בריאות ורפואה שלמה לראש הממשלה

the first duke

New member
בריאות ורפואה שלמה לראש הממשלה

זוהי שעה של התעלות מעל עניינים פוליטיים, יש לאחל לראש הממשלה אריאל שרון בריאות שלמה ורפואה שלמה ושיחזור למוטב במהרה בע"ה. אפשר להיות אופטימים בינתיים נראה כי לא נגרם כל זנק פיזי או משהו קיצוני.

bhnadav

New member
רפואה שלמה לראש הממשלה ../images/Emo101.gif

רק בריאות

:) אין צורך לחסום..

התגובות שאנו נחשפים אליהם.. וברובן מגיעות ממחנה הליכוד - רק מעידות על איכות ירודה של מגיבים - שלא בוחלים להשתמש בהשמצות, עילגות לשון, שקרים והמצאות. זו דוגמא מצויינת לאיך מתנהג אדם היסטרי שאין לו באמת איך להתמודד :)

lazaroni

New member
החלמה מהירה

לראש הממשלה היקר והאמיץ שלנו אנחנו זקוקים לך!

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifאריק שרון../images/Emo41.gif

הבן אדם אגדה. גאון אסטרטגיה צבאית וגיבור מלחמה. כל כך חבל שהוא יסיים כראש הממשלה השנוא ביותר על הימין ועל השמאל כאחד. עד לפני חודש הוא היה הגיבור הכי הכי גדול שלי. הוא עדיין גיבור עבורי, אבל ברור שזה ממש לא אותו הדבר. כמה שאני עצובה על מה שקרה, וכמה שהייתי רועדת כששמעתי.. אני לא יכולה שלא לחשוב כמה שזה צחוק הגורל. בדיוק היום חשבתי על איך בגין מתהפך לו בקבר. כמה שהוא טיפח את שרון והוא עכשיו ריסק לו את המפלגה כמו כלום. עצוב לי. רפואה שלמה לאריאל שרון.

bhnadav

New member
אבל המפלגה ריסקה את עצמה.

שרון לא שנוא בשמאל, אלא להפך - מוערך מאוד. בליכוד - הדבר היחיד ששנוא שם זה הם עצמם. חברי המרכז שונאים כעת את חברי הכנסת על מה שהם עשו לשרון, חברי הכנסת שונאים את עצמם על שהלכו רחוק מדי ובכך איבדו את מקומם בכנסת הבאה, והמתפקדים גם הם לא מבינים מה הם עושים עם פייגלין וביבי. שרון לא הרס שום דבר, אלא הליכוד הרס את עצמו מבפנים. העם רצה את שרון, לא את מרכז הליכוד. היות ואין אפשרות להצבעה ישירה, שרון עשה מהלך שגורם למיני אפשרות כזאת, כלומר מפלגה בראשותו עם נאמניו, מאיר שטרית, אהוד אולמרט, ציפי לבני ואחרים - ויחד הם ימשיכו במהלכים ללא תלות בחברי מרכז שהם לא מחבב, או משאלי מתפקדים שמנסים להכריע בשביל כל העם.

mean girl 16

New member
אה. וביבי הוא פתאום ימין קיצוני?

אם אתה כבר מאמין בזה אז הלכת רחוק. ביבי היה ראש ממשלה רחוק מקיצוני. ימין-מרכז ממותן בדיוק כמו שמצופה מהליכוד. השמאל שונא את שרון בדיוק כמו בליכוד בימים אלו, בגלל שהוא לוקח את המנדטים אלא מה. ברור לי ששרון הקים מפלגה מהסיבה היחידה שהוא מתכנן משהו שהליכוד לא יגבה בחיים. מפחיד אותי שהוא לא אומר מה. והקטע של המפלגה בכלל לא מובן מבחינתי. מי שמע על מפלגת דיקטטורה שהאב והבן יושבים לסדר את הרשימה? ונאיבי לחשוב שאחרי שרון המפלגה הזאת תגיע למשהו. ומי שחושב ששרון יסיים עוד קדנציה שירים את ידו.

bhnadav

New member
ביבי לא ימין קיצוני,

אבל העמדות שהוא מציג בשלב הזה בהחלט גובלות בזה. השמאל ממש לא שונא את שרון, ולא התכוונתי לקטע של שנאתו בגלל לקיחת מנדטים. יש הערכה רבה לפועלו בכל המערכת הפוליטית, ובעיקר בקרב הציבור. זה שכמה ח"כים בשינוי או במקומות אחרים לא מרוצים מזה שלקחו להם מנדטים לא אומר שהם שונאים את שרון. בחירת הרשימה למפלגה וההערות האלה כמו "דיקטטורה" וכו' - אני לא מתייחס לכל מיני השמצות כאלה. הרשימה תיבחר מן הסתם בקרב ההנהגה של המפלגה, ראשי המטות שנבחרו, השרים הבכירים והיועצים של המפלגה. אחרי שרון המפלגה בהחלט יכולה להגיע למשהו, בהנחה שהקדנציה הנוכחית יהיה טובה וראוייה, והאנשים המובילים, כמו ציפי לבני, אהוד אולמרט, שאול מופז, מאיר שטרית ואחרים ימשיכו להיות כאלה ויוכיחו את עצמם - אין סיבה שהעם לא ייתן למהלכים טובים להמשיך. אני בהחלט רואה את ציפי לבני כמועמדת לתפקיד, ואני לא היחיד שחושב כך (ראי חתימתי).

mean girl 16

New member
בציפי לבני אני באמת מאמינה

אם כבר אז היא היחידה שיש מצב שתנהיג את קדימה אחרי שרון. לא מופז ולא נעליים. אולי בחלומות הפרועים שלו.

mean girl 16

New member
בעקרון גם

אני מאמינה בשרון ותמיד האמנתי שבלי קשר לימין ושמאל ולאינטרס האישי(עד כמה שאפשר) לשרון פשוט אכפת מהמדינה. אני מאמינה שמטעם המפלגה לא ייצא עוד ראש ממשלה ובגלל זה הייתי רוצה ששרון ימשיך לעוד קדנציה ושאח"כ השלטון יחזור לליכוד. ככה אני מקווה לפחות..

tiptipon666

New member
לשמור על ארץ ישראל שלמה ולא לחלק

אותה לאויבים שלנו נחשב להיות ימני קיצוני? אם כן אז אני האמא והאבא של הימנים קיצוניים.

למעלה