ברוק לסנר - פדור ככל הנראה רשמי

מרקו בי

New member
טוב קראתי רק את הכותרת בלי התוכן

עדיין לא רשמי ולא קרוב לכך, אבל יש תקוה

danielmo1

New member
לברוק לסנר מגיע קרב נגד פידור אמיליאננקו?

גם בסוף הקריירה של פידור לא מגעי לסמרטוט את הקרב הזה
בוא נראה את רובכם מתמרמרים על מגיע או לא מגיע

מרקו בי

New member
לדעתי זה לא עניין של מגיע או לא

גם לבלפורט לא מגיע לקבל את ג'ונס, אבל אני מת לראות את הקרב הזה. ואותו סיפור כאן, מצד אחד זה החסרון של הufc, הם לא מתעסקים במגיע, ולפעמים זה יתרון וכך נוצרים קרבות ששנים אנשים רצו לראות. אני בעד במקרה הזה, זה לא שאף אחד מהם רץ לתואר.

danielmo1

New member
לג'ונס לא מגיע לקבל את בלפורט

ואם להיות רציניים
יהיה לי עצוב לראות את פידור מפסיד לברוק במצב היום בגלל זה אני נגד

מרקו בי

New member
זה בסדר אנחנו באותו ראש

לראות את ויטור מפסיד לי אישית זה לא קל, כנ"ל במקרה של פדור.

זקס11

New member
הכל יחסי. הכל יחסי

יחסית לשקי תפוחי-האדמה שפידור נלחם בהם בשלהי הקריירה שלו, ברוק הוא זהב.

אני עדיין מתקשה לראות את הקרב הזה קורה, כי דיינה והאחים פרטיטה לא נראים כאלה שמוותרים על נקמה. מה גם שפידור היום לא שווה כלום מבחינת תרומה לרייטינג.

AmitNHB

New member
לפידור מגיע קרב מול ברוק ?

4 מ 5 הקרבות האחרונים של ברוק היו על אליפות ה מ 7 הקרבות שלו ב UFC, הכי פחות מוצלח עשה 600 אלף קניות, זה בערך חצי מיליון יותר ממה שהקרב הכי נמכר של פידור עשה. הלוחם האחרון שפידור ניצח שהיה בטופ היה ארלובסקי וזה היה לפני 3 וחצי שנים. אילו היתי צריך לדרג את רשימת הטופ 20 של היום ב HW בהנחה שגם ברוק וגם פידור עדין פעילים, ברוק היה איפה שהוא בין 5 ל 10 בעוד שפידור היה מחוץ לטופ 10 בודאות, אולי אפילו מחוץ לטופ 15. שאתה משווה את הקריירות של השניים אין ספק שפידור השיג הרבה הרבה יותר אבל עד כמה שזה נוגע לרלוונטיות ובודאי ל star power, ברוק לא ראוה את פידור ממטר.

ok6

New member
חולק עליך בקטע הזה

אמנם הייתה תקופה מצערת מאוד שבה ברוק לסנר היה אחד הלוחמים הכי מוכרים בספורט (אם לא הכי) אבל הפאן בייס שלו מורכב בעיקר מאוהדי wwe, זופה זומבים ,אוהדים חדשים של הספורט שהגיעו דרך הלוחם האולטימטיבי וגם כאלה שהמראה ה"יוצא דופן" שלו גרם להם לעקוב אחריו,בניגוד לפדור שמביא אחריו בעיקר פאן בייס נאמן שעוקב אחריו מימי פרייד ותמיד יזכור לו לטובה את התקופה ההיא.
ברגע שלסנר התחיל להפסיד ואפילו אפשר לומר שהוא נחשף כמות האוהדים שלו החלה להתדלדל משמעותית (קשור לא קצת גם לדרך שבה הוא הפסיד) לעומת פידור ששמר על רוב הפאן בייס שלו כי הוא בניגוד לברוק הרוויח את מעמדו בספורט ביושר ולכן לא משנה כמה הוא יפסיד ובאיזה דרך תמיד האוהדים שלו ילכו אחריו.
אל תשכח גם שפדור נלחם עבור סטרייקפורס שהוא ארגון שזכה לחשיפה קטנה בהרבה מהיואפסי ולכן קשה למדוד את סטאר פאוור ,לפני הקרבות של ולסקז ואוברים ברוק לא היה רואה את פדור(שזה מאוד עצוב ) ממטר אבל המוניטין שלו חטף מכה לא פחות קשה משל פדור והוא איבד המון אוהדים.

