ברוכים הבאים לפורום שלנו !!

חחחח מה אתה עושה כאן? זאת העיר שלי לא שלך!

Purple Mushroom

New member
סליחה אפרת:) כפי שכתבתי,היה דיון בפורום עשרים

פלוס , עפ"י יוזר אחד , שטען בתגובה לתפוז אנשים מודיע , שהודיע שהפורום הזה נפתח (מחדש יש לציין על פי זכרוני אם איננו מטעה) . ש.. בקיצור , שאין הרבה אנשים מחוברים לאינטנרט במעלה אדומים . ואני שמח לדעת שלא כך הדבר , והפורום כאן לפחות בהתחלה פורה , ויש יותר מ20 אלף אנשים \בתי אב , שמחוברים לאינטנרט , ויכולים להרים את הפורום הזה פוטנציאלית. מהפורומים של תפוז , אני מכיר כמובן אותך , שאת תושבת העיר . ועוד מישהי קבועה יחסית מפורום עשרים פלוס . 2 משתמשות בתפוז
פורומים בדרך כלל . להתראות . ודרך צלחה
. רק בתפוז אנשים אפשר להוציא כך לשון , נדמה לי . במציאות זה אחרת לגמרי . ד"ש :)

אני אכן מקווה שהפורום יתפוס תאוצה

ויותר ויותר "מעלה אדומימניקים" יצטרפו אלינו
לא ידעתי שהפורום הזה היה קיים כבר בעבר, נקווה שהפעם זה ילך טוב יותר

Purple Mushroom אין לי מידע על

פורום כזה בעבר ואם יש לך מידע כזה ,אשמח שתשתף אותי , מעבר לזה קראתי מה כתבו בפורום שהזכרת , עצוב לי בשביל האנשים שמדברים ככה על העיר מעלה אדומים , אבל , כתושבת המקום , ממש לא משנה לי מה ילד זה או אחר מלעיזים -אני יודעת מה העיר כוללת בתוכה ולי - כמו שלהרבה אנשים - כנראה שזה מספיק ! תודה על המילים החמות שהרעפת על הפורום שבוע טוב ענת

Purple Mushroom

New member
טוב ../images/Emo13.gif יכול להיות שטעיתי.תודה רבה גם.

יכול להיות שטעיתי והתבלבלתי עם פורום כפר אדומים . אני לא עובד בפורומי
תפוז , וישנם כבר לפי המספר יותר מ1800 פורומים , אז יכול להיות שאני מתבלבל . בקשר ליוזר שכך כתב על מעלה אדומים , יש לי הרושם שהוא יותר צחק . כי יש הרבה הומור בפורום עשרים פלוס . ולא צריך לקחת גם בכלליות , לא צריך לקחת כל כך קשה כל מה שאנשים כותבים . :) . זהו , בערך . תודה רבה , ושבוע טוב :)

עזי 22

New member
ברכות לפתיחת הפורום

מתושב העיר לשעבר ומבקר תדיר בהווה.

ברוך הבא עזי , תודה על הברכות

שמחים לארח אותך ושמחים עוד יותר שלמרות שאינך תושב העיר אתה מבקר בה !!!!

יואו חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה קרועיםםםם
"פורום מעלה אדומים."חחחחחחחח |גם אני מתכחשת שאני גרה שם| בהצלחה

Shiri from the block

Active member
פששש פורום מעלה אדומים מי היה מאמין שהיום הזה אי פעם יגיע? ../images/Emo6.gif בהחלט לא אני../images/Emo3.gif אבל שיהיה לכם המון המון הצלחה!../images/Emo24.gif (גרה ב-03)

וואלה...שכנה שלי, טוב לדעת שיש לי שכנים בתפוז

האמת היא שגם אם לא היית מ-03 אלא סתם ממעלה אדומים היית שכנה שלי, הרי כל העיר הזאת היא מטר על מטר
אבל בכל זאת... מותר לשאול איפה את גרה ב-03?

למעלה