ברוכים הנמצאים

de kaiser soze

New member
ברוכים הנמצאים

קיבלתי את השם של הפורום הזה דרך האודיגו אז חן חן ליוצרים המון הצלחה וישר כוח ליוזמה למרות שאני סקפטי מכיון שהניסון לימד אותי שישים נשים פנויות אבל אם אין לך 1000000 שקל בבנק רכב ובית ובקיצור רכוש אז אין סיוי שתמצא היום מישהי שבאמת רוצה קשר שתבינו פעם חשבתי ללכת אם רואה חשבון ועורך דין לדייט טוב אז כמו שאמרתי שיהיה לכם בהצלחה

סרקזם זה נחמד, אבל..

לא הולכים איתו למכולת... אתה מחפש קשר? אז למה אתה מעלה רק תמונה? כל כך שטחיים נהיינו שתמונה היא הגורם המכריע? למה לא לספר קצת על עצמך, לתת פרטים, לספר מה אתה רוצה, מה אתה מחפש.. קדימה.. יש פה כלי שיכול לשרת, אז למה לא לנצל עד הסוף?

de kaiser soze

New member
לעינת היקרה

זה לא היה סרקיזים רק צינתי עובדה שמצאתי לנכון לשתף הוספתי תמונה לשם נימוס על מנת שתראו מי כתב אין לי ספק שאנסה להשתמש בעזרתכם אגב שלא ישתמע שהילד עצוב או מדוכא ממש לא יש גם חברים ובטח נשים בחיי אבל לא משהו שאני יכול להגיד האהבה שלך הקייזר

violinist

New member
יש בזה משהו אבל לא כולן כאלה../images/Emo13.gif

כבר פגשתי בחורה מאוד חמודה שכאשר כבר התחלתי לחשוב שהיא האחת והיחידה, הרסה את כל מה שנבנה במשפט אחד: "גבר מצליח הוא גבר שיש לו מספיק כסף כדי אוכל לבזבז" very very clever and mature too

de kaiser soze

New member
תגובהviolinist

ידידי היקר ההבדל שאני נפלתי על יותר מ10 נשים כאלו וזה לא מעודד אגב שמתי לב שאנחנו בעלי אותו מקצוע אז תהיה בקשר

violinist

New member
הלואי שזו היתה הבעיה היחידה.

האישה הישראלית מזמן לא יודעות להתנהג כמו ליידי. כסאחיסטיות כאלו.וכשכבר קוראים לה "ליידי" אז היא ישר קופצת ואומרת:"אני לא ליידי בשבילך"
קרה לי הרבה.המקרה האחרון היה לפני יומיים והוא היה המקרה הוירטואלי הראשון). כאילו שהתייחסתי בזלזול. קשה לי להבין זאת. לא כולן כאלה,אבל בהחלט אחוז מכריע. אצל הארופאים "ליידי" הוא כינוי של כבוד הבא לפני השם. לעומת זאת, יצא לי לצאת עם כמה נשים ארופאיות..ואוו
.. עולם אחר!!! חמודות, רגישות, רגועות,לא מתקיפות אותך,בקיצקץ, כייף להיות איתן!
פשוט כייף להחזיר להן אהבה.אז מה הבעיה? הן גרות בפינלנד או נורבגיה או צרפת....והן לא מוכנות להשאר בארץ ואתה יודע מה? הן צודקות לחלוטין. פעם אמרו שזה נובע מכך שאנחנו חברה חולה ושכל נושא המלחמות והפיגועים קצת חיספס אותנו,אני לא יודע.... זהו. ואכן אנחנו נהיה בקשר... טל

אולי.. ורק אולי...

יש כאלה שחושבות שניקים מחמיאים צריכים להגיע אחרי הכרות ולא באופן קר ומוכר כמו שזה נשמע לאדם שלא מכירים. לא כולנו חושבים אותו הדבר. לא כולנו מתרשמים מאותם הדברים. לא כולנו רוצים את אותם הדברים. קצת ריספקט למי שרואה את הדברים בשונה ממך ואת הדיון על הנושא.. באמת שלא כאן המקום לקיים. אנחנו מנסים לעשות כאן משהו טוב ולמצוא שידוכים אחד לשני...

violinist

New member
אוי..צודקת../images/Emo13.gif../images/Emo52.gif.

מעכשיו רק דברים טובים
ועדיף עם הרבה
נו...שויין
נמשיך את הדיון בפורום בינו לבינה...
לילה טוב
טל

ליאן.

New member
אתה צודק לגבי התופעה

זה גועל נפש משווע! בנות עם אופי זנותי ממש. אני אישית מכירה רק בחורה אחת שהיא כזו, שזה פחות מאחוז אחד מכלל הבנות שאני מכירה אישית כך שכנראה נפלת על מקבץ בנות שלא היה הכי הכי. עדיין, זו לא סיבה להכליל.

