ברוכים הנמצאים

כן בהחלט רואים את זה עליך

violinist

New member
שלום ליידי אל מונית ../images/Emo140.gif

נכון שאין לך בעיה עם ה"ליידי"
ואם כן, קבלי
מראש... קצת על עצמך? ואיך את רוצה את הג´נטלמן שלך?
תני לי לנחש...
נמוך (לא פחות מ- 190) שמן(מקסימום 65 ק"ג) מכוער(שיראה כמו רוברט רדפורד לפני 30 שנה) קירח (עם שיער כמו של לאונרדו דה קפריו) נו
....תגידי כבר...
P L E A S E
טל

אלדד26

New member
תשמע,

אני לא יודע עם איזה בנות יצאת, אבל אותי בחיים לא שאלו שאלות כאלו. אף פעם. זה נגמר בציון המקצוע שלי וזה שאני לומד כרגע, וזהו. מקסימום שאלו אם האוטו הזה שלי.... זהו.

de kaiser soze

New member
אלדד

לא כולם היו כאלה אבל על 10 אצבעות 8 היו כאלה אגב אשריך שלא זכיתה זה ממש לא נעים עכשיו הבטחתי למנהלות הפורום שלא נדבר על נושא זה אז שתבין שאני עונה מתוך נימוס ולכן די לנושא זה

הבטחה ובכל זאת

קייזר, ויתר אנשי ונשות הפורום היקרים/יקרות אנ ילא מבינה נשים או גברי םששואלים את בני זוגן או בנות זוגן לדייט על חשבון הבנק שלו, ויתר הדברים החומריים האחרים. חשבתי שכל המטרה של בלינד דייט זה להכיר קצת יותר טוב את מיששיושב או יושבת מולך. קייזר באמת לא ברור לי אם אלו נשים יצאת, לא כל המין הנשי מתעניין בחשבון הבנק שלך. חבל שבכלל בארץ אנשים לא מתאפקים מלדחוף את אפם לתוך הארנק של חבריהם ושואלים כל אחד כמה הוא מרוויח, ביתר העולם המערבי זה לא נהוג. חומר למחשבה. ע.

de kaiser soze

New member
לעינת האחת והיחידה

אז כמו שאמרתי אני פה ואשמח להכיר בנות שבאמת רוצות להכיר הקייזר

de kaiser soze

New member
לחברי הפורום

בהתחשב שאני יומים שלושה משתתף בפורום ולאור התגובות שקיבלתי אני חושב שעליתי על נושא שאני מניח שכולם חוו אותו מי פחות מי יותר (אני כמובן)
אני שמח שזה תפס אולי מעז יצא מתוק הקייזר

קייזר - שרשר.. ../images/Emo13.gif

אתה לא צריך לפתוח הודעה חדשה בכל ]עם, אלא פשוט לצרף אותה בתגובה להודעה קיימת באותו עניין. לסיפור הפשוט הזה קוראים שרשור וכמו שכבר אמרנו המון פעמים - הפורום נועד לאפשר הכרויות בין אנשים. דיונים על הנושא שהעלית אתה מוזמן ביותר לפתח בפורום בינו ובינה או בפורום בליינדייט.

ליאן.

New member
אתה שואל אותי ומשרשר לעינת ?

אף אחת, עד כמה שידוע לי, לא במזל טלה. ואני שוורה..

babe10

New member
היי לך

קראתי וחשבתי ואולי יש משהו בדבריך, ופה אם נכנס לעומק נסתבך באפקט הביצה והתרנגולת. כמי שרשומה במספר אתרי "שידוכים" נתקלתי לא אחת בכרטיס מרשים של בחור, שתחומי העניין שלו מרגשים שהמסר האישי שלו חודר ללב, בקיצור - כל מה שחיפשתי. ואז מגיעים לקוביה הקטנה בה הוא מספר מה הוא מחפש. והפלא ופלא... רבים (מדי , לטעמי) רוצים אותה - רזה. לא שמנה, גם לא מלאה, רצוי שתעמוד מאחורי הציון שנתנה לעצמה בצורה החיצונית, שתיראה ממש ממש טוב, שתהיה לה הופעה מרשימה, וכו´.. (וביננו - עשיתי גם ניסוי פעם באחד האתרים ושמתי שני כרטיסים זהים לחלוטין, באחד ציינתי שאני בעלת מבנה גוף ממוצע, בשני רזה - שאני אספר לך איפה היו פי 4 פניות? או שתנחש לבד?...) אז נכון, לא כולם ככה, אבל הרבה, מדי, וככה כשאנחנו נמצאות בשוק בשר, אנחנו מתמחרות את עצמנו לפי המחירון באטליז... זה עדיין מגעיל בעיניי. ולא - אני לא שמנה. (למקרה ששאלת את עצמך להנאתך) בכל מקרה - מה שאני תמיד אומרת למי ששואל אותי "נו, מתי?" ו"אולי תהיי בררנית קצת פחות" ו"אין הרבה בחורים שיסכימו לשגעונות שלך" התשובה היא אחת. אני לא צריכה הרבה, אני צריכה אחד. והאחד הזה נמצא שם בחוץ, פשוט עוד לא נפגשנו. ואני בטוחה שגם האחת שלך נמצאת שם, מה לעשות, לפעמים צריך לירות לכל הכיוונים כדי לפגוע בסופו של דבר. אז תפגוש הרבה בחורות, רדודות וריקות מתוכן ובינה מינימלית, אבל דווקא בגלל זה כשתפגוש את האחת והיחידה (וזה יגיע) תעריך אותה הרבה יותר! בהצלחה. וכדי לא לערב שמחה בשמחה, אני אציג את עצמי בהודעה הבאה.

