דני שלנווו!! חזרתתת!! יאוו אני מאושרת כ"כ! גם דני וגם לירון!! התגעגענווו!!
M mory89 New member 3/11/05 #67 דני שלנווו!! חזרתתת!! יאוו אני מאושרת כ"כ! גם דני וגם לירון!! התגעגענווו!!
M mory89 New member 1/11/05 #3 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif איתי, ברוך הבא למה שלא תתקבל? תתקבל אפילו בברכה! בקשר לאתר, אנחנו עובדים על זה.. בנתיים שאל מה שאתה רוצה לדעת ונשתדל לענות.. ואתה יכול לדבר עם איתי במסרים דרך הפורום..
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif איתי, ברוך הבא למה שלא תתקבל? תתקבל אפילו בברכה! בקשר לאתר, אנחנו עובדים על זה.. בנתיים שאל מה שאתה רוצה לדעת ונשתדל לענות.. ואתה יכול לדבר עם איתי במסרים דרך הפורום..
ס ספורטאי בכושר New member 2/11/05 #7 רציתי לדעת מי הם חברי הלהקה? ואם אפשר לראות אותם בתמונות? וכמה דיסקים יצאו להם? לפי מה שאמרת 1 מתי הם הקימו את הלהקה? תודה
רציתי לדעת מי הם חברי הלהקה? ואם אפשר לראות אותם בתמונות? וכמה דיסקים יצאו להם? לפי מה שאמרת 1 מתי הם הקימו את הלהקה? תודה
E eladi88 New member 2/11/05 #10 אז ככה חברי הלהקה הם! אמיר אטיאס - זמר איתי שיף - גיטרה,זמר דני מקוב - תופים שי חלמיש - בס נתן סלומון - גיטרה זיו לביא - קלידים עוד פרטים על הלהקה תוכל למצוא כאן http://www.mooma.com/artist.asp?ArtistID=25766
אז ככה חברי הלהקה הם! אמיר אטיאס - זמר איתי שיף - גיטרה,זמר דני מקוב - תופים שי חלמיש - בס נתן סלומון - גיטרה זיו לביא - קלידים עוד פרטים על הלהקה תוכל למצוא כאן http://www.mooma.com/artist.asp?ArtistID=25766
E eladi88 New member 2/11/05 #11 אה ושכחתי...תמונות אתה יכול לדפדף פה בין דפי הפורום ולמצוא סיכומי הופעות וכאלה...ואנשים העלו תמונות.... ויש גם את הגלריה...
אה ושכחתי...תמונות אתה יכול לדפדף פה בין דפי הפורום ולמצוא סיכומי הופעות וכאלה...ואנשים העלו תמונות.... ויש גם את הגלריה...
E eladi88 New member 2/11/05 #4 האתר הרישמי שלהם.הוא האתר של הבארבי שכתובתו www.barby.co.il אם יש לך עוד שאלות תשאל בכיף...בשביל זה אנחנו פה
האתר הרישמי שלהם.הוא האתר של הבארבי שכתובתו www.barby.co.il אם יש לך עוד שאלות תשאל בכיף...בשביל זה אנחנו פה
E eladi88 New member 2/11/05 #5 אה...ויש להם רק דיסק אחד... "מדפים" לפני שיצא הדיסק אז היו את הסקיצות...אם תרצה יכול להיות שיש לי את זה על שרת...
אה...ויש להם רק דיסק אחד... "מדפים" לפני שיצא הדיסק אז היו את הסקיצות...אם תרצה יכול להיות שיש לי את זה על שרת...
L Lovley bla bla New member 3/11/05 #24 עם _________ וגם סנופקין ומאי הקטנה שבאו אלינו כמו מתנה.המוווווווווומינים....המומיייייייינים...המומינים..חחח נסחפתי כן...טוב די..חחח לילה טוווווווווווווווווף
עם _________ וגם סנופקין ומאי הקטנה שבאו אלינו כמו מתנה.המוווווווווומינים....המומיייייייינים...המומינים..חחח נסחפתי כן...טוב די..חחח לילה טוווווווווווווווווף