בריט-רוק

Major Thom

New member
רדיוהד!

ללא ספק. אלא אם כן הם לא נחשבים בריטרוק (אממ.. מה ההגדרה לבריט רוק בכל אופן? פשוט רוק שמקורו בבריטניה, או שזה מורכב יותר?)
cocteau twins - aloysius: יש שרשור מאד ארוך ונחמד עליהם קצת למטה מפה.. השמיעה השניה של הדיסק הזה (treasure) בשבילי. נורא יפה.

SA SA

New member
לא נראה לי שרדיוהד נחשבים לבריטרוק

בגלל זה לא אמרתי שהם הכי מצליחים

SA SA

New member
לדעתי../images/Emo88.gif

לדעתי הכי מצליחה היא OASIS אבל אני אוהב גם את SUEDE וBLUR

*Jeane*

New member
רק שתדעו

שאני אוהבת לראות פה את הדור הצעיר שהתחנך נכון למוסיקה טובה... [אני מהזקנים:בת 19.5] NP:גלגל"צ (שתיקת הכבישים-גידי שפרוט המלחשש)

Esmena

New member
שאלת בורה

האם באמת יש הבדל בין בריטפופ לבריטרוק?

m e r a v

New member
ברור שיש!!

בריט-פופ זה יענו להקות כמו "אס קלאב 7" או כל מיני להקות בנים למיניהן.. בריט-רוק זה אואזיס,פלאפ, קולדפליי וכ"ו..

לא נראה לי..

כי יש כאלו שאומרים שבלר ופאלפ הם בריטרוק ויש כאלו שאומרים שהם בריטפופ אז בעקרון זה לא אמור להיות שונה.. או שאני טועה?
ואס קלאב 7 זה פופ. נקודה. {כאן אני בטוחה ב100%} np- Death Cab for Cutie- A Movie Script Ending

m e r a v

New member
אולי...

אני חושבת שבלאר ופלאפ הם יותר נוטים לרוק מאשר לפופ.. ואס קלאב 7 זה פופ בריטי לא? אין לי מושג בעצם..

Esmena

New member
אס קלאב סבן זה ממש לא בריטפופ.

זה בריטי, וזה פופ, אבל זה לא בריטפופ.בלאר ופאלפ זה ה-בריטפופ, וזה ממש לא משנה שהם מנגנים רוק. רוק פופולרי הוא פופ .

m e r a v

New member
אז רגע..

אם את אומרת שרוק פופלרי זה פופ אז גם אואזיס זה פופ ?! מה שלא נראה לי הגיוני.. או שאואזיס זה בריט-רוק למרות שהם פופולארים.. אוקיי כבר התחלתי להתבלבל...

Esmena

New member
אואזיס פופ , למה לא?

הרי לפי ההגדרה הזאת גם נירוונה הם בהחלט פופ. NP- Tori Amos- Mrzebera- /Mariane

כן כן

ואם כבר, אז גם רדיוהד נחשבים לפופ. np- The Promise Ring- Stop Playing Guitar yeah, oh yeah, yeah oh yeah, yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah
בעע הלכתי לישון.

Esmena

New member
ברור.

מה שמזכיר לי סיפור משעשע(אוף טופיק ,דלגו על זה ). אז ככה, אני באה לשלושה ימים לחברת נפש בנתניה(שלומי!!), ואנחנו הולכות לבקר הר ניו בויפרינד. אז היא , יש לה משו עם קנדה, זה בטח קשור איכשהו לזה שהיא אוהבת את אלאניס. אז היא אומרת, שהיא רוצה לנסוע לקנדה. אז הוא מסתכל עליה בזילזול(יש לציין שגם הוא דווקא מאוד אוהב את אלאניס), ואומר" ואני אלך לאמריקה לבקר את הקבר של קורט קוביין". אז אני אומרת:" במת ההורים שלי היו עכשיו בסיאטל". אז הוא מתבונן בי במבט שואל, ושואל, מה מיוחד בסיאטל? " אז אני אומרת : סיאטל? הרי זו המולדת של הג´ראנג(משהו בסגנון). והוא שואל אותי, אבל מה זה גראנג´? אז אני אומרת לו, מה זאת אומרת? מה זה נירוונה? אז הוא עונה, בקול מלא ביטחון, נירוונה זה הבי מטאל לא? מתישהו אחר כך שאלתי אותו מאיפה זה בא? אז הוא אמר, שוב בקול מזלזל, "טוב, אני יודע שזה לא פופ". וזהו סופו של עוד סיפור חסר פואנטה.

Esmena

New member
האם אתה מסכים עם זה שיש רוק פופולרי

? אז תקלף את הולרי.

SA SA

New member
אני מסכים אם זה אבל...

פופ זה סוג של מוזיקה וזה לא קשור לפופלרי,רוק זה סוג אחר של מוזיקה,אז אין כזה דבר פופ שהוא רוק,זה פשוט לא מתחבר

למעלה