ברוכים הבאים לפורום שלנו !!

mikmikonet

New member
השופר? יכולנו להיות שכנות ../images/Emo13.gif

אני ברחוב ממש לייד, השמינית

shula23

New member
ברכות, ברכות, ברכות ../images/Emo25.gif

מאחלת לך שהתושבים יכנסו לפורום, ישתפו ויפעלו למען הישוב שלכם.

שביק

New member
נתוש של אוריה, בהצלחה!!! אני עדיין זוכרת

זוכרת לך חסד נעורייך מפורומים אחרים. וזוכרת אותך בהחלט לטובה. אז מכל לבי הגדול והרחב מאחלת לך את הכי טוב ומוצלח!!!!! משביק

תודה שולה ! ושביק - כנסי

איזה כייף לקבל כזה חיבוק ענק ממך , המון המון תודה !!!!!!!! ( והאייקונים הלכו רגע לנוח..חחחחח) קבלי נישקה ,חיבוק ופרח ממני.

בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif מאחלת לך שפע ברכות ואיחולים יש לך פינה חמה בלב אצלי . . .מהפורום . . . ואת מאד חסרה לנו שם עם ההומור הנפלא שלך והמאמרים הנפלאים והמחוייכים שהעלית לנו . . . בטוחה שפה תעלי חיוך נפלא לכולם . . .כי את מקסימה ../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif מכל ה../images/Emo23.gif

בהצלחה עם הפורום החדש ../images/Emo45.gif

שתכירי מלא אנשים חדשים ומקסימים כמוך.. שיהיה לכם אחלה פורום שבעולם ...ושלא תשכחי את כל מי שמסביב (תרתי משמע ...
) אוהבים אותך ,

נתוש איזה יופי../images/Emo50.gifאת יודעת שהבת שלי

עברה לפני חודש לגור במעלה אדומים, כך שיש לי עניין מרובה להגיע לכאן

אליזבט' מקסימה המון תודה !! ופנינה...

בבקשה , ממש כאילו יצא שיהיה לבת שלך קל להתקלם בעירנו - ברוכות הבאות !!!

Purple Mushroom

New member
ברוכים הנמצאים,בהצלחה בפורום+שאלה:

על פי תת שרשור מפורום אחר : מה האחוז של הבתים המחוברים לאינטנרט במעלה אדומים . על פי הטענה יש 30 אלף תושבים ליישוב . אני רואה שיש הרבה מצטרפים \ תושבים ליישוב בתפוז ,
אז זה טוב . ברוכים הנמצאים , אני רק אורח , אני לא תושב מעלה אדומים . בהצלחה לפורום החדש\מתחדש בתפוז
.

Purple Mushroom העיר מעלה אדומים

מתקרבת לעניות דעתי ל- 40.000 תושבים , מהו אחוז המחוברים לאינטרנט ? קשה לי לענות לך , אני מניחה שנדע זאת עם הזמן. תודה על הברכות

Purple Mushroom

New member
בבקשה:)ואני רואה שהפורום פעיל ושוקק

אז לא צריך לדאוג . בהצלחה
. שוב. :)

למעלה