נו כן אל תעשו אותי מפגרת!עניתי בכלל למוריה
H Hadardur New member 4/11/05 #91 אוח תשתוק!... והחתימה שלך נראית כמו כובע של חרדים... והפאות כאלה בצדדים!
E eladi88 New member 4/11/05 #98 איזו רעהההההההההההה זה אי!!!! שהמטוס הולך להתרסק עליו... ויש דגים בים..... יא..יא.....לא מבינה בחתימות שכמותך!!
איזו רעהההההההההההה זה אי!!!! שהמטוס הולך להתרסק עליו... ויש דגים בים..... יא..יא.....לא מבינה בחתימות שכמותך!!
T THE vampire11 New member 3/11/05 #34 ברוך הבא!!!! גם אני הכי אוהב את "למעני"!! זה שיר ממש מדהים אני שמח שיצא לך לשמוע את השירים של הלהקה... תהנה פה בפורום!
ברוך הבא!!!! גם אני הכי אוהב את "למעני"!! זה שיר ממש מדהים אני שמח שיצא לך לשמוע את השירים של הלהקה... תהנה פה בפורום!
ס ספורטאי בכושר New member 3/11/05 #35 תודה... למישהו יש תמונה של...... של כול הלהקה ביחד שאני יוכל להשים בשולחן עבודה של המחשב?
E eladi88 New member 3/11/05 #44 תקשיב חבוב! אמרתי לך כבר פעמיים תיכנס לגלריה.. או שתעשה חיפוש פה בפורום בשירשורים של הופעות ותמצא!
D dani3p New member 3/11/05 #66 חבובניק!!! תשמור על קור רוח!! אתה פרסי לא מרוקאי! אל תיכנס לסרטים.. כולה הבנאדם קצת לא יציב.. מה אתה נלחץ??
חבובניק!!! תשמור על קור רוח!! אתה פרסי לא מרוקאי! אל תיכנס לסרטים.. כולה הבנאדם קצת לא יציב.. מה אתה נלחץ??