ברכות לפישר יניב,

TRIB1

New member
שתהיו בריאים נה הולך פה

אפילו שאני ציפיתי בהתחלה לתשובות לפני כמה ימים זה כבר לא מעניין אותי בגלל מה שאני רואה.ג'רי זה יפה שאתה אוהב להכשיל אנשים אבל כנראה נתקלת באיש הלא נכון.לא מאתמול מכירים כאן את אורי צבי.אני אינני מכיר אותו אישית אבל ממה שאני רואה לשאלות שלך אין עניין בכלל. אז יאללללה חאלס.

garey

New member
אייך קבעת שאני אוהב להכשיל אנשים??

אתה מכיר את אורי צבי שנה ,אני מכיר אותו ואת משפחתו עשרות שנים, ומשפחה מופלאה מאין כמותה לכל הדעות ,אין לי ספק הקטן ביותר לגבי אורי צבי כאדם ישר רציני ואוהב ומכבד כל אדם כולל ענותו ,מי אמר על אורי צבי מלה רעה ,איפה שמעתה זאת או ראיתה שכתבתי משהוא רע נגד אורי צבי ,או כל אדם בפורום ,והוסיף לך באופן אישי ביותר אני מאחל להרבה משפחה כשל אורי צבי ואדם שכמותו ,וזה לא רלוונטי לשאלותי כלל ,אין קשר לדברים , רק דע לך להכשיל בטוח שלא אני הכתובת ,אלה עם תוכיח את ההיפך , זאת אתה לא מסוגל כלל וכלל ,

TRIB1

New member
לא נראה לי שאתה מכיר את אורי צבי

אם גרמת לו להתעלם מהשאלות שלך אז לא נראה לי שאתה מכיר אותו אתה יודע מה בוא ניתן דוגמה קטנה נניח ואורי אינו רוצה לענות על שאלותייך וזה רק מרגיז אותו - אז למה אתה ממשיך לשאול לשאול ולשאול? הרי אתה מכבד את אורי ומכיר אותו עשרות שנים לא? אני קלטתי אותך ואת חברייך דסקלו. אתם שניכם סתם אנשים שמחפשים לריב בפורום אגב אני לא מכיר את אורי צבי בכלל גם לא שנה כמו שציינת אני פשוט הולך אחרי הצדק

garey

New member
TRIB1 ?קלטת את מאמרי דסקלו באיגרוף

בכל הקשור לנושא האיגרוף העולמי והישראלי ,האדם הוא מהכותבים המשובחים שבכלל הפורומים ,לגבי איגרוף ,לגבי שיפוט וזהירות ,אייך בדיוק שפטת , לפי איזו מתכונת ,זה כמו שאני יגיד עלייך משהוא ואני לא מכיר אותך ,איזה צורת שפיטה של אדם עם אתה לא מכיר אותו וגם עם כן ,לפי כתובים או מאמרים ,או שאלה מסויימת קבעת שאנו סתם אנשים , אני לא יורד לרמה הזו להגיד עלייך סתם אדם ,גם עם תשאל אותי מיליון שאלות אגיב לך בכייף, וגם עם התשובות לא ימצאו חן בעיניך, ובטוח שלא אתרגז עלייך ,עובדה שאני עונה לך ,למרות המילה סתם אנשים, בכל שאלותי לא השמצתי אף אדם ,שאלה לי אלייך אני טוב רק לעשיה אני טוב רק למידע ,אני טוב רק לחשוב מה שנוח לאחרים ,לא זה לא האני שלי, סורי מן ,

Boxline

New member
מברוק ליניב, וג'רי, מה יהיה איתך ??

כבר עברת את כל הגבולות עם השאלות האלה יאללה, טחנת את הנושא ולא רוצים לענות לך על זה ואני יודע בדיוק למה לא רוצים לענות לך על זה. זה יפה ונחמד שאתם מגייסים כוחות חדשים ורעננים שיטחנו את הנושא מכיוונים אחרים למרות שלא נשארו עוד. נוקיה שיהיה לך בהצלחה בתפקידך החדש. מי מינה אותך, ג'רי או דסקלו? או אולי שחאדה.. גם אתה בומבר. תפסתי ממך אחלה בהתחלה אבל נסחפת לגמרי.

