ברכות לפישר יניב,

RoyceGracie

New member
רז

תראה כמה אנשים משתתפים בשירשורים האלה על השאלות מסוג זה, מה שאומר שזה מעניין את אותם אנשים, נכון ? אותי אישית זה מענין, ואני רואה שיש עוד כמה שזה מעניין אותם. הפורום נועד למטרת דיונים בנוגע לספורט זירה, ואכן הפוליטיקה של הספורט זירה בישראל מאד מסובכת ואותי אישית (ועוד מספר חברי פורום) היא מעניינת. אז תן לנו את הבמה, זה רק עוד שירשור בהיסטורית הפורום. בברכה

MikeTyson

New member
לא הבנתי מה הקשר

אבל לא חשוב. מה הקשר בין מה שכתבת לי למה שאני כתבתי? מה הקשר שג'רי מפיק ארועים ואני לא ידעתי מה זה ג'אב לבין השאלות המטומטמות??

MikeTyson

New member
חחח שנינו כתבנו 'מה הקשר'

כנראה שזה באמת לא היה קשור זאב :\

nokia5

New member
טייסון,

אורי בעבר הצהיר שיענה על כל השאלות, אז לפני הרבה זמן היו שאלות לא ענייניות של דסקלו בפורום ולהם דווקא הוא ענה, אבל עם הזמן דסקלו משתבח ועכשיו הוא שואל שאלות לגיטמיות וענייניות, תצהירים שכל אחד צריך לדעת עליהם, או השאלה של ג'רי למה איגוד הקיקבוקס לא רשום ברשות הספורט, אלו הם דברים שגם אני, איש קטן ואחד מיני רבים , רוצה לדעת. אז בבקשה השאלות ענייניות ולא ליצור התלהמות ללא גבולות. יש מקום לענות על השאלות ותו לא.!!!

MikeTyson

New member
עם הזמן דסקלו משתבח?

אני נורא שמח לשמוע. שישתבח ושיהנה, כולי כבוד ליעקב דסקלו, בן אדם מבוגר ממנו ואני חייב לתת לו את מלוא הכבוד שמגיע לו, גם מאחורי מסך של מחשב. אבל מה הקשר להשתבחות של דסקלו לשאלות לא ענייניות?

nokia5

New member
שבהתחלה דסקלו שאל שאלות...

לא ענייניות ושתפקידן בעיקר היה להציק , ועם הזמן הוא שאל החל לשאול שאלות ענייניות (וכאן באה ההשתבחות) שאלות כגון מצב האיגוד ולמה הוא לא מופיע ברשות הספורט וכו'.

MikeTyson

New member
בתור מה אתה קובע את זה?

בתור מה אתה קובע שהשאלות של דסקלו שנשאלות עכשיו לא באות להציק? בתור אחד שעונה לשאלות מציקות בפורום שפתוח 24 שעות ? בקיצור, די לכתוב שטויות.

nokia5

New member
אני קובע את זה בתור אחד שמסתכל

על השאלות, ואתה רואה שלא רק אני חושב שהן ענייניות, אז תפסיק לסנגר על כל העולם כי לא ממש הולך לך!

MikeTyson

New member
נוקיה,

לפי מה שאני רואה הרוב דווקא חושבים שהשאלות באות מתוך כל כוונה רק לא התעניינות. ותאמין לי שהרשימה עוד ארוכה, הם עוד לא ראו את השרשור. אז אל תספר לי סיפורים שכולם חושבים שהשאלות ענייניות, כי הן לא. מי שחושב שהן עניינות אלו "החבר'ה הקבועים". אנשים שיודעים את המצב עוד לפני ידעו לומר לך שהשאלות אינם ענייניות וחסרות כל תכלית. אנשים חדשים בפורום או כאלה שלא מכירים את הנעשה כאן לא ידעו להבדיל בין שאלות ענייניות באמת לשאלות שבאות כדי להכשיל, אולי אתה לא מודע למה שהולך כאן בפורום.

