ברוכים הבאים לפורומינו

noblesse

New member
.

שלום ערבהאיוקץ למען האמת לא שמענו את המשפט הזה למרות שאנחנו מודעים לכך שיש תאוריות שאומרות שהעדפה מינית עוברת בתורשה אין כל כך חששות בגיל ההתבגרות למרות שאני (אחותו הגדולה של נובלס 28) מרגישה מין עננה שקשורה להעדפות מיניות כי אמא שלי בחרה (בתת מודע) להתחתן עם הומו יש בעיקר חשש כי זה יכול לקרות גם לי אני לא אומרת שהומואים הם אנשים לא ראויים לאבה אבל זה מאוד כואב לגלות את (שאתה נשוי להומו) זה בשלב כל כך מאוחר עוד דבר קטן שחשבתי עליו במהלך התשובה אולי החשיפה לזוגות חד מיניים בצורה כל כך קרובה גורמת לי לחשוב שזה לא כל כך נורא להיות הומו או לסבית אבל זה מאוד מקשה על הסביבה הקרובה מאוד קשה לרות את זה ככה כשאתה מתבגר ואפילו עד שנות העשרים המוקדמות שלי

noblesse

New member
.

התכוונתי לכך שכאשר אדם יוצא מהארון זה משפיע על כל הסביבה שלו ההורים שלו הילדים ה-X ולא הייתי רוצה להיות במקום של אמא שלי

לא כל כך נורא להיות הומו או לסבית..

אני גם חושבת שזה לא כל כך נורא! לי , למען האמת, זה אפילו נעים ! אז אולי תפרטי קצת : "זה מאוד מקשה על הסביבה הקרובה מאוד"... במה זה מקשה?

noblesse

New member
לא בחרתי במלחמה הזאת

היי ערבה אני לא חושבת שלהיות הומו או לסבית זה יותר נעים מלהיות סטרייט זה פשוט מי שאתה כמו שכבר כתבתי את בחרת בדרך החיים שלך אני לא בחרתי להיות בת של הומו אם הייתי יכולה לבחור הייתי בוחרת להוולד לאבא סטרייט אבא הומו מאלץ וני מדגישה מאלץ אותך להתמודד עם דעות קדומות בחברה וזה לא תמיד נוח ולא תמיד יש לך חשק לזה. היציאה של אבא שלי מהארון גרמה לסערה בכל המשפחה גם לסבא וסבתא שלי היה קשה גם לאמא שלי היה קשה ושוב אנחנו לא בחרנו לצאת מהארון או לא נולדנו הומו/לסבים אבל מסתכלים עלינו בקונטקס הזה

amonit

New member
אז זה עדיין נתפס כמלחמה.....

השאלה על מה נלחמים ועל מי מגינים? על הזהות שלך עצמך או על הדעות הקדומות של השכנים.....?

noblesse

New member
אולי לא מלחמה

אני חושבת שמה שהרגשתי הוא צורך אאינסטינקטיבי להן על אבא שלי ובאותו זמן לנסות לבחון מה אני מרגישה לגביי הזהות המינית שלו ושלי אולי זו לא מלחמה אלא מאבק כמו שאמרת בדעות קדומות של הסביבה בדעות קדומות שלך ברצון שתהייה לך משפחה "נורמלית" להאבק במשפט "אין דבר כזה משפחה נורמלית" ברצון שיהיו לך כמה חברים סנובים שטחיים לזהות למי אפשר לספר ולמי לא כדאי ובכל זאת זה לא חבר קרוב שלי שגילה לי פתאום שהוא הומו זה אבא שלי האדם שחצי מהDNA שלו נמצא גם בי

אבא גאה

New member
עוד שאלות....../images/Emo177.gif

איך לדעתכם ומתוך הנסיון שלכם אנו צריכים להכין את ילדינו לעולם? איזה סוגי התמודדויות צפויות להם בבתי הספר? לאילו דברים עלינו להיות רגישים כהורים?

למעלה