ברכות לכל חברי הפורום

מורכב

New member
ברכות לכל חברי הפורום ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif |ש

רק היום הצלחתי להשלים את כל מה שהחסרתי בשירשור שלי הבן שלי הגיע אלי ביום חמישי ובילינו כולם ביחד ואתמול בערב הוא חזר לביתו. באמת תודה לכולם על ההתיחסות ועל התמיכה והפירגון וגם לאלה שלא מסכימים איתי תודה רבה על ההתיחסות. תודה לך עופרה שנכנסת לשירשור אהבתי לקרוא את הזוית שלך וכל הכבוד לך שאת בדיוק ההפף הגמור מה
שלי ולכל המודאגים אין לי כל כוונה לנתק מגע מהבת שלי אני מבין את מבוכתה אך יש בכוונתי לשבת ולדבר איתה פנים מול פנים כאשר תגיע אילנו ביום שישי הקרוב מה דעתכם לאחר שהסרתי דאגה מלבכם מה צריך להגיד ולאמר לה
לכולם מורכב

*יערית

New member
מורכב יקר../images/Emo141.gif

לשם התחלה...."כמה שהתגאיתי בך שם על הבמה התרגשתי מאוד..אני באמת אוהב אותך, מבחינתי היית החיילת/הקצינה היפה ביותר והמצליחה ביותר" לגבי מה שקרה לכם שם ומה שעבר עליכם, על זה הייתי משוחחת אחרי כמה שעות על אתנחתה, לדבר על כל דבר מפייס שבעולם ואחר כך לתפוס שיחה מלב אל לב...בשעה מאוחרת, בחוץ בגם הניפלא שלכם
היא לא תצטרך להתגונן, אתה לא תכנס למיגננה גם כן ,ואולי מהשיחה הזאת תצאו מחוזקים יותר ,הלוואי

blonda3

New member
מורכב יקר../images/Emo20.gif

אני קצת עייפה וזאת שאלה חשובה. לדעתי מה שצריך לא לעשות לבתך זה לא להאשים אותה, לא לדחוק אותה לפינה, ולא לתת לה תחושה לא נוחה בגלל מה שקרה. זכותך לאמר לה איך אתה הרגשת אבל מנסיון-בעדינות-כדי שהיא לא תיסגר מייד ולא תרצה לדבר. אם תאפשר לה להתבטא, תשאל איך היא הרגישה, מה הפריע לה, האם היתה מתוחה בגלל הסיטואציה, אם תדבר איתה בגובה העיניים ותנסו ביחד למצוא פתרונות למפגשים הבאים או למצבים דומים כאלו שיהיו בעתיד-אז הרווחתם. אל תלחץ עליה ואל תלחיץ אותה ובשום אופן אל תשמיץ את אמא שלה בפניה!!! זה גם דבר מאד חשוב!!! כי הילדים שלנו לא רוצים לשמוע דברים רעים מאיתנו על הצד השני-זה פוגע בהם! הם מספיק פגועים מהמצב, הם לא אמורים להיות בינינו. מנסיון שלי-משפט אחד שלך לא במקום והיא עלולה לקום וללכת....וחבל... רצוי גם לא להפיל עליה רגשות אשם. ותנסה תמיד להיות במקומה. דמיין את עצמך במקום שהיא נמצאת. זה לא פשוט בכלל!!! ותזכור-היא עדיין ילדה!!! גם אני בגילי עדיין "ילדה"!!! זה עניין רגשי, וילדים להורים פרודים מתבגרים רגשית מאוחר.... מקווה שעוד חברים ינסו לתת לך רעיונות. בהצלחה

rolan

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת כמו יערית ובלונדה

ומדגישה לך מורכב, קודם כל תתחיל מהדברים הטובים בה! - כמה אתה אוהב, מכבד, מעריך גאה. אח"כ לאט לאט, תעבור אליך, על מה שהרגשת באותו יום, לא הייתי מכניסה אף אחד אחר לדברים, תדבר על הרגשתך. תספר לה כמה נפגעת מהתנהגותה, כמה רצית להיות שותף בשמחתה ובעצם לא התאפשר לך. תספר לה, בלי להשמע משמיץ, על התיסכול הנוראי שלך, בזה שאין שום קשר עם אמא ולו גם למענם (ילדיך) בזמנים כאלו, אולי המסר יחלחל והיא תספר לאמא על כך... הייתי רומזת גם על העלבון שחשו עלמה, נשם ומיוחדת שכל כך שמחו להגיע לטכס אך נתקבלו גם הם בקרירות. לסיום, הייתי מנשקת ומחבקת אותה, חוזרת ואומרת לה שוב, שהיא בתי הגדולה ואני גאה בה מאוד. קשה מאוד אך אפשרי לדעתי. מורכב, אתה יכול לנצל משבר כזה לבניית קשר מחודש טוב יותר. מחזקת אותך
יום נעים

