ברכות לכל חברי הפורום

נסיכה

רגע האמת הוא כאשר נגמרים החיבוקים החיוכים והעוגות. רגע האמת הוא להקשיב למה שאנחנו כותבים ונותנים עצות לאחרים ברגע האמת שמים את האגו בצד אומרים נפגעתי ,חבל,וממשיכים הלאה ממקום של אהבה. שרשורים רבים נפתחו כאן ,ואם את קוראת את יודעת ,שהנושאים קשים ביותר,ולא פעם כואבים עד דמעות. כשהנושא הוא כואב ,הדברים נשמעים קשים וקשה לקבל ביקורת. לדעתי תגובתו של מורכב באה ממקום של הגנה אחרי מילים ועצות לא קלות זה הזמן והרגע לקבל ולהבין את הרגישות. נשמח שתישארי.

oehhe

New member
דווקא עכשיו נסיכה יקרה

דווקא עכשיו כשגיליתי בעזרת הערותייך תשובה לרגשותי שלי. דווקא עכשיו, לאחר שבעזרת ניסוחייך הבנתי כמה דברים על חילוקי דעות שהיו לי עם רולן היקרה בתחילת דרכנו. דווקא עכשיו, בדיוק אחרי שאמרתי לעצמי: היי, יש כאן משהו מעניין בנסיכה הזאת. דווקא עכשיו את הולכת? אני מבין,נעלבת, אבל רגע!!! נעלבת מאי הסכמה, מאי תמימות דעים עם אחד מחברי הפורום, אחד מיני רבים, שווה בין שווים. רגע!!! אולי בעצם את היא זו שאינה מקבלת את השונה? אל לך ללכת. ממרומי גילי המופלג, אני כבר יודע שלא תמיד כולם יסכימו לכל מה שתאמרי. חלק יסכימו לכל. חלק יסכימו לחלק. וחלק לא יסכימו לשום דבר. ללכת בשלב זה, פירושו לשים את השמיכה מעל הראש ולומר: אין מיפלצת. ממנהג זה נגמלתי לפני כמה עשורים. שבי עמנו הנסיכה, שתי כוס מים, עוד יהיו הסכמות, עוד יהיו חילוקי דעות, בטח גם קפה ועוגה יגישו כאן (למורת רוחי) oehhe ואולי יש מפלצת בכל זאת? ולי לא גילו?

מורכב

New member
נסיכה יקרה ../images/Emo45.gif

יהיה מאוד חבל אם תעזבי אותנו זאת לא היתה הכוונה זה שיש לנו חילוקי דעות בנושאים מסוימים זה לא אומר שאן לנו דעות משותפות בנושאים אחרים בכל מצב אני מתנצל אם פגעתי בך זאת לא היתה כוונתי שולח לך כוס של
ומקוה לשמוע אותך כאן בפורום ערב טוב מורכב

princess lis

New member
../images/Emo2.gifנקודה למחשבה....מורכב...

אם ידעת שגרושתך תיהיה בטקס של הבת המשותפת לכם... מדוע לא מצאת לנכון להגיע לטקס לבד? דבר שהיה מונע דריכה על היבלות ומבוכה מיותרת. ושיהיה לכולם בוקר טוב ויום טוב.

מורכב

New member
נקודה אמרת? זה אפילו לא

פסיק קטן אני לא הולך לאף מקום אבל לאף מקום ללא המשפחה אבל אם נכנס ליותר פרטים אולי גם הייתי אוסף אותה מהבית ולוקח אותה לטכס, אולי גם היינו נכנסים לבסיס מחובקים מה את אומרת הנסיכה ליז? הייתי רוצה לכתוב יותר אבל נכנסתי לכרטיס שלך ולא מצאתי "נאדה" אז רק עוד דבר אחד קטן לפני שכותבים הודעה מסוג זה עדיף לחשוב לפני שהאצבעות רצות על המקלדת מורכב

princess lis

New member
מורכב יקר...לא לקפוץ...../images/Emo3.gif

אני קוראת אותכם מידי יום...ואפילו כמה פעמים... קוראת...נהנית...לומדת...מתעצבנת...ולא מגיבה
כל משפחה עם הספור שלה...אין דמיון... נכנסת לכרטיס האישי ולא מצאת "נאדה" אם יש לך עיניין שאלות...בשמחה אענה בתיבת המסרים. והאמן לי...האצבעות לא מיהרו ללחוץ על המקלדת...באמת שלא. ועכשו...מוכן להזמין אותי ל
יום טוב לך לאשתך ולכל המורכבים

*יערית

New member
נקודה לדעתי גרועה למחשבה!

