למי נמאס ממירי?!
י יאמי מאמי New member 23/6/06 #48 גם בגלל ההודעה הזאת../images/Emo3.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1324&msgid=78463527
גם בגלל ההודעה הזאת../images/Emo3.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1324&msgid=78463527
R razpg New member 22/6/06 #17 אפשר להיות פלצן???../images/Emo122.gif עמרי רונן המגיש של המצעד טעה... הוא אמר ש"איתי" שבוע שלישי ברציפות... ובאמת זה לא ברציפות זה פעם אחת מקום ראשון ואז "טורו" לקח לנו את המקום הראשון ואז "איתי" חזר פעמיים למקום הראשון. ובעזרת השם הוא גם בשבוע הבא מקום ראשון!!!
אפשר להיות פלצן???../images/Emo122.gif עמרי רונן המגיש של המצעד טעה... הוא אמר ש"איתי" שבוע שלישי ברציפות... ובאמת זה לא ברציפות זה פעם אחת מקום ראשון ואז "טורו" לקח לנו את המקום הראשון ואז "איתי" חזר פעמיים למקום הראשון. ובעזרת השם הוא גם בשבוע הבא מקום ראשון!!!
ט טל ליהיא New member 22/6/06 #20 גם אני שמתי לב לזה אבל כפי שראית רשמתי בהודעה שלי.. את האמת..חחח.. חוץ מזה זה רק מחמיא יותר כשהוא אומר 3 שבועות ברציפות
גם אני שמתי לב לזה אבל כפי שראית רשמתי בהודעה שלי.. את האמת..חחח.. חוץ מזה זה רק מחמיא יותר כשהוא אומר 3 שבועות ברציפות
R Rachel47 New member 22/6/06 #22 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאו לחילופין...../images/Emo15.gif שאפילו הם...גלגל"צ בכבודם ובעצמם..מתביישים להגיד שהשיר המזוויע הזה (טורו..לא איתי ) הגיע אי פעם למקום ראשון אז.. פשוט.. מתעלמים.. מדלגים על שבוע
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאו לחילופין...../images/Emo15.gif שאפילו הם...גלגל"צ בכבודם ובעצמם..מתביישים להגיד שהשיר המזוויע הזה (טורו..לא איתי ) הגיע אי פעם למקום ראשון אז.. פשוט.. מתעלמים.. מדלגים על שבוע
I is258 love shiri New member 22/6/06 #28 ../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif צריך להצביע בעיקר לגלגל"צ זה הכי חשוב במיוחד עכשיו
../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif צריך להצביע בעיקר לגלגל"צ זה הכי חשוב במיוחד עכשיו
I is258 love shiri New member 22/6/06 #30 הצבעתי עוד 10 פעמים+שאלה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לאיזה עוד 4 שירים אתם מצביעים צריך להיזהר שלא נצביע לאותם שירים כל הזמן ואז לקרן לא יהיה יתרון עליהם
הצבעתי עוד 10 פעמים+שאלה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לאיזה עוד 4 שירים אתם מצביעים צריך להיזהר שלא נצביע לאותם שירים כל הזמן ואז לקרן לא יהיה יתרון עליהם
ט טל ליהיא New member 23/6/06 #33 צריך להצביע כל פעם לארבעה אחרים ולשים לב שזה לא ה-4 שנמצאים בחמישיה המובילה.. כי הם היו ממש קרובים מבחינת כמות הקולות..
צריך להצביע כל פעם לארבעה אחרים ולשים לב שזה לא ה-4 שנמצאים בחמישיה המובילה.. כי הם היו ממש קרובים מבחינת כמות הקולות..
I is258 love shiri New member 23/6/06 #34 איזה שירים היו בחמישיה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לא שמעתי את המצעד השבוע... הצבעתי ל"קליפה" ול"תגידי לי את" וכל פעם לעוד שניים אחרים
איזה שירים היו בחמישיה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif לא שמעתי את המצעד השבוע... הצבעתי ל"קליפה" ול"תגידי לי את" וכל פעם לעוד שניים אחרים
ט טל ליהיא New member 23/6/06 #35 לא שמעתי. אבל גבסו היה מקום שני אז אסור להצביע לגבסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אם מישהו פה שמע את המצעד.. נשמח לדעת מי היו בחמישיה הראשונה כדי לא להצביע להם
לא שמעתי. אבל גבסו היה מקום שני אז אסור להצביע לגבסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אם מישהו פה שמע את המצעד.. נשמח לדעת מי היו בחמישיה הראשונה כדי לא להצביע להם
I I מ י ר ב I New member 23/6/06 #37 נפתח פורום גלגל"צ.... אז שאלתי שמה,מקווה שיענו לי... אני הקשבתי אבל שכחתי כבר...
ט טל ליהיא New member 23/6/06 #38 אני יודעת - החרמתי../images/Emo46.gif בכל מקרה תעדכני שנדע.. כי אסור לעשות טעויות.. הפעם זה קריטי.. ומה קורה בג' מישהו יודע...?
אני יודעת - החרמתי../images/Emo46.gif בכל מקרה תעדכני שנדע.. כי אסור לעשות טעויות.. הפעם זה קריטי.. ומה קורה בג' מישהו יודע...?
I I מ י ר ב I New member 23/6/06 #39 ה 5 של גלגל"צ... 1. איתי - קרן פלס 2. תגידי לי את - שי גבסו 3. עוד לילה - הדורבנים 4. זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן 5. טורו - סבלימינאל ואלון דה לוקו
ה 5 של גלגל"צ... 1. איתי - קרן פלס 2. תגידי לי את - שי גבסו 3. עוד לילה - הדורבנים 4. זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן 5. טורו - סבלימינאל ואלון דה לוקו
ט טל ליהיא New member 23/6/06 #41 מרוב שדירגתי גם את.. זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן ואת גבסו הם הגיעו למקומות האלה.. ועכשיו די!!!!! לדרג את האחרים וגם צריך להחליף כל פעם שירים
מרוב שדירגתי גם את.. זה רק הלב שכואב לך - אביב גפן ואת גבסו הם הגיעו למקומות האלה.. ועכשיו די!!!!! לדרג את האחרים וגם צריך להחליף כל פעם שירים