nokia5

New member
טייסון

כנראה אתה לא מבין את מהלך העניינים, ותסכים איתי שגם אתה מתעניין למה איגוד הקיקבוקס לא רשום באף מקום /רשות בישראל , שאלה לגיטימית... אני לא מבין על ההתלהמות, אורי צבי המאמן שלך , מגבד את זה , אבל אם אתה רוצה להעיר ולכתוב הערות תיהיה אובייקטיבי,ואל תדבר מילים כמו לא מבין או לא מודע למה שהולך פה בפורום. שאלה לגיטימית שאם תעצמור ותחשוב לרגע תבין ואללה הם צודקים! אז תעשה חושבים

NicE NelL

New member
לפי מה שהבנתי - אורי צבי הוא

בן אדם ישר והגון. אל תנסו להפיל אותו כי לא תצליחו אמא שלי תמיד אמרה לי, שאלות מפגרות לאנשים מפג***!

garey

New member
אמרנו זאת עשרות פעמים כולל גם עם

טעינו לאחר כל הבדיקות ,ניתנצל בגדול ,וגם עם לא יקבלו את היתנצלות ,נדע שאת שלנו עשינו,לטוב או לרע,

garey

New member
העם בשאלותינו יש השמצה כלשהי

לעולם לא טענתי על שחיתות ,ולא הטען זאת נקודה נתתי פרוש לגבי איגוד החץ וקשת ,שהיום כל מידע מגיע לידי הציבור בדרך זו או אחרת , לא הישתלחנו באף אחד ,לא עקצנו ,ולא היתלהמנו,ולא ביזינו אף אחד שאלנו שאלה קונקרטית ,העם יש איגוד איגרוף מקצועני או קיבוקס או תאילנדי כשבראשות הספורט הם לא מופיעים ,אז מה פסול פה ,בשאלה ,או מה פסול בהצגת תקנוני האיגודים ,זה לא אמור להיות ניסתר מעיני כל, לך זה נימאס ואולי לעוד טובים שכמותך, לא האשם בנו ,אנו לא מקבלים את התשובות הראויות ולכן הם נשאלים שוב ושוב ,העתקות יש בעולם כולו בכל דבר לא רק מדניס , ולהשכלה אין לי מושג מה דניס העתיק ,זה לא מעיניני כלל ,אתה יכול להינות כמוני בפורום ,ועם זה לא מעינינך ,תפסח על השאלות שלנו ,ותמשיך לשאלות שיותר מענינות אותך ,כפי שאני עושה וחברי עושים, כך שלא אמור להוות לך בעיה כלל וכלל ,ג'רי

dannylior1

New member
אולי תשאל את השאלה הזאת עוד כמה

פעמים!? אני לא מבין מה עובר בראש של חלק גדול מהמאמנים וראשי השיטות בארץ. תפסיקו ללכלך כבר אחד על השני. כשאתה גרי מנסה להוריד מערכו של אדם מסויים או שיטה מסוימת אתה לא מעלה את הערך של השיטה שלך. עזוב כבר את הנושא הזה ותתרכז בנושאים ובתחומים שנוגעים לך. תנסה לקדם את הענף שלך ולא לתקוע מקלות בגלגלים של אחרים... אתם עושים מלחמות על שטויות ומורידים בצורה הזאת את הרמה של כולם למטה, כולל את הרמה שלכם עצמכם. אם היו מתאגדות במדינה הזאת כל השיטות כגוך אחד גדול ומוכנות לעבוד ביחד ולהתקדם ביחד הדברים היו נראים הרבה יותר טוב מאיך שהם נראים היום. אבל הרבה יותר קל "לזרוק חרא" אחד על השני... ואני כבר לא מדבר על אומנויות לחימה בארץ שבהן מאמנים מאותה השיטה לא מדברים אחד עם השני. דבר אחרון בנושא עברית - המילה "עם" והמילה "אם" נשמעות זהה בעיברית אך יש להן משמעות אחרת לגמרי, תבדוק את ההבדל בין השתיים ועשה בו שימוש מושכל. תודה.

למעלה