רוב הבנות שאני מכירה...../images/Emo68.gif

רק לידיעתך...רוב הבנות שאני מכירה הן סופר "ליידיות"... אני לא יודעת באיזה סוג בנות נתקלתם עד היום אבל רוב הבנות שאני מכירה הן מנומסות משעשעות מטופחות ודי עדינות... אב ל מה לעשות שאנחנו חיים בעידן שלהיות עדינה ומנומסת זה לא שיוביל אותנו לשום מקום- אנשים (ואני לא מדברת רק על בנות...) צריכים להיות בעלי אופי מיוחד- אחרת איך נבדל מאנשים אחרים? פעם היה מקובל שכל הבנות היו בדיוק אותו הדבר- אותו סגנון לבוש, אותו דיבור, אותם עיסוקים...היום הקטע הוא אינדיבידואליות...כל אחד רואה ועושה את הדברים כמו שהוא רוצה. אז אם בת מחליטה להיות קצת יותר נועזת...לפתח מרפקים ולהיות קצת יותר נועזת...הרבה מאד אנשים יסתכלו עליה בעין לא יפה, יטענו שהיא לא נשית ושהיא לא "ליידי". אז אצל מי הבעייה לדעתך\כם?

violinist

New member
נרקיסי,לא ירדת לסוף דעתי....

בכל מקרה, עינת צודקת. זה לא המקום לדיונים מסוג זה. אז קדימה ספרי לנו משהו על עצמך
(אופס...לקחתי למישהו פה את העבודה...)
טל

de kaiser soze

New member
לנרקיסי

הבעיה בוא נראה אני יוצא לדייט עם בחורה בת גילי ופחות היה לי כמה וכמה פגישות כאלה שמהלך השיחה סבב סביב הנושא שהאם יש לי שאיפות להיות עמאי בעל רכוש כמה אני מרויח ואם נכון לרגע זה יש לי רכב דירה שכורה ולפחות 30000 שח בבנק וזה כל זה בבפגישה ראשונה כמעט אף שאלה על מי אני מה יש לי להציע חוץ מחומריות מה משותף לשנינו הא ואף אחת לא האהבה לבשל אני מקבל שאת רוצה להיות נועזת תהיי מקורית מיצידי אבל למה לחקור אותי על מה יש ומה אין לי בחיים
אני שוב לא מתלוננן על זה שאת רוצה להיות קצת יותר אני בעד אבל למה בצורה הזאת שלך שגיא כמובן שהכוונה לא במיחד אלייך אלא גם למי שתקראה את זה

אני חייבת להגיד שזה תלוי במה משדרים

ולאיזה טיפוס נמשכים. אצלי בפורום אני תמיד מספרת על ידיד, שתמיד מחפש ותמיד נפרד אחרי כמה חודשים עם מפח נפש גדול.. האיש רוצה רק כוסית עם עור מתוח בלי טיפת צלוליטיס ולא מקדיש זמן לבחינת נושאים אחרים חשובים לא פחות (אם לא הרבה יותר..), אז מה הפלא שהוא תמיד מתאכזב??? אם אתה מגיע לדייט כשכולך לבוש מותגים ומדבר בהרחבה על מה יש לך ומה בכוונתך לקנות ממש עם סיום הדייט (וכנר נתקלתי בכאלה) או אם אתה יוצא תמיד עם אותו השטאנץ´ של הבחורות.. אז מה הפלא שאתה תמיד נתקל באותן התגובות??? תעשה שינוי בסלקציה ומי יודע... וחברים, הפורום הזה באמת נועד למטרת הכרויות. את כל הדיונים על "האמצע" תעבירו לפורוםמים המתאימים - בליינדייט או בינו ובינה.

de kaiser soze

New member
טוב טוב אני נכנע

אז לכן אני מציג את מועמדותי לא לגבר השנה אבל ...... מי שתרצה לדעת נא לקרוא על פרטיי האישיים אשמח לענות לאלפי הפונות
DE KAISER SOZE

שגיא, כנס למאמרי הפורום...

ועכשיו.. תגיד לי שאתה לא רוצה דף כזה משלך... קדימה.. הודעה קצת יותר מושקעת... קדימה.. תשקיע בנו

de kaiser soze

New member
עינת היקרה עזרה בבקשה

סלחי לי על בורותי בנושא פורומים אבל איפה המאמרים זה דף מיוחד אני לא מתלוצץץ אני באמת קצת סדוק בנושא חן חן לך

violinist

New member
נו באמת מר sys admin...בראש ..

העמוד יש לינק . לחצת? אחר-כך לחץ על מאמרים... good luck kaiser טל

אז ככה....

בסרגל הכלים האפור בחלקו העליון של עמוד הפורום (קישורים, סקר, צ´אט, חברים, מאמרים, קבצים) - פשוט להקיש.. ויש גם טאג ליין - הודעה שמופיעה בהבלטה בתחילת העמוד לפני ההודעות עצמן שמזמינה להכנס למאמרים דחוף. יש שם לינק. אם אתה כבר ליד סרגל הכלים האפור, תצביע גם בסקר המיוחד של הפורום

violinist

New member
ok. אני, לא מאלה. אני נחמד...

אני...מתוק
...אני מלא מלא ברגש (רואים את זה במיוחד כשאני מנגן). נו ? נרקיסי? לא שומעים ממך. ספרי קצת..איך את רוצה אותו? well done? או אולי mid?
שויין...
טל

למעלה