ברוכים הבאים

mory89

New member
רזז!! ברוך הבא../images/Emo24.gif

קודם כל יש לך אחלה טעם במוזיקה.. ובכיף תשתלב..
אה, ד"א.. אני מוריה..

Raz Bob Marley

New member
תודה! ו.....

אולי תגידו גם אתם מה אתם עוד אוהבים חוץ מבית הבובות,כי זה סתם כיף לדעת,ולדבר על מוזיקה בכללי. וזה לא מכוון רק ל"עוקפת מלמעלה" אלה לכול חברי הפורום!

mory89

New member
אני אוהבת פחות או יותר את מה שאתה

כתבת, בית הבובות משינה וברי במיוחד.. וממה שלא כתבת- מאטליקה, קולדפליי, טראביס, סימפל פלאן, אואזיס, נירוונה, סינרגיה.. ועוד כמה שבטח פיספסתי.. בכל מקרה, זה העיקר..

hadarisan

New member
רז ברוך הבא!!!!

רש גם רואה האבקות-wooooooo עוד אחד שמבין אותי! תהנה כאן בפורום!

Raz Bob Marley

New member
חחחחח שתדעו בזכותו

אני בפורום הזה,אפילו לא ידעתי שהוא קיים עד שהוא שלח לי מסר פרטי כי הוא ראה בחתימה שלי "בית הבובות הקטן של אלוהים",ותגיד אני לא כל כך רואה אותך הרבה בפורום היאבקות,למה?

Raz Bob Marley

New member
אה אופס,פדיחות...

אני מצטער הדר,הייתי בטוח שאת בן כי את אוהבת היאבקות(למרות שיש גם בנות שאוהות היאבקות), אז אני מצטער!

hadarisan

New member
זה בסדר...לא נורא

כן אתה לא הראשון שמופתע מזה שאני אוהבת האבקות.... אני קוראת באופן קבוע בפורום אבל אני קוראת "סמויה" מה שנקרא...אני לא מגיבה...אבל קוראת ומתעדכנת בקביעות... ללא ספק wwe אחד הפורמים היותר פעילים וטובים של תפוז

Raz Bob Marley

New member
מה שנכון נכון....

ואני מציעה לך להצג את עצמך בפורום,ולהשתתף בדיונים יש שם ממש אחלה ח'ברה והם תמיד יקבלו מישהי חדשה בפורום
תאמיני לי שזה שווה!

hadarisan

New member
כן אני יודעת שיש שם אחלה חבר'ה...

נראה כבר מה נעשה...חחחחח

dani3p

New member
נצל"ש.. שלום שלום!!

תראו מי יכולה לכתוב בעברית!! חזרתי אתמול לפנות בוקר והיה הכי כיף!!! טוב אני הולכת לקרוא הודעות מה3 שבועות האלה :) כיף להיות בבית!!

למעלה