בריאות ורפואה שלמה לראש הממשלה

לילו3000

New member
שרון אוהבים אותך

החלמה מהירה

lili5

New member
מה הפאניקה? הקריש הזעיר התמוסס

ואין יותר מה להכביר במילים. אם כלי הדם נקי סימן שאין שום נזק גופני או מנטאלי. אני בטוחה ששרון ימשיך כמו גדול וינצח כמו גדול. הוא הרי קורץ מחומרים חזקים ואופי שאין למתחריו. הם הרי מתגמדים לעומתו תרתי משמע. תזכרו מה שאמרתי.

suzi12

New member
מאחלים לראש ממשלתנו בריאות טובה

ואריכות ימים שיצא במהרה לפעילות שוטפת

kazas

New member
|חיבוקבריאות ורפואה שלמה לאריק שרון

הרבה מזל יש נלראש הממשלה שלנו במדינה יש הרבה אנשים חסרי מזל שהם נכים קשה בעקבות אירוע מוחי נכות פיזית נפשית ובמצב כלכלי רע אולי כעט ישכיל ראש הממשלה לעזר לנכים ולמוגבלים, ולחולים בתרופות מצילות חים אני אופטימיטט לגבי מר שרוןשישכיל לעזור לנכים[לי לא היה מזל ואני בת43 משותקת בכל צד שמאל צריכה לתמודד אים נכות ומצב כלכלי].אחלמה מהירהורפואה שלמה מאירה.

kazas

New member
|חיבוקבריאות ורפואה שלמה לאריק שרון

הרבה מזל יש נלראש הממשלה שלנו במדינה יש הרבה אנשים חסרי מזל שהם נכים קשה בעקבות אירוע מוחי נכות פיזית נפשית ובמצב כלכלי רע אולי כעט ישכיל ראש הממשלה לעזר לנכים ולמוגבלים, ולחולים בתרופות מצילות חים אני אופטימיטט לגבי מר שרוןשישכיל לעזור לנכים[לי לא היה מזל ואני בת43 משותקת בכל צד שמאל צריכה לתמודד אים נכות ומצב כלכלי].אחלמה מהירהורפואה שלמה מאירה.

רוני13

New member
החלמה מהירה...אבל

אני מאחל לו החלמה מהירה... אבל זה לא אומר שאני תומך בו! אני לא מאחל לאף יהודי למות ואני לא שמח לאיד!! אבל אני מאוד רוצה שהוא יפרוש! שיתפטר...אני לא יכול לסמוך עליו כשהוא במצב כזה בן 78 עם משקל עודף גדול רני קצת מבין בזה כי אמא שלי אחות במקצוע ואני למדתי קצת רפואה במסגרת קורס....אני לא יכול לתת למישהו עם בעיות שעלולות לצוץ בעתיד לנהל את המדינה שלנו במיוחד אחרי מה שהוא עשה-כן אני מתכוון להתנתקות! או שכמה אנשים פה שכחו ממנה כלא הייתה את השואה אי אפשר להכחיש כי יש יותד מידי עדויות וזה סתם שטות לנסות מצד הערבים להכחיש אבל שיהודים יתכחשו להתנתקות?! מה זה אין פה בושה? אנשים מתו בגלל זה ואף אחד לא דיבר עליהם אנשים צריכים עכשיו הרבה מאוד טיפולים נפשיים ופיזיים בגלל המהלך האבסורדי הזה אנשים שפונו מאבדים הכרה ואני לא רואה אף אחד שמודאג מהעניין! ועכשיו לעניין.אני לא יכול לסמוך על מישהו שיש סיכוי שאלוקים יעניש אותו אני לא אומר שזה מה שיהיה ואין לדעת חשבונות שמיים אבל בכל זאת! מקווה שתבינו! אני

טוב טוב,אני בעד למחוק את 2 ההודעות

האחרונות של THE FIRST DUKE.... אפשר להביע דעות של בעד ו/או נגד אבל במינמום ניסוח,קצת נורמליות,קצת רגש, כנראה שאת זה אין לההיא שכתבה את ההודעות האחרונות האלה וחבל. מה שכן -רפואה שלמה לאריאל שרון מה שלא-אני באמת לא מבין -למה פינו את הבית חולים ואת החולים שבבניין והעבירו אותם לבניין אחר בגלל שאריאל שרון אושפז שם? לא פייר ואפילו מגעיל לגמרי.

תומרס1

New member
גם אני בעד למחוק את ההודעה הזאת

הודעה מזעזעת ומצמררת שמייחלת למותו של שרון... רפואה שלמה לשרון... אוהבים אותך...

המון בריאות לאריק שרון

והגיע הזמן לפרוש לחווה.אריק אם אתה אוהב את המדינה אתה צריך לדאוג שאנשים כמו הבן שלך ואולמרט ורוני בראון לא ישלטו במדינה

jjk13

New member
הליכוד חזר אחורה

עם בחירתו של נתניהו לראשות הליכוד ,הליכוד חזר הרבה שנים אחורה ,ממפלגת רוב הוא הפך למיעוט ימני קיצוני בראשות נתניהו,פייגלין ולנדאו - אין מסר חברתי ,אין מסר מדיני ממש כמו בימים של חרות ההיסטורית והמתבדלת. לפיכך יש שתי אלטרנטיבות שלטוניות כיום - קדימה בראשות שרון והעבודה בראשות פרץ.

למעלה