אם=עם,זאת השעה מצטער אני מת מעייפות,אז אני אקפץ לי לעבר המיטה,לילה טוב
S SA SA New member 8/8/02 #48 אם=עם,זאת השעה../images/Emo1.gif../images/Emo42.gif../images/Emo1.gif מצטער אני מת מעייפות,אז אני אקפץ לי לעבר המיטה,לילה טוב
אם=עם,זאת השעה../images/Emo1.gif../images/Emo42.gif../images/Emo1.gif מצטער אני מת מעייפות,אז אני אקפץ לי לעבר המיטה,לילה טוב
J Jed The Humanoid New member 8/8/02 #53 ../images/Emo45.gif צודקת. אז מי ללמד את מי? np- codplay- politik
E Esmena New member 8/8/02 #56 לייק דא... את ללמד אותי, אני לאכול תירס. ואז את שוכחת הכל. אז למה את עושה את זה בעצם?
S SA SA New member 8/8/02 #34 הכינוי ללהקות כמו אואזיס פאלפ... הכינוי המקורי(מהשורש מקור,למי שחשב על האפשרות השניה)הוא בריטפופ,ולא בריט רוק,אבל כמו שאמרתי קודם אפשר לקרוא לזה בריטרוק,ועדיף שככה,כי מוזיקת פופ זה לא
הכינוי ללהקות כמו אואזיס פאלפ... הכינוי המקורי(מהשורש מקור,למי שחשב על האפשרות השניה)הוא בריטפופ,ולא בריט רוק,אבל כמו שאמרתי קודם אפשר לקרוא לזה בריטרוק,ועדיף שככה,כי מוזיקת פופ זה לא
S SA SA New member 8/8/02 #39 כי ככה זה!,ככה הבריטים מכנים את זה הם המציאו את זה,הם קוראים למוזיקה הזאת ככה,אז מי אנחנו שנגיד שזה לא נכון,בכל זאת אפשר לקרוא לזה בריטרוק,אם רוצים
כי ככה זה!,ככה הבריטים מכנים את זה הם המציאו את זה,הם קוראים למוזיקה הזאת ככה,אז מי אנחנו שנגיד שזה לא נכון,בכל זאת אפשר לקרוא לזה בריטרוק,אם רוצים
S SA SA New member 8/8/02 #32 אני חושב שאין הכינוי האמתי של המוזיקה זאת של אואזיס וכל אלה היא בריטפופ אבל בגלל שזה לא מוזקית פופ יש אנשים שמכנים אותה בריטרוק,ואני אחד מהם
אני חושב שאין הכינוי האמתי של המוזיקה זאת של אואזיס וכל אלה היא בריטפופ אבל בגלל שזה לא מוזקית פופ יש אנשים שמכנים אותה בריטרוק,ואני אחד מהם
E Esmena New member 8/8/02 #38 התגובות אומרות לי את מה שחשבתי זה עניין של תפיסה תרבותית.וזו בטח הסיבה שאף אחד לא מכנה את מיוז בריטפופ- הם להקה צעירה(אחרי הגל),עם הרבה שומעים צעירים.
התגובות אומרות לי את מה שחשבתי זה עניין של תפיסה תרבותית.וזו בטח הסיבה שאף אחד לא מכנה את מיוז בריטפופ- הם להקה צעירה(אחרי הגל),עם הרבה שומעים צעירים.
N nery New member 8/8/02 #42 אפשר להפסיק שטף האנגלופיליה האחרון השאיר גם אותי עם עיניים אדומות. בריטרוק, בריטפופ, בריטני או שניצל, למי אכפת. העיקר שזה בא עם מבטא בריטי מוחצן ונעלי אדידס. אני צודק או שאני צודק?
אפשר להפסיק שטף האנגלופיליה האחרון השאיר גם אותי עם עיניים אדומות. בריטרוק, בריטפופ, בריטני או שניצל, למי אכפת. העיקר שזה בא עם מבטא בריטי מוחצן ונעלי אדידס. אני צודק או שאני צודק?
H hospital_food New member 8/8/02 #49 לכולם פה חלאס בריט פופ, בריט רוק דיי דברו על מוסיקה, כמעט כל הודעה פה קשורה לסגנונות מוסיקלים בלי לדבר בכלל על מוסיקה.
לכולם פה חלאס בריט פופ, בריט רוק דיי דברו על מוסיקה, כמעט כל הודעה פה קשורה לסגנונות מוסיקלים בלי לדבר בכלל על מוסיקה.
E Esmena New member 9/8/02 #57 אתה צודק. רק מה, לפני עמוד בערך נערך דיון גדול עם שאלה זהה, רק עם"בריטפופ".