לא, מאוד לא קאפיש.
לא ברור לי מי שם אותך לשפוט העדפות של אנשים. נכון, לטעמי - ואני מניח שגם לטעמך - אופי הרבה יותר חשוב מיופי. עם זאת, ולמרות זאת, אני בהחלט אפסול בחורה שמנה/מלאה מתוך 50 בחורות שחלקן רזות. אני מאוד מצטער, אבל אני לא מתכוון לבלות את זמני ב"אולי". יש הרבה דגות בים, ואני מחפש בחורה שתמשוך אותי מבחינת הראש, אבל בהחלט גם מבחינת המראה. הסטנדרטים שלי למראה מאוד לא בשמיים, ואני לא מחפש דוגמנית. אני מחפש מישהי שאוכל לחבק אותה, שאוכל להסתכל עליה ולהיות שמח ומאושר, ובשביל זה היא לא צריכה להיות דוגמנית. אז אנשים שמעדיפים יופי ומוכנים להתפשר על אופי, זו הבעיה שלהם, ולדעתי מדובר בעניין ילדותי שיחלוף (כמו היופי) עם הזמן. מצד שני, אני לא מאשים אנשים שבוחרים בן זוג קודם כל לפי המראה החיצוני. הרי תסכימי איתי, שרוב האנשים שאת יוצאת/יצאת/תצאי איתם לא מתאימים לך מבחינת התנהגות, ראש, סולם ערכים וכו´. את יודעת מה - אני לא יודע לגבייך, אבל אני בהחלט יודע שלי יש אוסף דרישות מאוד מכובד שפוסל כמעט כל אחת. ככה אני, ואין לי שום סיבה להתפשר - עובדה שיש בחורות שעוברות את הסף שלי. אבל אני יודע שעם רוב הבחורות שיצאתי איתן, לא רציתי להמשיך. אבל מה - יש דבר אחד שהוא ברור מלכתחילה, וזה המראה החיצוני. נכון. אם הייתי מכיר מישהי לעומק, ובאמת מתחבר אליה נהדר, יכול להיות שהייתי נמשך אליה גם אם לא נמשכתי אליה בהתחלה. אבל רבאק, אני לא משחק בכאילו. אני מחפש קשר, לא מחפש להכיר את כל בנות ישראל באשר הן ולא משנה איך הן נראות. בקיצור, אם אתייחס למה שאמרת - "אמרתי שזה מגעיל שאנשים פוסלים כרטיסים של בחורות רק כי לא כתוב שם רזה. לא אמרתי שהם מגעילים. אני סתם מרחמת עליהם." קודם כל, אמרת שזה מגעיל ומייד אמרת שלא אמרת שזה מגעיל. אבל ניחא. גם זה שאמרת שזה מגעיל, וגם זה שאת מרחמת עליהם - למה? מה קרה? אפשר לחשוב שאת היית מוכנה לכל כרטיס שהיה מגיע אלייך. או שאולי עכשיו תגידי לי שכל מי שפונה אלייך זוכה במספר הטלפון שלך? על מה את פוסלת אנשים? רוב הכרטיסים נראים פחות או יותר אותו דבר, למעט עניין המראה. כולם כותבים את אותן הקלישאות. כולם מתעניינים באותם דברים. אולי אם מישהו היה כותב "אני שונא חיות" היית פוסלת אותו. משום מה נראה לי שאף אחד לא כותב כזה דבר בכרטיס. אז תעשי לי טובה, אל תרחמי על אף אחד, תנסי להתרכז בעצמך - ויותר חשוב, תנסי לא לשפוט אנשים ולהתיימר לא לעשות כמוהם. אני *בטוח* שאת פוסלת אנשים על פי מראה חיצוני, כמו *כל בן אדם נורמלי בעולם*. זה בסדר, אני לא מבין למה את מכחישה את זה. לעניין התמחור בכלל לא אתייחס כי אני לא מבין עם מי קייזר הצליח לצאת. לי זה לא קרה, ויצאתי יותר מפעם אחת עם בחורה.