היי לך
קראתי וחשבתי ואולי יש משהו בדבריך, ופה אם נכנס לעומק נסתבך באפקט הביצה והתרנגולת. כמי שרשומה במספר אתרי "שידוכים" נתקלתי לא אחת בכרטיס מרשים של בחור, שתחומי העניין שלו מרגשים שהמסר האישי שלו חודר ללב, בקיצור - כל מה שחיפשתי. ואז מגיעים לקוביה הקטנה בה הוא מספר מה הוא מחפש. והפלא ופלא... רבים (מדי , לטעמי) רוצים אותה - רזה. לא שמנה, גם לא מלאה, רצוי שתעמוד מאחורי הציון שנתנה לעצמה בצורה החיצונית, שתיראה ממש ממש טוב, שתהיה לה הופעה מרשימה, וכו´.. (וביננו - עשיתי גם ניסוי פעם באחד האתרים ושמתי שני כרטיסים זהים לחלוטין, באחד ציינתי שאני בעלת מבנה גוף ממוצע, בשני רזה - שאני אספר לך איפה היו פי 4 פניות? או שתנחש לבד?...) אז נכון, לא כולם ככה, אבל הרבה, מדי, וככה כשאנחנו נמצאות בשוק בשר, אנחנו מתמחרות את עצמנו לפי המחירון באטליז... זה עדיין מגעיל בעיניי. ולא - אני לא שמנה. (למקרה ששאלת את עצמך להנאתך) בכל מקרה - מה שאני תמיד אומרת למי ששואל אותי "נו, מתי?" ו"אולי תהיי בררנית קצת פחות" ו"אין הרבה בחורים שיסכימו לשגעונות שלך" התשובה היא אחת. אני לא צריכה הרבה, אני צריכה אחד. והאחד הזה נמצא שם בחוץ, פשוט עוד לא נפגשנו. ואני בטוחה שגם האחת שלך נמצאת שם, מה לעשות, לפעמים צריך לירות לכל הכיוונים כדי לפגוע בסופו של דבר. אז תפגוש הרבה בחורות, רדודות וריקות מתוכן ובינה מינימלית, אבל דווקא בגלל זה כשתפגוש את האחת והיחידה (וזה יגיע) תעריך אותה הרבה יותר! בהצלחה. וכדי לא לערב שמחה בשמחה, אני אציג את עצמי בהודעה הבאה.