ברוכה הבאה
H HyPeR SoNiC New member 7/2/04 #73 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif שלום טוב שהחלטת להצטרף אלינו.... בחרת לך פורום מעולה נעים מאוד, אני אורן מקווה שתיהני כאן
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif שלום טוב שהחלטת להצטרף אלינו.... בחרת לך פורום מעולה נעים מאוד, אני אורן מקווה שתיהני כאן
ק קטרפי New member 7/2/04 #70 ברוכית הבאית ../images/Emo110.gif אני עידן מרחובות בן 17 ועוד גר עם ההורים תהני
A angel wings New member 7/2/04 #72 גם אני איכשהו חדשה פה... למרות שכבר הייתי בפורום פעם אבל לזמן קצר לפני שהתגייסתי...
O ohadz New member 7/2/04 #75 נו...גם אני כאן../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif לאחר פעילות יומיומית אינטנסיבית ב"זיהוי שירים" החלטתי (מסיבות שונות ומגוונות) לפזול קצת לצדדים והנה אני כאן מאמין שיהיה לנו כיף יחד... אז כל פעם שתראו את ה , אני אהיה שם
נו...גם אני כאן../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif לאחר פעילות יומיומית אינטנסיבית ב"זיהוי שירים" החלטתי (מסיבות שונות ומגוונות) לפזול קצת לצדדים והנה אני כאן מאמין שיהיה לנו כיף יחד... אז כל פעם שתראו את ה , אני אהיה שם
H HyPeR SoNiC New member 8/2/04 #79 אכן כן! מממממממ אלכוהול...... טוב אני נשמע כמו שיכור עכשיו.. אז אני אפסיק קיצר, ברוכה הבאה, אני אורן, נעים מאוד! תיהני פה!!! אחלה פורום, אחלה אנשים...... ומה המספר של פורום זיהוי שירים? נשמע מעניין.....
אכן כן! מממממממ אלכוהול...... טוב אני נשמע כמו שיכור עכשיו.. אז אני אפסיק קיצר, ברוכה הבאה, אני אורן, נעים מאוד! תיהני פה!!! אחלה פורום, אחלה אנשים...... ומה המספר של פורום זיהוי שירים? נשמע מעניין.....
H HyPeR SoNiC New member 4/2/04 #53 ברוך הבא נעים מאוד, אני אורן תהנה פה פורום אהבה ורומנטיקה? נשמע חמוד.... אני אקפוץ לבקר