ברכות ל"איתי", ממשיכים להצביע

razpg

New member
אפשר להיות פלצן???../images/Emo122.gif

עמרי רונן המגיש של המצעד טעה... הוא אמר ש"איתי" שבוע שלישי ברציפות... ובאמת זה לא ברציפות זה פעם אחת מקום ראשון ואז "טורו" לקח לנו את המקום הראשון ואז "איתי" חזר פעמיים למקום הראשון. ובעזרת השם הוא גם בשבוע הבא מקום ראשון!!!

גם אני שמתי לב לזה

אבל כפי שראית רשמתי בהודעה שלי.. את האמת..חחח.. חוץ מזה זה רק מחמיא יותר כשהוא אומר 3 שבועות ברציפות

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאו לחילופין...../images/Emo15.gif

שאפילו הם...גלגל"צ בכבודם ובעצמם..מתביישים להגיד שהשיר המזוויע הזה (טורו..לא איתי
) הגיע אי פעם למקום ראשון אז.. פשוט.. מתעלמים.. מדלגים על שבוע

../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

צריך להצביע בעיקר לגלגל"צ זה הכי חשוב במיוחד עכשיו

הצבעתי עוד 10 פעמים+שאלה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לאיזה עוד 4 שירים אתם מצביעים
צריך להיזהר שלא נצביע לאותם שירים כל הזמן ואז לקרן לא יהיה יתרון עליהם

צריך להצביע כל פעם לארבעה אחרים

ולשים לב שזה לא ה-4 שנמצאים בחמישיה המובילה.. כי הם היו ממש קרובים מבחינת כמות הקולות..

איזה שירים היו בחמישיה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא שמעתי את המצעד השבוע... הצבעתי ל"קליפה" ול"תגידי לי את" וכל פעם לעוד שניים אחרים

לא שמעתי. אבל גבסו היה מקום שני

אז אסור להצביע לגבסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אם מישהו פה שמע את המצעד.. נשמח לדעת מי היו בחמישיה הראשונה כדי לא להצביע להם

I מ י ר ב I

New member
נפתח פורום גלגל"צ....

אז שאלתי שמה,מקווה שיענו לי... אני הקשבתי אבל שכחתי כבר...

אני יודעת - החרמתי../images/Emo46.gif

בכל מקרה תעדכני שנדע.. כי אסור לעשות טעויות.. הפעם זה קריטי.. ומה קורה בג' מישהו יודע...?

I מ י ר ב I

New member
ה 5 של גלגל"צ...

1. איתי - קרן פלס 2. תגידי לי את - שי גבסו 3. עוד לילה - הדורבנים 4. זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן 5. טורו - סבלימינאל ואלון דה לוקו

מרוב שדירגתי גם את..

זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן ואת גבסו הם הגיעו למקומות האלה.. ועכשיו די!!!!! לדרג את האחרים וגם צריך להחליף כל פעם שירים

למעלה