garey

New member
איזה גבולות עברתי בדיוק? טוב שאתה

יודע את התשובות ,מה יש לגייס אנשים , בומבר כותב ניפלא דסקלו גם ,מה אנו רק טובים לשאלות הרצויות לך, מה שלא נוח לשמוע לא רצוי , מה קרה ק- ג - ב ,פה מעבר לזאת איתי הכל אחלה ברוך השם יום יום , מה איתך אולי תשתף אותנו בידיעותייך , אז יפסק הכל בכייף ,וואלה מילה של גבר, ד"א אני לא ממנה תפקידים לאף אחד , גם בעבודותי השונות הכל נעשה בסחבקיות , וכולל הפלאפון להזמנתך לאליפות כפי שביקשת ,שלא אשכח אותך {ירושלמי חייב לזכור שלא תישכך ימיני} זה בהומור

Boxline

New member
אני מאוד רוצה שתעדכן אותי בארוע הבא

שלכם. והלוואי שאני יהנה כמו שנהנתי בארוע הקודם שלכם. והלואי שרק על זה ישאר לנו לדבר בפורום הזה כי נמאס לי להכנס לפורום ולראות עוד שאלה דפוקה ועוד שאלה דפוקה עזוב אותך בחייך זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב. נ.ב, אני שמח שלא שכחת אותי.

garey

New member
הקומפיוטר עדיין לא שפך לאגר

אני מקווה שתהנה מכלל הארועים ,כפי שאני נהנה אין מהזירה ואין מהליגה ,עם יד על הלב ובאמונה שלמה, לפי כללי מחשבתי , כל מי שעל הזירה ראוי למושא הערצה כולל המטמנים שנותנים את הלב והנשמה זו לא היתחסדות וצביעות ,אמרתי זאת תמיד ,והמשיך לאמור זאת , הרי בזמנו לפני התחרות באוסישקין הצהרתי שהגיע לראות את ארוע הזירה ,וקראתי לרבים להגיע ,למרות משחק הנבחרת ששודר באותו יום , ד"א זו לא שאלה דפוקה ,אבל עזוב את זה כרגע ,לא שאני יורד מזה , יש היום חיפה מלאמו ,כך בכל מה שקשור לתחרות בין ארצית חשוב לעודד , אני טס למשחק בייייייי 3-1 לחיפה מה אתה אומר אבל זריז או שאתה באימון אני טסססססססססססססססססססססססססס למשחקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

nokia5

New member
ומי גייס אותך?<

אני שואל שאלות ענייניות בניגוד אליך שאתה סתם זורק הערות שלא תורמות לכלום

The Indian

New member
פישר מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

על התפקיד החדש בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

t123t1

New member
שמתם לב

השירשור הזה היה אמור להיות מזל טוב אבל שוב מה שקורה שגרי ודסקלו ובומבר (מהליגה) בחרו שוב לטחון די מספיק אמרו לכם לא רוצים לענות על השאלות מה מפריע לכם כול כך אתם מנסים תמיד להכשיל את אורי אבל אורי בן אדם שעשה ועושה הכל כדי לקדם את הענף הזה וכמישהו שמכיר אותו כמה שנים הוא בן אדם ישר אמין שעושה הכול כדי לקדם את הספורט הזה בארץ ופועל להתקדמותו שנקוה שתבואו מתישהו

garey

New member
אף אחד לא טען אחרת ,אתה מוציא מהקשר

עכשיו גם בומבר מהליגה ,כל מי ששואל שאלה עינינית נהפך לליגה , ככה זה עובד אצלך ,היה מישהוא " מהליגה " שליכלך קילל או האשים במשהוא את אורי צבי ,בכל השאלות שנישאלו ,לעולם לא, מישהוא טען שאורי לא עשה ויעשה למען הענף ,מה הקטע שלך להביא את השאלה שלנו למצב של הפוך על הפוך , מה ניראה לך שאנו ילדי גנון בקיטנה ,שתהפוך את הקערה עלינו , מישהוא חיפש את אורי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נקודה ,וזכותינו לשאול כמו שזכותך לשאול כל שאלה , אני לא חיי במדינת ק-ג-ב ,אני חיי במדינה חופשית על אפך וחמתך , אתה לא מחוייב לענות כלל ,ולא חייב לשאול כלל , על תזרוק אשמות על שואלי שאלות כדי שאתה תיהיה מרוצה , זו לא תוכנית כבקשתך , ג'רי

lironmarko

New member
ברכות יניב

אורגינאל באמת היה קשה להיות המזכיר ומנהל פורום בו זמנית :)

מזל טוב יניב...

בהצלחה בתפקידך החדש... דרך אגב מי באיגוד אחראי על בחירת הרקדניות?! אם זה אתה יניב דבר איתי!!!

למעלה