תודה לכולם :)
ה הצילצול New member 2/2/04 #27 ../images/Emo13.gifבבקשה תעשי חיים. אמממ והדג משתין מ.. (נו את יודעת)
מ מיטללל New member 2/2/04 #31 ברוכות הבאות יקירותיי ../images/Emo24.gif למרות שכבר החברה של אילנה קיבלה מאתנו שרשור "הפורום מקבל את הצטרפותך בששון ובשמחה".. מה חשבת שאני לא זוכרת?
ברוכות הבאות יקירותיי ../images/Emo24.gif למרות שכבר החברה של אילנה קיבלה מאתנו שרשור "הפורום מקבל את הצטרפותך בששון ובשמחה".. מה חשבת שאני לא זוכרת?
H HyPeR SoNiC New member 2/2/04 #17 וולקאם גם אני התיידדתי פה עם אילנה אחלה בחורה!! קיצר, ברוכה הבאה, אני אורן..... תהני פה
I ilana4ka New member 2/2/04 #22 מרקובקושששש קיטושקוששש מה קורה קושקושה????? קובקובקה??? אנשים! אני דורשת לקבל פה את קטיה בברכה! וקטיה--->תפגיני קצת יותר נוכחות בובה, לא יזיק לך. בכל מקרה, אל תשכחי את *הבית הקסום*
מרקובקושששש קיטושקוששש מה קורה קושקושה????? קובקובקה??? אנשים! אני דורשת לקבל פה את קטיה בברכה! וקטיה--->תפגיני קצת יותר נוכחות בובה, לא יזיק לך. בכל מקרה, אל תשכחי את *הבית הקסום*
H HyPeR SoNiC New member 29/1/04 #10 וולקאם!!! ../images/Emo140.gif שלום, נעים מאוד, אני אורן תהני פה
S seeyou New member 29/1/04 #3 אין אהבה ורומנטיקה ללא מלחמת מינים כמו בכול מלחמה אם לא תשכיבי אותו הוא ישכיב אותך...