de kaiser soze

New member
BABE10ל

אז ככה כדי שיהיה ברור לכולן אני מחפש אישה לא מסובכת הסברים מפורטים אתן בפרטי מבנה גוף אני אוהב מלאות במקום הרצוי יש לי שגעון גדלות לחזה אבל טוב זה בדרך כלל לא הקריטריון שעל פיו אני מחליט אבל יש לו השפעה אני לא אשקר בדרך כלל מבחינה פיזית הפנים יעשו לי יותר מאשר חזה גדול אבל כמו שאני תמיד אומר לגביי אני אוצר שמחפש כספת אני רוצה מי שאומר לה שמה שיש לי להציע לה בתור התחלה זה את ליבי והיא גם תאמין וגם תסתפק בזה לבנתיים יכול להיות שאני נאיבי יכול להיות שאני מכוכב אחר זה מה שאני רוצה (אגב אני לא הייתי אומר שאני חתיך אבל בהחלט שווה פגיעה כמו שאומרים ) שלך הקייזר

ליאן.

New member
אחלה ג´וב מצאת לעצמך ../images/Emo8.gif

מאכילה זבובים.. מזל שלא מפטמת אותם..אז זה כבר יכל להיות בעייתי..
נכון מה שכתבת. זה שוק בשר וקר שם בחוץ. זה נושא לגיטימי ואפשר להתדיין עליו רבות בפורום בליינדייט (מוזמנים). את צריכה רק בחור אחד.. זה נשמע כמשימה לא מסובכת מדי.. את מוזמנת להציג את עצמך ולספר לנו מהם דרישותייך מהבחור המבוקש

אלדד26

New member
חבל שזה מגעיל בעינייך.

אחד הקריטריונים שעל פיו אנו בוחרים בן זוג הוא מראה חיצוני, או יותר נכון, משיכה חיצונית. אני אישית לא יכול להימשך לבחורה שמנה. אני באמת מאוד מצטער, אבל כמו שאני 1.72 והמון בחורות פסלו אותי רק על זה בלי לטרוח לבדוק מי אני ומה אני, באותה צורה בדיוק אני פוסל בחורה שמנה, וגם בחורה מלאה. אין בזה שום דבר מגעיל. אנשים צריכים להימשך לבן זוגם, ואני לא רואה את עצמי נמשך לבחורה שמנה. אני חושב שיש בזה מן ההתחסדות לומר שזה מגעיל. תגידי, היית יוצאת עם מישהו שיש לו רגל אחת קצרה ואחת ארוכה, עם עין אחת סתומה, עם אוזניים ענקיות, קרח וגיבן? לא חשבתי ככה. וגם אם תגידי שכן, אני באמת בספק. אולי אם היית מכירה אותו שנים ורואה את נפשו המופלאה. אבל אם את באתר היכרויות, יש לי הרגשה שהיית מעדיפה מישהו שנראה נורמלי לפחות - ומה לעשות, לכל אחד יש את הגדרת הנורמל שלו. אגב, אני לא חושב שבחורות שמנות הן בהכרח לא יפות. אין קשר ליופי; אני אישית לא נמשך לכאלו. כזה אני, זה הטעם שלי, וזה אחד הדברים שאני מחפש. ברור שיש לי כמות נכבדת של קריטריונים נוספים. אבל זה אחד מהם, ואני לא מנסה להתכחש לזה או להתחמק מזה.

ליאן.

New member
הלווו!! מגעיל אמרת ?! לא נסחפנו ?

אז זה לא הטעם שלך, לגיטימי. אבל למה להגעל ?

אלדד26

New member
נראה לי שהתלבלבת

היא אמרה שבעיניה, אנשים שפוסלים בחורות שמנות/מלאות הם מגעילים. אני לא אמרתי ששמנות/מלאות מגעילות אותי. אמרתי שאני לא נמשך אליהן, זה הכל. את בטוחה שההודעה שלך הייתה מכוונת אליי, קושקוש?

למעלה