ברכות ל"איתי", ממשיכים להצביע

razpg

New member
קרן מקום ראשון או שני בגלגל"צ...

איזה כיף!!!!!

ברכות ל"איתי", ממשיכים להצביע../images/Emo106.gif

אז איתי שוב כובש את המצעדים. מקום ראשון בגלגל"צ - שבוע שלישי מקום שני ברשת ג' (שבוע שני כשהיה פעם אחת במקום ראשון), מה קורה, צריך לחזור למקום הראשון הפעם אנחנו צריכים להשקיע יותר, ההצבעות של השבוע יקבעו אם "אם אלה החיים" יופיע בפינה לשיפוטכם ואולי אף יותר חשוב מזה, אם זה יכנס לפלייליסט של גלגל"צ.. אז קדימה למשימה אנשים.. יש לנו פחות מ-4 ימים להביא את הכבוד הראוי ל"אם אלה החיים" הזנחנו את המבוקשים בערוץ 24 וחבל אז צריך לחזור ולדרג את הקליפ "איתי" http://www.music24.co.il/Videos.aspx מצעדים נוספים: רדיו אמצע הדרך רדיו ירושלים אם אתם מכירים עוד מצעדים, נא לשרשר לפה!!! *לתמונות שאני שמה בשרשורים אין קשר לזוכים בתחרות

razpg

New member
../images/Emo6.gifיש!!!!!!!!!!

הכל בזכותינו!!!! אחרי ש"אם אלה החיים" לא נכנס לפלייליסט אז לפחות גלגל"צ צ'יפרו אותנו עם "איתי" במקום הראשון!!!

הם ממש לא צ'יפרו אותנו

אם לא נצביע איתי לא יהיה במקום ראשון... הכל תלוי בהצבעות הקהל... אל תתן לגלגצ את הקרדיט... תתן אותו למצביעים

razpg

New member
בצחוק!!!../images/Emo8.gif

כתבתי בהתחלה שזה בזכותנו... ניחמתי את עצמי בסכ"ה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמהממת../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אז כמו שטליהיא אמרה ברכות על המקום הראשון..וזה וזה.. אבל ברצינות שזה ממש ממש חשוב שהוא יישאר שם כמה שיותר כבר שמעתי אנשים שנמאס להם מהשיר נו יופי
זה אומר שמשמיעים אותו נונסטופ אתם רוצים שזה יהיה ככה גם עם אא"ה
אז יאללה להצביע...שהסנובים מגלגל"צ יקלטו איזה אוצר היא
אני סומכת עליכם

ג ב ש ו ש

New member
כבר אפשר להצביע לשיר../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

אא"ה
אם כן,תביאי לי קישור בבקשה
[זוכרת אותי מפורום 230?]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifזוכרת../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

קשה לשכוח
אתה זה שמאוהב באנה לייבסקה (או איך שלא קראו לה) אם חורגת
עוד אי אפשר להצביע אליו פשוט נורא חשוב להשאיר את איתי במקום הראשון עד שהוא ייכנס יש מבין

ג ב ש ו ש

New member
אכן,אניטה../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

שמח שאת זוכרת
חבל שאי אפשר עדיין להצביע,נקווה שבקרוב זה יתאפשר לנו
ואני מבין את הרעיון של להשאיר את "איתי" במקום הראשון,אם נמשיך להצביע נצליח

אממ, לפי דעתי זה לא טוב שימאס..

[זה כמו שלאנשים נמאס ממירי מסיקה..] זה לא טוב, אנשים יתחילו פחות לאהוב את השיר/זמרת.. צריך לתת זמן להתגעגע..

למעלה