ברוכים הבאים לפורומינו

אז ההומו הזה זה אבא שלי ../images/Emo70.gif אירוח

ביום רביעי הקרוב 31/7/02 בשעה 20:00 יתארח כאן בפורום "נובלס" בן ה-19. אבא של נובלס יצא מהארון כשנובלס היה בן שנה בלבד. תוכלו לשרשר שאלות לכאן. סוף כל סוף ניתן לשמוע גם את הילדים שלנו! תודה ל"נובלס" על הפתיחות וההיענות.

נובלס יקר - ברוך הבא!

האם תוכל לתאר לנו בקוים כלליים: כיצד נראו חייך מאז צאתו של אביך מהארון: האם גדלת איתו? עם אמך? עם בן זוגו? תודה שאתה כאן!

noblesse

New member
.

גדלתי עם אמי עד גיל חמש עשרה ואז עברתי לכ- שנתיים לגור עם אבי וחבר שלו וזהו בערך .

אבא גאה

New member
שנתיים לגור עם אבא והחבר

נובלס - אנא תאר לנו יותר (בכלל, מה יש לך? תקליד, דבר, ספר - מה אלו התשובות האלו הקצרות האלו ?
) את השנתיים עם אבא שלך, האם לילד בן 15 יש קושי מסויים בלראות את אבא שלו הולך כל לילה לישון עם גבר? חברים שהיו באים? האם מצאת את עצמך יוצא מהארון כל הזמן בשמו של אביך?

noblesse

New member
.

זה מאוד מביך בהתחלה לראות את אבא שלך הולך לישון אם החבר שלו לזכותו של אבי ובן זוגו הם מקלים מאוד את המפגש איתם כי הם לא מתגפפים בציבור הם נראים יותר כמו שני חברים מאוד טובים (יש גם סטרייטים שעושים את זה) העובדה הזאת גם מקלה להביא חברים הבייתה לא יודע מה הייתי עושה אם אבא שלי היה מתנשק עם גבר בציבור אני לא מבין מה זאת אומרת לצאת מהארון בשם אבי

.m

New member
הי נובלס ../images/Emo140.gif

האם החברים שלך יודעים? איך הם הגיבו/מגיבים? האם היו כאלה שניתקו איתך קשר?
mai

noblesse

New member
גבירתי היקרה

ביום רביעי אני פה ו....נראה אולי ביום שישי או משהו חוץ מזה אני מכיר איזה זוג שהיה אמור לבוא......והבריז

noblesse

New member
.

כל חברי יודעים על המצב בתור ילדים קצת יותר קשה להם לקבל את זה ועברתי תקופה די קשה ביסודי אבל מתחילת חט"ב המצב די השתנה לטובה יש עדיין אנשים שלא כ"כ יודעים איך להתנהג אבל מי שלא בראש שלו.... בעיה שלו....

אבא גאה

New member
מה היה קשה ביסודי?

ספר לנו על מיקרים של א/נשים שלא יודעים להתנהג... מה המקרה שזכור לך לרעה הכי הרבה?

noblesse

New member
.

היי אבא גאה לפעמים אנשים מספרים בדיחות הומואים בכוונה לידך למשל ואתה יודע שהם מנסים להתגרות בך זה לא מקרה ספציפי כמו ההרגשה שאתה צריך להגן על עצמך כל הזמן

noblesse

New member
.

היי MAI אני אחותו של נובלס גדלנו בסיבה מאוד קטנה בה כולם יודעים הכל על כולם אז מצד אחד לא יצא לנו לספר לאנשים או לחברים בשלב יותר מאוחר כשהייתה בחירה המצב השתנה לא חוויתי ניתוק קשר בעקבות נטיותיו המיניות של אבי אבל היו לי ידידים שאמרו שהן מעדיפים לא לבקר אותי בבית אבי

למה??? ואיך???

למה הם לא רצו לבקר אותך בבית-אביך? ו- איך קיבלת את זה? נעלבת? כעסת? הבנת? ניתקת קשר? זה קרה עם חברים טובים?

noblesse

New member
.

היי ערבהאיןקץ זה קרה לי עם חבר מאוד טוב שלי אני לא שאלתי למה כי זאת זכותו של כל אדם להאמין ולבקש מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע בסביבה שלו אני לא יודעת איך הייתי מגיבה אם הייתי במקומו אבל לי אין אפשרות לבחור אם אני רוצה לראות את אבא שלי בבית שלו אני חייבת לקבל אותו ואת בן זוגו ולא הייתה לי שום כוונה לאבד את אבא שלי בהתחלה הייתי קצת המומה כי זה לא קרה לי לפני זה החברים שלי הם אנשים מאוד ליברלים בדרך כלל זה לא גרם לי לנתק איתו קשר כי אני זאת אני אני לא הזהות המינית של אבא שלי

noblesse

New member
.

היי ערבהאיןקץ זה קרה לי עם חבר מאוד טוב שלי אני לא שאלתי למה כי זאת זכותו של כל אדם להאמין ולבקש מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא פוגע בסביבה שלו אני לא יודעת איך הייתי מגיבה אם הייתי במקומו אבל לי אין אפשרות לבחור אם אני רוצה לראות את אבא שלי בבית שלו אני חייבת לקבל אותו ואת בן זוגו ולא הייתה לי שום כוונה לאבד את אבא שלי בהתחלה הייתי קצת המומה כי זה לא קרה לי לפני זה החברים שלי הם אנשים מאוד ליברלים בדרך כלל זה לא גרם לי לנתק איתו קשר כי אני זאת אני אני לא הזהות המינית של אבא שלי

יסמין@

New member
מאוד מצא חן בעיני המשפט האחרון שלך:

"אני זאת אני. אני לא הזהות המינית של אבא שלי". נכון מאוד!!!

noblesse

New member
.

אני חושב שהדבר הכי קשה היה שההורים שלי לא גרים ביחד אבל חוץ מזה אני לא חושב שיש משהו משונה בכל העניין אבל חשוב להגיד שאני גם לא מכיר שום אופציה אחרת מכיוון שההורים שלי נפרדו כשהייתי בן שנה כך שגדלתי לתוך המצב המשפחתי .

ציבונה

New member
היי

האם חיית מחוץ לארון? האם סיפרת לחברים או ששמרת לעצמך? איך הרגשת כלפי אביך? האם אתה מקבל אותו כמו שהוא? האם תמיד קיבלת? או שהיו תקופות של כעס כלפיו? איפה האמא בסיפור? האם היה לו בן זוג קבוע? אם כן מה היה היחס שלך לבן זוג שלו?

amonit

New member
אם היית יכול לבחור

היית בוחר שלא יצא מהארון?

למעלה