ברצוני לעשות סקר קטנטן....

kuroi tsuki

New member
ברצוני לעשות סקר קטנטן....../images/Emo20.gif

למרות שאני מרגישה קצת לא קשורה...
טוב,אז הסקר: גיל?: איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: להקה\זמר\זמרת אהובים: כמה שנים אתם בעניין,חחח?: הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: אתם צופים באנימות?: אודה על שיתוף הפעולה

kuroi tsuki

New member
ואני אתחיל...

גיל?: 14... איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?:אנימות...... להקה\זמר\זמרת אהובים: Buck Tick, kyouko, Do As Infinity, וכמה לא צפוי, דיר אן גריי כמה שנים אתם בעניין,חחח?:אני רק שנה נראה לי......בקושי הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?:לא )-: אתם צופים באנימות?: כה.............

nadav1232

New member
../images/Emo194.gifעונה../images/Emo9.gif

גיל?: 14 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: דרך האנימה אינויאשה להקה\זמר\זמרת אהובים: BoA ויש עוד הרבה XD כמה שנים אתם בעניין,חחח?: בסך הכל מתחילת השנה חח הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: למערי לא.. ): אתם צופים באנימות?: בטח ^_^

Dark L

New member
|יפני| עונה על השאלון

גיל?: 16 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: ראיתי אנימות והתלהבתי מהשירי פתיחה שלהם ולאט לאט נכנסתי לפורומים וקומונות של Jpop וJrock. למרות שתמיד אהבתי את התרבות היפנית ותמיד רציתי ללמוד את השפה.. ^_^ להקה\זמר\זמרת אהובים: miyavi & gackt & plastic tree בעיקר... כמה שנים אתם בעניין,חחח?: נראה לי שקצת פחות משנה. הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא. הלוואי שאהיה!!! אתם צופים באנימות?: כעעע :) וגם במנגה אחת. באינויאשה [ב-VOD מהתחלה חחחח], היקארו נו גו, ONI_SAMA, די ג'י פאניו פאניו [שנגמר ):],לפעמים בכוכב הישרדות, ובטח ברחו לי מהראש.. ואני אשמח להכיר עוד אנימות ומנגות בסגנון :)

olga chan

New member
תשובה

גיל?: 14 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: דרך האנימנגה האלופה אינויאשה
להקה\זמר\זמרת אהובים: BoA ויש עוד כמה... כמה שנים אתם בעניין,חחח?: שנה בערך אפילו שנה וחצי... בקיצר מאז שהתחילה הסידרה אינויאשה הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לצערי לא.. ): אתם צופים באנימות?: ברור! אנימות זה החיים שלי!

harar8

New member
עונה

גיל?: עוד חודש בערך אני בת 19 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: מהאנימות ורק היום התחלתי באמת, יש לי כבר כמה שירים של גאקט^_^ אבל עוד לא שמעתי כי האחים שלי מפריעים לי -_-" אני אחכה להזדמנות טובה. להקה\זמר\זמרת אהובים: כשאני אשמע כמה שירים אני אדעD: כמה שנים אתם בעניין,חחח?: מעכשיו אני מתחילה עם שיריJpop, אבל בשירים מאנימות ביפנית אז כבר שנה וחצי או יותר. הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא אתם צופים באנימות?: בטח^_^

Tomiko8

New member
עונה!

גיל?: 9.5 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: דרך האנימה אינויאשה להקה\זמר\זמרת אהובים: להקה:DAI זמר:גאקט זמרת:טומיקו ון*_* כמה שנים אתם בעניין,חחח?:מתחילת השנה הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?:לא.. ): אתם צופים באנימות?: בטח ^_^

Nittle Grasper

New member
עונה~

גיל?: עוד 57 יום בת 15 XP איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: אנימות, חברות ^^~ להקה\זמר\זמרת אהובים: כרגע אין אחד, כי היום למשל חרשתי כמה להקות XD אבל..... נגיד מיאבי, כי הוא היה האחרון *.~ כמה שנים אתם בעניין,חחח?: מתישהו השנה 0.0 הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא >: אתם צופים באנימות?: האי ^__^

SShiRaS

New member
הממ..