BeniTaz

New member
מה זה משנה מאיפה הוא הביא את הקהל?

ברוק לסנר היה הלוחם הפופולארי בתולדות ה-UFC. פידור לא התקרב לזה וכנראה שגם אם היום יבנו ב-UFC אירועים שונים, אחד על ברוק ואחד על פידור אז לסנר ימכור פי כמה וכמה.

לא שאני אוהב את לסנר אבל יש לו הפסד אחד לאוברים לאחר איבוד התואר לולאסקז.. אלו לא הפסדים לכלומניקים שאפשר לומר שהוא "איבד המון אוהדים" בגללם.. אלו הפסדים מתקבלים על הדעת ללוחמים חזקים. שבלי קשר לזה, לסנר לא הפך ללוחם פופולארי בגלל יכולות ה-MMA שלו.. לא רק, אלא מכלול של כמה דברים ובעיקר העבר מה-WWE.

bret24

New member
מה הקשר בכלל לסטאר פאוור???

זה כמו שתגיד שלג'ורדן לא מגיע לשחק כדורסל נגד ג'סטין ביבר??
בעולם הMMA פידור הוא הגדול בכל הזמנים, זה כבוד ענק ללסנר אם הוא ילחם נגדו.
ודרך אגב הסיכוי שזה יקרה זה כמו הסיכוי שבלפורט ינצח את ג'ונס {והלוואי שזה יקרה}

AmitNHB

New member
כי ה UFC זה business.

ומה הקשר ג'ורדן וביבר
הם לא באותו התחום בפעם האחרונה שבדקתי
לסנר ופידור הם שני לוחמי MMA ולשניהם שווי שוק בהתאם לקהל שהם יוכלו להביא למרקע ולכסף שהם יוכלו לעשות עבור הקרבות שלהם.

bret24

New member
כל ספורט הוא ביזנס, ועדיין אתה רואה את

ברצלונה נגד באטה בוריסוב ואת פדרר נגד המדורג 200 בעולם, כל אוהד MMA בעולם יודע מי זה פידור, שאתה רואה מי הכוכבים הכי גדולים בUFC היום
רובם באו מפרייד ולא היו כאלה מוכרים לקהל האמריקאי כמו נוגיירה שוגאן הנדו וונדי ראמפייג' וכמובן אנדרסון סילבה, אבל עדיין זה לא מנע מדנה וויט להתייחס אליהם
כשמות מוכרים וישר לשים אותם בקרבות בפרופיל גבוה, לפי מה שאתה אומר גם לטשיירה לא מגיע להילחם בראמפייג'.
ולגבי ביבר הוא שיחק איזה פעם באולסטאר בNBA במשחק סלבס נגד שחקני NBA , שזה לא בדיוק רחוק ממה שלסנר עושה, לסנר הוא האוברייטד הגדול בכל הזמנים.

AmitNHB

New member
הכוכבים הגדולים ב UFC היום הם:

GSP, סילבה, דוס סאנטוס, ולסקז, ג'ונס, הנדו, סונן ורק הנדו מהרשימה הזו הגיע מפרייד אבל זוהי לא מהות הויכוח. בכדרוגל משחקים 2 משחקים בשבוע, בטניס בזמן תחרות משחקים כל יומיים. ב MMA עורכים 2-3 קרבות בשנה ולכן אין לך את האפשרות לתת לכ"א להילחם בכ"א. לא שאני מבין את הנק' כאן
אתה הרי טוען שללסנר לא מגיע קרב מול פידור אבל מצד שני מביא לי דוגמאות מענפים אחרים בהם מס' 1 מתחרים במס' 200
אתה באמת רציני עם מה שאתה אומר לי על ביבר ? אתה אשכרה משווה לי השתתפות במשחק אול סטאר סלבס למה שלסנר עשה ב UFC
זה כבר גובל בטרוליות, חבר.

bret24

New member
איפה טענתי שללסנר לא מגיע קרב מול פידור?

זה אתה שטענת שלפידור {שדרך אגב בסקר ענק שנמשך במשך כל חודש אוגוסט בברזיל נבחר ללוחם הMMA הגדול בכל הזמנים עם 73% מהקולות שבמקום השני בפער ענק אנדרסון סילבה עם 12% , והסקר נערך בברזיל} לא מגיע קרב מול לסנר, וזה לא גובל אלא חצה את גבול הטרוליות ממזמן במיוחד שבא ממנהל פורום MMA ,
אבל כנראה שהאוהדים הבריזלאים יודעים להעריך אגדות של הספורט, בניגוד אלינו הישראלים שיודעים להגיד על כולם אפסים ובנתיים הלוחם הכי גדול שהצמחנו זה מוטי הורנשטיין.

