ברכות ל"איתי", ממשיכים להצביע

החמישייה של ג'

טורו - סאבלימינל .1 איתי - קרן פלס .2 תגידי לי את - שי גבסו .3 עוד לילה - הדורבנים .4 חולמת - דין דין אביב ו- מוש בן ארי לשירים האלה לא להצביע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מלאיתי כמובן

אבל אני כן אוהבת את השיר../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה אני אעשה עכשיו?
טוב נראה לי שאני אצביע לו רק בחלק מהפעמים העיקר שיהיה לקרן יותר

תשתדלי שלא.. כי הוא ממש צמוד לקרן

ממש כמה קולות מפרידים בינהם וזה מה שיביא לנו את אם אלה החיים לפינה לשיפוטכם בשבוע הבא ואח"כ את שניהם למקום ראשון ושני.. הבנת? גם אני הצבעתי לו ברוב טפשותי הרבה ועכשיו אני כבר לא מצביעה לו, אבל איך שבא לך.. בכל מקרה עדיף לגוון חוץ מאיתי, כל פעם 4 אחרים

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח אני דווקא לא../images/Emo15.gif

כאילו ישר קלטתי שצריך הלצביע לשירים המוזרים האלה שאפחד לא מכיר אם אני אצביע לגבסו..אז..מה עשיתי בזה..הוא המתחרה שלה
חחח ואז בהופעה דיברתי עם עופר וצחקנו על זה שאין למי להצביע

razpg

New member
מקום 3

היו הדורבנים ומקום 4 היה אביב גפן ומקום חמישי היה טורו..

razpg

New member
אני מצביע כל פעם לשיר אחר אבל..

אני תמיד מצביע לשלושה קבועים.. וכל פעם לשניים אחרים. אני מצביע קבוע לשי גבסו לדורבנים לקרן פלס. אפילו שאת קרן אני אוהב הרבה יותר מכל השירים שקיימים. אבל אני חושב שהמצעד נועד לגרום לאנשים להצביע לשירים שהם אוהבים ולא לשירים שהם ואני במצעד אוהב מאד שלושה שירים. אבל אל תחשבו שאני אוהב אותם יותר מאת קרן.. את שי גבסו אני ממש לא אוהב לדעתי השיר שיש לו עכשיו יפה. וגם הדורבנים הם להקה הזויה קצת אבל עוד לילה שיר ממש חמוד..

אבל אם תצביע הרבה לגבסו..

אז הוא יעבור את קרן. זאת בדיוק הבעיה. גם אני הצבעתי קודם לגבסו... כי אהבתי את השיר.. פשוט חבל, כי הפרידו בהם רק כמה קולות...

../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יש לו באמת ישר יפה וגם אני הצבעתי לו עד עכשיו אבל יש לו מספיק מעריצים משלו

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifנצלש|../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

מה אם הסינגלים של "אם אלה החיים"

למעלה