ברוכים הנמצאים

ליאן.

New member
בקריאה שנייה אתה צודק

בקריאה שלישית כנ"ל. אז סליחה קושקוש...

babe10

New member
היי וואו...

ממש לא זה מה שאמרתי. אמרתי שזה מגעיל שאנשים פוסלים כרטיסים של בחורות רק כי לא כתוב שם רזה. לא אמרתי שהם מגעילים. אני סתם מרחמת עליהם. כמו שכתבה ליאן אני חושבת או עינת.. לא זוכרת , על הידיד שלה שרוצה אותן רק עם עור מתוח ... אז גם לי יש כזה ידיד (אולי בסוף נגלה שזה אותו אחד) שזה חשוב לו יותר מאופי של בחורה. הוא מוכן להתפשר על אינטיליגנציה רק לא על משקל. הדבר הזה מגעיל בעיניי. לא הבחור. חלילא. אני שופטת התנהגויות, לא בני אדם. הבחור הנ"ל מקסים, אבל קרה לו כבר לא פעם שהוא נתקע עם בחורה עם איי קיו חד ספרתי רק כי היא שקלה את המשקל ה"נכון" לגובה שלה. ברור שזה לא החזיק מעמד. בתקופה שהייתי מלאה יותר מהיום, התחילו אתי עדיין המון אנשים ברחוב, אולם באינטרנט מעטים היו שפתחו בכלל כרטיס שלא כתוב בו "רזה". זה באמת דיון ארוך ומיותר. ולא קשור לפורום הזה, אבל מה שרק רציתי לציין היה , בתגובה לטענה של קייזר, שכשבוחרים אותנו לפי משקל, כמו בשוק בשר, אנחנו מתמחרות את עצמנו בהתאם. לא כולנו, אני לא. אבל אני יכולה להבין מאיפה נובעת ההתנהגות הזו אצל אלה שכן. קאפיש?

אלדד26

New member
לא, מאוד לא קאפיש.

לא ברור לי מי שם אותך לשפוט העדפות של אנשים. נכון, לטעמי - ואני מניח שגם לטעמך - אופי הרבה יותר חשוב מיופי. עם זאת, ולמרות זאת, אני בהחלט אפסול בחורה שמנה/מלאה מתוך 50 בחורות שחלקן רזות. אני מאוד מצטער, אבל אני לא מתכוון לבלות את זמני ב"אולי". יש הרבה דגות בים, ואני מחפש בחורה שתמשוך אותי מבחינת הראש, אבל בהחלט גם מבחינת המראה. הסטנדרטים שלי למראה מאוד לא בשמיים, ואני לא מחפש דוגמנית. אני מחפש מישהי שאוכל לחבק אותה, שאוכל להסתכל עליה ולהיות שמח ומאושר, ובשביל זה היא לא צריכה להיות דוגמנית. אז אנשים שמעדיפים יופי ומוכנים להתפשר על אופי, זו הבעיה שלהם, ולדעתי מדובר בעניין ילדותי שיחלוף (כמו היופי) עם הזמן. מצד שני, אני לא מאשים אנשים שבוחרים בן זוג קודם כל לפי המראה החיצוני. הרי תסכימי איתי, שרוב האנשים שאת יוצאת/יצאת/תצאי איתם לא מתאימים לך מבחינת התנהגות, ראש, סולם ערכים וכו´. את יודעת מה - אני לא יודע לגבייך, אבל אני בהחלט יודע שלי יש אוסף דרישות מאוד מכובד שפוסל כמעט כל אחת. ככה אני, ואין לי שום סיבה להתפשר - עובדה שיש בחורות שעוברות את הסף שלי. אבל אני יודע שעם רוב הבחורות שיצאתי איתן, לא רציתי להמשיך. אבל מה - יש דבר אחד שהוא ברור מלכתחילה, וזה המראה החיצוני. נכון. אם הייתי מכיר מישהי לעומק, ובאמת מתחבר אליה נהדר, יכול להיות שהייתי נמשך אליה גם אם לא נמשכתי אליה בהתחלה. אבל רבאק, אני לא משחק בכאילו. אני מחפש קשר, לא מחפש להכיר את כל בנות ישראל באשר הן ולא משנה איך הן נראות. בקיצור, אם אתייחס למה שאמרת - "אמרתי שזה מגעיל שאנשים פוסלים כרטיסים של בחורות רק כי לא כתוב שם רזה. לא אמרתי שהם מגעילים. אני סתם מרחמת עליהם." קודם כל, אמרת שזה מגעיל ומייד אמרת שלא אמרת שזה מגעיל. אבל ניחא. גם זה שאמרת שזה מגעיל, וגם זה שאת מרחמת עליהם - למה? מה קרה? אפשר לחשוב שאת היית מוכנה לכל כרטיס שהיה מגיע אלייך. או שאולי עכשיו תגידי לי שכל מי שפונה אלייך זוכה במספר הטלפון שלך? על מה את פוסלת אנשים? רוב הכרטיסים נראים פחות או יותר אותו דבר, למעט עניין המראה. כולם כותבים את אותן הקלישאות. כולם מתעניינים באותם דברים. אולי אם מישהו היה כותב "אני שונא חיות" היית פוסלת אותו. משום מה נראה לי שאף אחד לא כותב כזה דבר בכרטיס. אז תעשי לי טובה, אל תרחמי על אף אחד, תנסי להתרכז בעצמך - ויותר חשוב, תנסי לא לשפוט אנשים ולהתיימר לא לעשות כמוהם. אני *בטוח* שאת פוסלת אנשים על פי מראה חיצוני, כמו *כל בן אדם נורמלי בעולם*. זה בסדר, אני לא מבין למה את מכחישה את זה. לעניין התמחור בכלל לא אתייחס כי אני לא מבין עם מי קייזר הצליח לצאת. לי זה לא קרה, ויצאתי יותר מפעם אחת עם בחורה.