גיל: 18 איך הגעתי לג'יירוק/ג'ייפופ: האשמה כולה על חן (hikaru) חח.. ולחשוב שבהתחלה עוד צחקתי על זה.. להקה אהובה: Janne Da Arc כמה שנים: 1 בלבד.. האם הייתי בהופעה? ממש לא :(.. האם אני צופה באנימות? ראיתי גרווי, 12 הממלכות וזהו כנראה.. אה, ופעם הייתי פריקית של פוקימון.. *אנחה* הו וול.. peace

Jillian

New member
KABOOM

גיל?: 16עוד 20 יום איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: ראיתי תמונה יפה וחשבתי שזה ציור, שאלתי אחת שהיא שמה את התמונה מאיפה יש לה אותה ואז היא אמרה לי שזאת להקה יפנית בשם מאליס מיזר.. אז הורדתי שירים שלהם XD להקה\זמר\זמרת אהובים: מיאבי 33> מאליס מיזר Polysics והתלבתי גם מ The Candy Spooky Theater כמה שנים אתם בעניין,חחח?: אהה לא זוכרת הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא אתם צופים באנימות?: כן

PENELO

New member
תגידי...

יש לך שירים של TCST ? ;~; יש לי ממש קצת שירים שלהם ..;; ואני רוצה עוד >0<" אמ.. בא לך לשלוח לי ?^^" [email protected]

יעל צאן

New member
me

גיל?: 17 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: הודעה אחת של תפוז אנשים >_> להקה\זמר\זמרת אהובים: DAI בעיקרון אני שומעת שירי פתיחה וסיום של אנימות שאני רואה XP כמה שנים אתם בעניין,חחח?: '.'; הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא X: אתם צופים באנימות?: כן. ם:

Hearts Queen

New member
:}~

גיל: 16 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: דרך ג'יידראמות P: להקה\זמר\זמרת אהובים: Otsuka Ai, Miyavi, Nakashima Mika, Dué le Quartz וכו' כמה שנים אתם בעניין,חחח?: מעט מאוד זמן, בערך... קצת יותר מחצי שנה ס0 הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: יום יבוא.
אתם צופים באנימות?: יאפ ^^

sora hazil

New member
אוהיו P:

גיל?: 16 וחצי איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: אנימה? XD להקה\זמר\זמרת אהובים: עדיין לא הוחלט.. כמה שנים אתם בעניין,חחח?: 4? הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא אתם צופים באנימות?: ברור XP

עונה../images/Emo209.gif

גיל?:13 וחצי איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?:אמ. פעם המליצו באיזה בלוג אחד על YUI אז משם,ואז עברתי לאנימות. להקה\זמר\זמרת אהובים:YUI כמובן
כמה שנים אתם בעניין,חחח?:מממממ.שנה. הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?:לא הלוואייי אתם צופים באנימות?:בטח

בקשר לסקר^^

גיל?: 12 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: הגעתי לג'יי-פופ דרך אתר בטיפו על היטומי שימאטאני, התחלתי להתענין בנושא ואז הגעתי דרך פול מון לזמרת מייקו, אחרי הרבה זמן התחלתי להכיר עוד ועוד זמרות ולהקות ועכשיו אני שומעת כמעט רק מוזיקה יפנית!=] להקה\זמר\זמרת אהובים: זמרת ג'יי-פופ-otsuka ai זמרת ג'יי-רוק NANA KITADE כמה שנים אתם בעניין,חחח?: אטו...פחות משנה^^'' הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?:הלוואי! אתם צופים באנימות?:בטח! איזו שאלה?!

kuroi tsuki

New member
וואי, אנשים ../images/Emo20.gif תודה! בכלל

לא ציפיתי שתהיה היענות בכזו רמה!

למעלה