AmitNHB

New member
סליחה. טעות שלי. לא אתה טענת שלא מגיע לברוק

קרב מול פידור אלא מתחיל השרשור ובתגובה שאלתי אותו מן הצד השני "האם בכלל מגיע לפידור קרב מול ברוק ?" לא מתוך הכוונה שבאמת אני חושב שלא מגיע לפידור הקרב מול ברוק, אלא מתוך הכוונה לציין שיש מס' גורמים מעבר לרקורד מן הקרב הראשון לאחרון של כל לוחם. ישנה גם רלוונטיות של היישגים וכמובן שהפן הכלכלי הוא חשוב ביותר. בסופו של יום אני חושב שזה יהיה קרב מצוין לשני הלוחמים וזה לא קרב שיוביל אף אחד מיהם לאליפות אלא יותר קרב של שני לוחמים עם שם גדול שהם הרבה מעבר לשיא שיכול להיות אחלה מיין איבנט לאירוע ללא קרב אליפות, על אחת כמה וכמה בזמנים קשים אלו של פציעות וחוסר סטאר פאואר והיות וזה קרב הגיוני לכלום, אז אין כאן מגיע לא מגיע אלא רק make it happen וזהו.

פידור הוא לא הלוחם בגדול בכל הזמנים וזה לא ממש חשוב מה אומר סקר זה אוא אחר. הלוחם הגדול בכל הזמנים זה אנדרסון סילבה וזה ממישהו שמעולם לא היה מעריץ של אנדרסון ובכל קרב מעודד את היריב אבל אם מישהו לא מסוגל להסתכל על הרקורד שלו ולראות שמה שהוא עשה בספורט הזה זה יותר ממה שעשה כ"א אחר עד כה, אז הוא לא ממש מבין את הספורט. נקודה.

לא יודע מאיפה הבאת את עניין הישראליות ומוטי הורנשטיין וכל זה ומה הקשר אליי, אבל לא חשוב כבר...

BeniTaz

New member
אתם צריכים להחליט על מה אתה מתווכחים

מגיע כי הוא ראוי כלכלית או מגיע כי הוא ראוי ספורטיבית. אתה בכוח מנסה לגרור את הויכוח אל העבר של פידור וזה נראה כמו שוב הערצה עיוורת..

פידור כיום:
כלכלית: ממש לא נמצא במקום שהוא יוביל אירוע PPV ממוספר של ה-UFC. גם את סטרייקפורס לא הרים לשום מקום ובטח לא אחרי ההפסדים שלו.
ספורטיבית: אני חושב שפידור כיום לא נמצא בטופ 20 של ה-HW.

אתה נשען על הישגי עבר.. אין טאבו לשום ספורטאי בעולם שהוא יכול לחזור לצמרת רק בגלל הישגים בעבר. הוא צריך להוכיח את יכולתו בהווה. מה שהיה היה. גם עוד 15 שנה פידור צריך להילחם כי הוא "לוחם ה-MMA הגדול בכל הזמנים"?.. גם אם יגיע בכסא גלגלים ופרוטזות? האם אין התיישנות על הטיעון הזה? או שכל פעם נחזור לנקודה הזאת.. לא מבין את הטיעון הזה.

הסיבה היחידה שדיינה מעלה את זה כי הוא אולי חושב להשפיל את פידור נגד לסנר. והוא עוד יצטרך לשלם ללסנר כמה מליונים טובים כשאני בטוח שפידור יסתפק במקרה הטוב בשישית מהשכר שלסנר יבקש. אין כאן שום עניין כלכלי או ספורטיבי להביא את פידור ל-UFC אם יגיע.. רק נסיון נקמה והשפלה. קשה לי להאמין שיקרה.. אבל זה יכול להיות מעניין.

זקס11

New member
יש לך טעות אחת

דיינה לא יתנקם בפידור על ידי קרב עם ברוק, כי יש סיכוי שפידור ינצח. נקמה יותר טובה היא סתם לייבש אותו.

udi102

New member
אני מוכן להתערב שפידור מפרק את לסנר

בדיוק כמו שהייתי מוכן לשם כסף שסונן לוקח את מוניוז

למעלה