babe10

New member
אלדד, אלדד

תסלח לי, אבל אני ממש לא מתכוונת להתחיל פה מריבות. לא בשביל זה אני לא פה. שוב. אמרתי שההתנהגות מגעילה אותי, אתה טענת שאמרתי שהאנשים מגעילים. ואתה לא מכיר אותי אז אל תשפוט. ואתה לא מכיר אותי אז אתה לא יכול לדעת למה אני מרחמת עליהם. אז בוא אני אסביר לך למרות שהטון שלך קצת הוציא לי את החשק. היה לי חבר. שלוש שנים וחצי. שכל מה שעניין אותו היה כמה אני שוקלת ומה הגובה שלי. (ולא שקלתי הרבה במונחים של אנשים נורמליים, רק שהוא חיפש את אלי מקביל..) כשהתחלנו לצאת (הייתי בת 17.5) היינו פחות או יותר באותו גובה. אני גבהתי, הוא לא. מה שעניין אותו היה רק צורה חיצונית. הוא היה מוכן לוותר על הכל חוץ מאשר על זה. נפרדנו. אני הגעתי למשקל שהוא תמיד חלם עליו כדי להוכיח לו משהו ובסוף נפרדנו מסיבות אחרות. אותו "חכם" התחתן כמה שנים אחרי זה עם החלום שלו. בחורה מטר חמישים, שוקלת כמו גפרור ונראית בהתאם. הוא היה בעננים. היום, אחרי שתי לידות היא מטר חמישים לאורך ולרוחב. למה אני מרחמת עליו? כי היום אין לו לא יופי ולא אופי. כי מהאופי הוא התעלם כי ל"כוסיות" אפשר לסלוח (המילים המדוייקות שלו). יש לי סיבות משלי למה אני פוסלת ואני לא חושבת שזה המקום, או שלך אני רוצה לפרט. אבל בוא נגיד שיצאתי עם נמוכים ממני, יצאתי עם שמנים, רזים, וכן, גם עם בעלי מגבלות גופניות, ולא כי אני לחוצה ויוצאת עם כולם, פשוט כי לי חשובה יותר שיחה. כי בעוד ארבעים שנה כשתהיה עם האשה שאתך, מה שישאר לכם זה הנושאים המשותפים, החברות, החיבה. אף אחד מכם לא יראה כמו שהוא נראה היום. עוד חמש שנים תקריח, היא תשמין מהלידות ואז מה? תחליף מודל?.. אני בכוונה מקצינה כדי להבהיר לך את הנקודה. אני לא נותנת לכל אחד ישר את הטלפון שלי, אני מחליפה אתם כמה מילים במייל. ואם צורת ההתבטאות שלהם לא מוצאת חן בעיניי. נטולת אינטיליגנציה, רווית ביטויים שלא מתאימים לי, או סתם מעוררת בי חשד (לאלימות למשל) אני לא אתן את הטלפון שלי. אני בוחרת לפי מבט בעיניים, לפי צורת הגישה. לפי תחומי העניין. לפי אזור מגורים ולפי מצב משפחתי. (מה לעשות, לא מתאים לי להתחיל את החיים עם מישהו עם שלושה ילדים ויותר, ואני מדגישה - לי, זה לא אומר שזה לא בסדר) ולמרות שאתה מעורר אצלי רגשות לא נעימים, אני בכל זאת מאחלת לך שכשתמצא את האחת והיחידה שלך, תאהב אותה כל כך שלא הצורה החיצונית זה מה שישנה לך. שתהיה לכם זוגיות כל כך יפה, שיחברו ביניכם דברים נעלים מגובה כפול משקל חלקי שתיים בנוסחא דמיונית. כי אני לא מקנאה בה או בך, אם האהבה של החיים שלך, הרזה והחטובה חלילא תשמין לך אחרי הלידות, או חלילא תחלה. מה תעשה אז? תתגרש כי אשתך חלתה ואתה כבר לא נמשך אליה? כי המחלה גרמה לה להשמין? לא. אתה לא חייב לענות. כי מה שלא תהיה התשובה כבר לא ממש בא לי לשמוע. רק טוב שיהיה לך. סוף דיון מבחינתי.