noamic

New member
../images/Emo45.gif אין לי מה להוסיף-מצטרפת

ובהצלחה. והכי חשוב - תשדר אמפטיה וקבלה והבנה. ואולי בעדינות להסביר מה עבר עליך אישית, ואיך הרגשת. אבל קודם תקשיב לה.

עלמה 3

New member
מהיום שעזבתי

את הבית למעלה מ- 12 שנה לא דיברתי על אמא שלהם וגם היום אני לא מתכוון לעשות זאת זה ההבדל ביני לבינה והמבין יבין

מורכב

New member
בילבול נוסף החליפו

לי את השם פעם נוספת ולא הרגשתי מתנצל אבל ההודעה שרשומה על שם עלמה זה הודעה שלי יום טוב לכולם מורכב

מורכב

New member
לא ממש לא ../images/Emo47.gif ליז

אבל בואי נדבר את כבר ילדה גדולה א - מה זה היה עוזר אם הייתי בא לבד? ב - נראה לך שהיא היתה יותר איתי עקב כך? ג- אולי כאשר הם באים לבקר אותי בסוף שבוע אני ישלח את המשפחה לבית מלון אולי מה דעתך? נסיכה יקרה כל זה דומה לבת יענה שטומנת את ראשה בחול, וחושבת שאף אחד לא רואה אותה זה אני וזה המשפחה שלי מי שלא מקבל את המשפחה שלי בטח לא מקבל אותי לא מפרקים את הברז רק בגלל הפסקת מים

princess lis

New member
אכן ילדה גדולה אך...

גרושה בחיתוליה...לאחר 22 שנות נשואין לפני שנה ורבע פרקנו את החבילה. מגדלת 3 ילדים בוגרים שהקטן מבינהם מתגייס בעוד מספר חודשים. לאביהם יש חברה מזה מספר חודשים...הילדים לא מעוניינים להכירה ולכן האבא לא מתאמץ להקדיש להם מזמנו "נטו" אך ורק עבורם. במיוחד לא בסופי שבוע. הקשר היחידי כשהילדים זקוקים למשהו מתקשרים אליו...והוא בא. כלומר הופך אותם לילדים "אינטרסנטים". ולתשובות... א-ב)אם היית בא לבד הילדה יכלה ליהיות עם שנייכם יחדיו כמו בזמנים ה"טובים"... ג) כמובן שלא...אם היא באה אלייך ...ובביתך מקבלת את התא המשפחתי החדש עליה לתת כבוד לאשתך...ואשתך צריכה לתת כבוד לילדה וליהיות מספיק רגישה לא להביך את הילדה ואמה. מאד מעריכה את הכבוד שאתה מייחס לתא המשפחתי המצומצם...זה במעלה הראשונה אך עקשנות היא לא הפתרון...ולא משחקי גאווה. את הילדים אנחנו חייבים לקבל בכל מחיר. כמו שאמרתי כל משפחה עם הספור שלה...וקשה להשוות. יצא מבולבל...מקווה שהבנתם
דברי הנסיכה מהצד של הגרושה... המכשפה... המסיתה...

מורכב

New member
אכן יצא מבולבל אך

די מובן. אז קודם כל לתשובה של שאלה א אן סיכוי שזה היה קורה גם אם הייתי בא לבד בקשר ל- ג הרי כבר כתבתי לפני כן ועוד בהרבה הזדמנויות לפני כן אבל בשבילך אני יעשה זאת פעם נוספת את עלולה עוד לקחת את העוגה חזרה אז הנה ומודגש אף פעם ומעולם לא אני או עלמתי השמצנו או דיברנו בכלל על ה
ליד או בנוכחות הילדים ואנחנו לא מתכוונים לשנות מנהג זה,,,,,,,,,,,,,,,,כפיש

princess lis

New member
רגע...בקשר לעוגה...

