן יצליח לנו

אני בטוח שיש עוד דברים שיש גאווה בהם,גם השמטת

המילים -שמו של הסלבריטי היו מביאים את תושבי המקום לפורום. סתם הטריד את עיני,אגב ככה סתם למען הסר ספק.........את תושבת המקום ? ואני גם אגיד לך למה אני שואל(אם לא אכפת לך כמובן)זה כמו להביא לפורום גולשי גלים רוכב אופניים מקצוען שלא מבין מה זה גלישת גלים ו\או איך נראה גלשן? וזה אל אישי כמובן ולמען הסר ספק,סתם מעניין אותי לדעת לגבי מינוי ניהול פורום מבחינת האתר ולא באופן אישי וספציפי.

אכן אני תושבת גאה של העיר

וכמובן , שהפורום לא נועד למעריצי הראל מויאל ( אני מניחה שלשם כך יש פורומים אחרים ) זה היה "טריגר" ומשהו ככה להתחלה.... אנחנו כאן , כמו שניתן לקרוא בדבריי למעלה , בשביל לחלוק אחד עם השני ולפרסם את העיר המקסימה שלנו ! אני אשמח אם תהיה שותף פעיל איתנו

dirty look

New member
אני גרה במעלה D:

איזה מגניב לפגוש אנשים מפה XD תעשו שירשור הכירות ^^

dirty look ברוכה הבאה !

אכן כייף אמיתי שניתן לפגוש פה אנשים חדשים מהעיר ! שרשור הכרות נעשה עוד מעט..כשהפורום יתפוס תאוצה !!! תזכרו ששומרה לכם הזכות להיות כאן הראשונים

dirty look

New member
יופי טופי XD

אגב, שמי אורלי ואני בת 13.5
(סתם לידע כלליXD)

mikmikonet

New member
פורום מעלה אדומים?! ../images/Emo6.gif קטעים איתכם

במקרה יצא לי לראות פרסומת לפורום הזה אז נעים להכיר, אני מיכל, בת 16.5 ובין השאר אני גם תושבת מעלה אדומים

את לא יודעת שאין מקריות....

כנראה שאת היית צריכה לראות את הפרסומת ולהכנס ! ברוכה הבאה , אנחנו יותר מאוחר נפתח שרשור הכרות ואז נוכל להכיר יותר טוב אחד את השני. בכל אופן , שמחה שהגעת אלינו

glitter8

New member
"יש לי בית במעלה אדומים!"

מישהו זוכר את הפרסומת הזו? אני תושבת מעלה אדומים לשעבר, גרתי שם כמעט מראשית היישוב, במשך 8 שנים, אני מהמחזור הראשון של חטיבת הביניים "דקל וילנאי" גרתי ברחוב השופר...ואני זוכרת את המקום הזה באהבה גדולה, לאחרונה ביקרתי באולפן הטלויזיה שלכם, ובהחלט אשמח לבקר בפורום, כיום אני גרה בצפון הארץ, וכפי שתראו בחתימה שלי- מנהלת שני פורומים בתפוז-דיויד ברוזה ויאיר לפיד ברכות על הפורום החדש!

ברוכה הבאה אלינו !!!

ראשית , את תמיד מוזמנת , תשמעי , לוותיקי העיר יש כאן כבוד !! ושנית , וממש לא קשור , את מנהלת פורום של האדם אותו אני ממש , אבל ממש אוהבת ( נחשי מי הוא??? קריצה..) אתן לך רמז , הוא שרמנטי , חתיך , שרירן וחכם לעין ערוך.....אולי נעשה חידון - מי נוא ומה שמו ?? ( האייקונים קצת בעיתיים בדקות האחרונות , אז קבלי קריצה ,חיוך וחיבוק )

glitter8

New member
תודה../images/Emo13.gif

האמת- ששני האנשים מתאימים לתיאור!! כל אחד בדרכו, הקטע של שרירן הכריע את הכף לטובת מר לפיד, ואת מוזמנת לבקר אותי בפורומים שלי , (אצל לפיד קצת יבש עכשיו כי התכנית בפגרה, אבל אצל ברוזה, שהם אגב חברים טובים, שמח ותוסס...) אכן ותיקה, העיר כל כך גדלה והשתנתה, ממש אין להכיר! מקווה שהאנשים עדיין מקסימים וחמים כמו פעם.. ואם מישהו מכיר אות דורית, המורה שלי מהחטיבה מוזמן למסור לה ד"ש עם חיבוק ענק ונשיקה! מהתלמידה הג'ינג'ית שלה..

צדקת וב ג ד ו ל !

אכן ביאיר עסקינן.... בכל אופן , אכן העיר גדלה והתפתחה ועדיין יש לה את הסממנים של עיר קטנה שבה כולם ( כמעט ) מכירים את כולם ואכן יש פה אנשים מקסימים וחמים ! אני אישית לא מכירה את המורה ,אבל אני יכולה להבטיח לך שמתי שהוא נגיע גם אליה ונמסור לה ד"ש

למעלה