בריאות ורפואה שלמה לראש הממשלה

bhnadav

New member
לצערנו כן.

לחשוב שאפשר לשמור על ארץ ישראל השלמה בתנאים הנוכחיים זה לא ריאלי, וזה בהחלט קיצוני.

tiptipon666

New member
לחשוב על לוותר על המדינה היחידה

שיש לנו זה לא ריאלי. תראה את התגובה שכתבתי לבחור שכתב לי לצאת מהסרט ותבין למה כתבתי "לוותר על המדינה"

תצא מהסרט

אז ניהיה ארץ ישראל קטנה בעוד פחת כממה קילומטרים.. זה שוה את זה אפפילו אם פחות חייל אחד יהרג.

tiptipon666

New member
צא אתה מהסרט

בסמלים של כל הארגוני טרור מופיעה מפה של כל ישראל ללא רמת הגולן אז זה מראה מה הכוונות האמיתיות שלהם וזה שתיתן להם שטחים לא יעזור מה עוד שהם לא מסתירים את העובדה שהם מתכוונים לקחת בכוח גם את לוד וחיפה ותל אביב. אז תעשה טובה...

אני פשוט מעריצה אותו..חח../images/Emo99.gif

על קור הרוח...האופטימיות... שהוא מתלוצץ במצבו,עם הרופאים, העוזרים, רוצה כבר לחזור לתפקיד... מסכן, עשו לו ת'מוות ועכשיו הוא צריך לחזור..למה הוא צריך את הזבל הזה??? שיפרוש, שינוח קצת בכל מקרה, אני מעריצה אותו על כך שהוא חזק אופי, קר רוח, אדם שכל כך מתאים לו להיות ראש ממשלה... אוףףף ומה שעושים מזה, למשל עכשיו בערוץ 2, דייייי הגזמתם....בסדר, תנו לו עכשיו לנוח...חא צריך להיכנס אל הורידים של הבנאדם (תרתי משמע) ברוך שהם, הוא בסדר שאלוהים ייתן לו המןו כוח ובריאות!!!
אמן

../images/Emo41.gif עדכון על מצב שרון מרופאו האישי

ההודעה הזו ודאי תגרום ליוטו ומשקיף ציוני להרגיש לא טוב: רופאו האישי של ראש הממשלה שרון מוסר שמצבו טוב , מצוין , הוא בהכרה מלאה ובתפקוד מלא וכשיר לקבל החלטות. שרון ביקש להשתחרר היום לביתו ,אולם הרופאים המליצו לו להתאשפז ליום נוסף ,על מנת לוודא שהכל אכן בסדר גמור. בדיקת ה MRI שנעשתה לו היתה תקינה , ולא נדרש שום ניתוח כלשהוא. כריש הדם שהיה לראש הממשלה התמוסס , והוא מתפקד בצורה טובה ,מדבר עם בניו ,הרופאים , ושאר הסובבים אותו. איילה חסון מסרה ששמעה את סגן מנהל בית החולים משוחח עם שרון , בשיחה שרון ביקש להודות לו ולצוות בית החולים על הטיפול. מזכירו של שרון מסר ששאלת ממלא המקום כלל לא עמדה על הפרק , מכיוון שראש הממשלה בהכרה ותפקוד מלאים ,ויכול לקבל החלטות.

עדכון שנמסר בחדשות ערוץ 2

בחדשות ערוץ 2 נמסר כי רופאיו של ראש הממשלה מעריכים שייתכן והוא ישוחרר אפילו כבר מחר בשעות הבוקר , אם כי ייתכן שייערכו לו בדיקות נוספות , ובמקרה כזה שרון ישוחרר בצהריים לביתו. כאמור ,מצבו מצוין , ורופאיו בבית החולים הסכימו שיוקם לשרון מעין משרד זמני בבית החולים , לשעות שהוא ישהה שם. נשאר רק לאחל המשך בריאות ואריכות חיים לאיש היקר והנפלא הזה , אני בשם רבים קורא לו לשמור על בריאותו , מדינה שלמה אוהבת אותו וזקוקה לו , ואנחנו צריכים מנהיגים אמיצים ונחושים כמוהו. שיהיה בריא ורפואה שלמה !!!

שָׂרָה

New member
בבחינה פוליטית לא היה משנה

אם שרון היה פורש או נשאר, אם יפרוש ישימו מישהו אחר במקומו שיהיה אותו הדבר כמו שרון לשמחת חברי קדימה ולתסכולם של קורבנות שרון.

orit p1

New member
../images/Emo45.gifהחלמה מהירה

מאחלת לך החלמה מהירה וחזרה לפעילות מלאה. אין זה הזמן ל"פינוקים". חזור במהרה לפעילותך המבורכת. תומכת בך ומעריכה את דרכך. כל לחי!!! יישר כוח!!!

יודיX3

New member
"פינוקים"? חביבתי מי שחוטף אירוע

מוחי צריך להיות במעקב תמידי, וליטול תרופות, ולהיות תחת השגחה.

orit p1

New member
לא תמיד לוקחים את המלל כפי שהוא..

ליודיX3: לא תמיד לוקחים את המלל כפי שהוא. יכול להיות שאתה אינך יודע לקרוא בין השורות, ויכול להיות שיש לך בעיה בהבנת הנקרא...אם שמת לב, המילה "פינוקים" היתה בכוונה במרכאות. לא נורא, תגדל - תבין!!!!

למעלה