לא מדובר בחרה או באישה שכרגע נמצאת איתו בקשר זמני..מדובר באישה, מדובר בילדים שהם למעשה אחיהם החורגים של ילדיו של מורכב... והם צריכים להתלוות איתו לעוד הרבה הרבה שנים טובות ויפות..מי שלא מכבד אותם כנראה שהוא לא צריך להמצא בחברתם. כך אני חושבת

princess lis

New member
בחרה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יערית... באופן עקרוני את צודקת...אבל המשפט הסופי קצת מפריע לי... "מי שלא מכבד אותם כנראה שהוא לא צריך להמצא בחברתם." במקרה זה על מורכב להחרים את בתו מנשואיו הקודמים? לדעתי...הוא חייב לקבל את בתו כמו שהיא...ולנסות עם הרבה סבלנות להגיע אל ליבה. צהרים טובים לכולם

*יערית

New member
ליז יקרה../images/Emo39.gif

הולכת להסביר לאט למרות שיש לי בחילות כל היום, למרות שאני מרגישה כמו סמרטוט,למרות שהיה לי ביקור פתע של אבא שלי אם אמא שלו ואחיו וחברה שלו...שלא ראיתי שנים ויובלות...ואצלהם לא מודיעים על ביקורי פתע....אבל עברנו את זה נעבור גם את ההסבר.... אני טוענת שמי שלא מעוניין בחברתם שלא יהייה לצידם, בטח לא התכוונתי לבתו של המורכב איך הסקת את המסקנות האלו מהמשפט שלי? לאמא יש בעיה גדולה לראות אותו מאושר וממשיך את חייו, לי מאוד קשה עם אנשים רכושניים ובעלתניים{אוהי יש מילה כזו?} וחושבים שהם יכולים למשוך בחבל כאילו הוא הפודל שלהם כל החיים. אז את לא מעונינית שהאקס יביא את חברתו....מה זה טקס הסיום שלך? זה הטקס של הבן ולא חשוב מה האבא עשה ותפקידו בכוח, החשוב הוא שצריך להפריד את החיים שלנו מולם ואת החיים של הילדים שלנו לצידם...מקווה שיצאתי מובנת..ואם יש שאלות עדיין יש בי מעט סבלנות אחרי כוס חלב שמיתן את הבחילות והצרבת.

עלמה 3

New member
כל היום נמנעתי - כאישתו ואתן

יערית ויונה ........... גנבתם לי את המילים מהמקלדת .... וגם לי היה קשה ועדין קשה להיות בין אנשים בעלתניים (מצא חן בעיניי)
יפה מאד

כל צד מביא את אהוביו

ואין כל מניעה לבואו של המורכב עם משפחתו.הבעיה זה לא האקסית של המורכב ומשפחת המורכב.העניין הוא הילדה והטקס ורגשותיה. לי מפריעים הכינויים כלפי אם הילדה וההסתכלות עליה מגבוהה.חריצת משפט עליה מבלי לשמוע גם את הצד שלה בנדנדה של המורכב והאקסית שלו יש שני צדדים ובטוחה שיש גם צדדים לא נעימים שאפשר לומר על המורכב. מה שהוא והאקסית צריכים לעשות זה להיטיב את האוירה בינהם עד כמה שניתן לטובת בתם

rolan

New member
אסתי יקרה

את כותבת כאן הרבה לאחרונה. אך עדיין לא שמענו את סיפורך, אני לפחות, לא זוכרת. ספרי לנו קצת עליך, נשמח להכיר אותך טוב יותר ולהתחבר דרך סיפורך לדברים שאת כותבת.

עלמה 3

New member
מי שחרץ את דינה על האקסית

זה בית משפט .... ונתן לנו אויר לנשימה ואיפשר לנו לחיות בכבוד ובזכות. ואומר לך משהו (כי אני בתוך הקלחת הזאת) יש הרבה לומר על מורכב, שבמשך שנים ארוכות ויתר על אושרם של ילדיו ולא נלחם מספיק עבורם. וכבר דנו פה על הזה ואני שאלתי אותך - ואת בוחרת לא להגיב... איפה זה קשור לטיב היחסים בין המורכב לאקסית ? ויתכן שהמקרה הזה הוא יוצא מן הכלל.

עלמה 3

New member
אסתי יש לי תוספת בשבילך ואולי דבריי

ישנו , ולו במעט את תפיסתך וגישתך באופן כללי וכדאי לך להפנים, הנדנדה בה ישבו מורכב והאקסית, מזמן התפרקה, הם כבר לא מתנדנדים באותו קצב.... לכל אחד מבינהם יש זכות לבחור לעצמו את המשך דרכו וחייו ללא שליטה אחד על השני. וכן אני בחרתי לה שמות - פרצופלוחה - פירוש - פנים נטולות רגש. יענו הפנים משקפות את הלב - לב קרש. ולציין שאני מדברת רק על האקסית שלנו אני לא כוללת אף אקסית אחרת.. ההפך יש כאן אקסיות שאלואי והיינו מתברכים בכמוהם... שולחת לך קובץ למה היא דומה, כי אין דומה לה....מוטציה דרך אגב , אסתי... הפרצופלוחה אישרה שהיא כזאת קבל עם ועדה

*יערית

New member
לגבי ה"בחרה"

התבלבלה לי המילה....זו לא חברה שלו... ולא סתם מישהי שהוא יוצא איתה זמני... זו....רגע צועקת בקול רם למרות ההרגשה שלי... אישתווווווווווווווווווווו אם ילדיוווווווווווווווו ה-חברה שלווווווווווווווווווווו זוגתו שתחייה להרבה שנים טובות...... הנערה הזמינה את כולם....עכשיו מי נשאר עם הבעיה

ויש גם את העניין

שהמורכב זקוק לאישתו ברגעי השמחה וההתרגשות. אני נזכרת בטקס של בני ,ישבתי רק עם האקס,וכשהכריזו על הצטיינותו של בני ,התפרצתי בהתרגשות אך כאב לי שבעלי לא לידי כדי לחלוק עימו את השמחה וההתרגשות.

למעלה