ברוק לסנר - פדור ככל הנראה רשמי

udi102

New member
אני קורא ולא מאמין

סילבה לוחם יותר טוב מGSP ופדור על בסיס מה ? פידור נלחם בלוחמים הרבה יותר חזקים ממה שסילבה נלחם ועל GSP אני לא מדבר בכלל . גונס ניקה כמעט לגמרי את הLHW ואף אחד לא מדבר עליו .
במה פן שונה מקוטור ? קוטור הרבה יותר גדול . טיטו ויוז הם עשו את בדיוק אותם ההישגים ומספר הגנות על התואר ,פן וקוטור שניהם זכו באליפויות בשני קטגויות משקל שונות ואפילו קוטור הגן על התואר יותר אם אני לא טועה . מבחינת אגדה הנדו הוא אגדה אבל מבחינת הישגים המון לוחמים עולים עליו אפילו ראמפייג שלא הזכרת אותו

BT24

New member
ברוק לסנר הוא, בשלב הזה בקריירה של שניהם,

לוחם הרבה יותר מרשים מפידור.

אין מה לעשות, גם אני לא מת על לסנר אבל הוא היה אלוף UFC והגן על החגורה פעמיים מול לוחמים מהטופ. הוא לוחם טוב מאוד.

פידור, ב"עזרתו" הנדיבה של ואדים פינקלשטיין ימ"ש, בייש בזקנתו את נעוריו.

דניאל קורמייה מעוניין לקבל את ג'ונס

טוען שזה מגעיל בעניו ששני לוחמים סירבו לקרב מול ג'ונס (מאצ'ידה ושוגאן), ולא נשמע לו הגיוני שמבאים לוחם אולד סקול כמו בלפורט להילחם על אליפות, הוא אומר שאם יתנו לו הזדמנות הוא יקח אותה מיד. דיינה לשיקולך.

Ori L88

New member
הלוואי , הקרב הכי מענין בLHW

וצחי צודק , יאללה דיאטה.
אבל יש פרנק מיר קודם , הקרב השני אולי הקשה בקריירה שלו.
זה שהוא מדבר כבר על יריבים אחרים כל הזמן , יכול להיות מסוכן.

udi102

New member
אין לו יתרון בכלום על גונס

גם לא בהאבקות אני חושב ששניהם באותה רמה ,ואיך בכלל הוא צליח להתקרב עם הריץ של גונס ,גם טייסון אכל KO מלנוקס לואיס .

ישנם שני לוחמים HW שיכולים לנצח את גונס והם פייבוריטים לגביו והם JDS וולאסקז שהם רמה בפני עצמם ,אחר כך יש את קורמיה ,בארנט ,מיר וכו

ok6

New member
למה לקורמייה אין יתרון בהאבקות?

ומה בדיוק הקשר לטייסון ולנוקס לואיס?
ד"א אני די בטוח שלאוברים ופבריסיו וורדום יש גם סיכוי גבוה לנצח את ג'ונס, בטח שיותר מפרנק מיר.

למעלה