אלדד26

New member
אם לא בא לך לשמוע, אל תשמעי -

ובכל מקרה אני דווקא כן אענה, ראשית משום שסילפת את דבריי, ושנית בגלל שחשוב שהנושא יהיה על סדר היום. לא טענתי שהאופי לא חשוב והיופי כן חשוב. אמרתי בהחלט שהמראה החיצוני מהווה קריטריון ראשוני שמאפשר לי לקבוע האם יש בכלל טעם להמשיך או לא. ואני לא לבד - אני חושב שרוב העולם חושב כמוני בנקודה הזו. יופי לא נשאר. גם כתבתי את זה בהודעה הקודמת. בחרת להתעלם מזה, סבבה לך, אבל אני עומד מאחורי דבריי. כשאני מכיר בחורה לעומק, היא נעשית הכי יפה בעולם, ואז זה כבר באמת לא ממש משנה איך היא נראית חיצונית, כי הפנימיות שלה מקרינה החוצה. אבל - וזה אבל חשוב - אני לא אצא עם בחורה שמראש לא מושכת אותי, כדי לבדוק אם אולי יש סיכוי שהיא מדהימה אותי מבחינת אישיות. יש מספיק בחורות בעולם, ויש מספיק בחורות שידהימו אותי מבחינת אישיות, ועדיין אמשך אליהן חיצונית. זה שהיה לך חבר 3.5 שנים שהתעניין רק במראה החיצוני שלך (ונשארת איתו 3.5 שנים?! Oh well. אני באמת לא יודע את הסיבות, וכנראה שהיו לך סיבות כאלו, אז לא אניח דבר) ולא היה לו אכפת בכלל מהאישיות שלך - זה אומר שהחבר שלך היה אדם שסולם ההעדפות שלו היה שונה משלך ושונה משלי. זה שאת מרחמת על אנשים זה מציב אותך בעמדת התנשאות. את מתנשאת, כי את קובעת שסולם הערכים *שלך* הוא הנכון, וסולם הערכים *שלו* אינו נכון. אותו בחור יכול להחליט היום להתגרש ולמצוא לו איזו נערונת כוסית חדשה. אז נכון, זה לא מקובל עלייך. זה גם לא מקובל עליי. אבל מי את שתרחמי עליו, אם ככה הוא מעדיף לחיות את חייו? הנושא הזה הוא חשוב, כי כמוך יש עוד הרבה אנשים שחושבים שסולם הערכים שלהם הוא הוא הנכון ביותר, הצודק ביותר, החכם ביותר, היעיל ביותר - והם בטוחים ששאר האנשים אומללים, ועוד *מרחמים* עליהם. אז אני באמת מתנצל על זה שאני מעורר בך רגשות בלתי נעימים. אני לתומי חשבתי שאני בסה"כ מפנה את תשומת ליבך לעמדה המוקצנת והמטרידה מאוד שלך. בכל מקרה, אם קשה לך להתמודד עם ביקורת, את מוזמנת שלא להגיב. אם את מסוגלת להתמודד איתה, את מוזמנת לנמק את עמדתך, ואשמח לשמוע אותה. אולי תחדשי לי ולפורום איזה דבר או שניים. תודה!

אבל למה אתם מתעקשים להמשיך את

הדיון בפורום שמיועד להכרות בין אנשים??? גם פורום בינו ובינה, וגם פורום בליינדייט, הם המקומות לקיום דיון שכזה. אני ממש מבקשת, אתם סוטים מנושא הפורום ואין לזה עניין. הדיון הזה מפריע לחשיפת הודעות ההכרות האחרות ואין שום הגיון לפרוש דיונים על המינים בשלושה פורומים שונים.

babe10

New member
צודקת. קבלי את התנצלותי הכנה ../images/Emo9.gif

מי שרוצה לדון אתי בעניין הזה מוזמן להשאיר הודעה במסרים האישיים, או בכל מקום אחר שהוא לא פה.

de kaiser soze

New member
אלדד אלדד !!!!!!

קייזר יצא עם כמה וכמה בנות שחלקן היה כייף לצאת איתן וחלקן היה פשוט מפחיד מגעיל ולא נעים אגב כולם היו דייטים אם תרצה כתובות וטלפונים אוכל לתת לך זה לא יהיה חוויה

de kaiser soze

New member
ושוב אני מציג את עצמי

קייזר סוזה מעוננין בך המתוקה שמקסימה אותי שפשוט תתן לי נגיעה שבלב

למעלה