קלטת שדם רומני זורם בעורקי
הבהרה: הרגישות שלך ושל עלמתך לא ברכילות על אמה אלא בנוכחות של עלמה בטקס שגרושתך היתה נוכחת. אני אישית לא הייתי רוצה לראות את חברתו של האקס בטקס סיום הטירונות של בני הצעיר. מבולבל...כל החיים מבולבלים...

מורכב

New member
נראה לי שאי אפשר

להגיע איתך לאף מקום נראה לי שהאצבעות בכל אופן רצות על המקלדת אבל חברתו של ה
שלך זו בחירה שלו ולא שלך רואים שכבר יש לך דעה עליה והיא עוד לא אישתו אפילו ואל תגידי לי שזה לא זורם לילדים ולהבדיל ממכם עלמתי היא לא חברה שלי היא אישתי היקרה ואמא נהדרת לשני ילדי אז נראה לי שלמרות שהצהרת שקראת את כל מה שכתבנו,,,,אז יש שני אפשרויות א- או שלא קראת ב- או שלא הבנת בקשר לדם אצלי מתחבר דווקה רומני לקבב ולאו דווקה לעוגה

princess lis

New member
או קיי...הבנתי את הרמז...

ה
הזה חסום בפני דעות שונות משלכם... להגיד "אמן" זה באמת לא בעיה... להרגיעך...האצבעות האלה יפסיקו לרוץ כאן ... עוד לפני קבלת הפנים של המנהלת. המשך יום טוב לכל המורכבים

rolan

New member
Sorry, Princess lis

שאני נדחפית, כך באמצע שיחתכם שדווקא בפעם האחרונה בה הצצתי אליה, נראתה לי חביבה ביותר (העוגות וכל זה...). ראשית לקבלת הפנים שלי... עד כמה שזכור לי, היית כאן בעבר, נתקבלת יפה על ידי החברים ועל ידי באופן אישי. שנית ולעיקר - איך ועל סמך מה כתבת: "ה
הזה חסום בפני דעות שונות משלכם"... איפה קראת שכתוב שצריך לומר "אמן" ולמה הגעת למסקנה שאת צריכה להפסיק לכתוב כאן? היתה ביניכם מחלוקת - נו?... אז?... לא קורה? מחלוקות הן מקור טוב לדיאלוג שבעקבותיו יבוא דיון רחב של כולם, לא צריך להתייאש. דווקא אהבתי מאוד את השתלשלות הדיבור ביניכם, אני חושבת ששניכם תרמתם מאוד. חבל שתברחי כך סתם... זכרי בבקשה - אף אחד לא גירש אותך מכאן, להיפך את מקובלת ורצויה כמו כולם.

princess lis

New member
אמת rolan ....

קבלת אותי מאד יפה בימים הראשונים לכהונתך... ואני קוראת אותכם מהימים של המנהלים הקודמים... יש לי הרבה מה להגיב...מנקודת ראותי... כפי שאמרתי אין דמיון בין כל הספורים... כל אחד מגיב מאיפה שכואב לו. אבל להגיד שהאצבעות בכל זאת רצות מהר...קצת מוזר. אלא אם כן המטרה לפגוע בחזרה. ולי אין אינטרס לפגוע ולהיפגע. המשך יום טוב לכולם.

rolan

New member
אני עדיין מתעקשת - לא מוותרת לך

בקלות... היה מי שלא הסכים איתך, היה ביניכם חילופי דיעות ודברים, דווקא רוב הזמן בנועם - לדעתי עשיתם זאת יפה
מכאן ועד להסקת מסקנות כאילו אינך רצויה, נראה לי שהדרך ארוכה מאוד מאוד. חבל, נדמה לי שתרומתך מוכחת והוספת הרבה מאוד בזמן הקצת שבילית איתנו כאן היום. אצטער מאוד אם תחליטי ללכת.

princess lis

New member
לוקחת לתשומת ליבי...

חילופי דעות ...מקובל... התגובה האחרונה של מורכב היתה "קטילה" בחודשים שאני קוראת אותכם ראיתי רק פירגון עקיצות עם חיוך מוכנה לקבל...אך לא מילים מעליבות. אחה"צ טובים

למעלה