ברצוני לעשות סקר קטנטן....

Asumi

New member
עונה XD

גיל: 15 איך הגעתי לג'יי-רוק\פופ: אנימות.. להקה/זמר/זמרת אהובים:
MIYAVI
גאקט, הידה, ואולי עוד כמה.. כמה שנים אתם בעיניין: בקושי חצי שנה אני חושבת XD היית אי פעם בהופעה של מוזיקה יפנית?: לא T_T אתם צופים באנימות?: כן, כן, כן, ושוב.. כן.. איך לא? זה החיים שלי! XD THE END

oracle

New member
טוב, אז... :>

גיל?: המון... איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: מורפיה מיכרה אותי~~ להקה\זמר\זמרת אהובים: Gackt Mucc Onmyouza כמה שנים אתם בעניין?: איזה 3 שנים הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: עוד לא... TT^TT אתם צופים באנימות? יאפ ^_^

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ^_^~

גיל?: 14 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: דרך אנימה להקה\זמר\זמרת אהובים: אין משו מיוחד. אני אהבות כמעט הכל כמה שנים אתם בעניין,חחח?: משו כמו שנתיים P= הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: הלוואי ]: אתם צופים באנימות?: *מצביעה על שאלה 2*

Goggle Girl

New member
ניא

איך הגעתי לג'יירוק\ג'ייפופ - דרך אנימה. גיליתי עניין בפתיחות וסיומות של סדרות, משמה הגעתי לסינגלים, ומשמה לשירים של להקות חוץ משירי הפתיחה והסיום עצמם ומשמה לאלבומים. גם אנשים שאני מדברת איתם על אנימות מכירים להקות כבר והם המליצו לי על להקות ושירים שלא הכרתי. את לונה סי לדוגמא, שהייתה להקת הג'יירוק הראשונה שלי וזו שהגעתי אליה לגמרי במקרה, הכרתי דרך השיר Gravity ששלח לי מישהו שסתם דיברתי איתו בערוץ אנימה במירק. להקה אהובה - לונה סי 3> כמה שנים אני בעניין - 3 שנים ככה, יותר אפילו הייתי אי פעם בהופעה של להקה יפנית - הלוואי אבל לונה סי גם התפרקו ממה שהבנתי ;; צופי אנימה - HELL YES

Keitarou

New member
לונה סי לא התפרקו...

כלומר לא רשמית... למרות שאין שום חדשות מהם כבר שנים אז לא נראה כאילו הם הולכים להופיע\להוציא משהו חדש... אבל אין לדעת.. הם אולי בני 40 עכשיו.. אבל כשהם יצטרכו כסף הם יחזרו להופעות כמו גדולים! =)

Fire Puppet

New member
בלהבלה~

גיל?: 15 ^^ (ולפני שבוע קיבלתי ת.ז. ~מתלהבת~) איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: דרך אנימה. שאמאן קינג ליתר דיוק, וזה מוזר כי אני בקושי שומעת ג'ייפופ ._. להקה\זמר\זמרת אהובים: Mucc, placebo ועוד רבים וטובים כמה שנים אתם בעניין,חחח?: שנתיים, חחחחח? הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: הלוואי *_* אתם צופים באנימות?: יאפ~

elhaha

New member
שלום לכולם

אני בן 20 הגעתי דרך דיסק ישן שקיבלתי (דה פילוס) להקה אהובה: דה פילוס, לארק, מאיה סקומוטו ואימומי. אני כ4 שנים בהרך. עדיין לא ובקרוב כן XD אני צופה וכיף לי להיות כאן ^_^

Eurogirl

New member
../images/Emo209.gif עונה... ../images/Emo209.gif

גיל: 20. איך הגעתי לג'יי רוק/פופ: לפני 4 שנים, צפיתי באחת התוכניות האהובות עליי ב-אמטיווי, World Chart Express. בין המצעדים העולמיים שסיקרו שם, הראו שם סירטון קצר על טקס פרסי המוזיקה האסייאתיים. הראו שם פלאשים קצרים מהענקות הפרסים, יחד עם קטעים משירים של האמנים הנבחרים. כמה שירים של זמרת בשם איומי האמאסקי ממש תפסו לי את האוזן, אז הלכתי לתוכנת ההורדות השולטת באותה תקופה - אולי Audio Galaxy או קאזה, הקלדתי את השם המוזר, ופשוט הורדתי מאסות של שירים וקליפים (הקליפים שלה מושקעים בטירוף, אגב), והרגשתי שככל שאני שומעת יותר דברים, אני יותר נופלת עמוק לתוך האהבה לסגנון הזה!
אחרי זה התחלתי להחשף לעוד אמנים מיפן, ומפה כבר לא הייתה דרך חזרה...
להקה/זמר/זמרת אהובים: זמרת סולואית - איומי כמובן. להקה - Judy & Mary (זה לא צמד, למרות שזה נשמע ככה. זו להקה עם סולנית). כמה שנים: 4 בערך, מאז החופש הגדול בין כיתה י"א לי"ב. הייתם בהופעה: לא, אבל הייתי רוצה להיות. צופים באנימות: לא מעניין אותי במיוחד, למרות שאני אוהבת את סגנון הציור של המאנגה (אם זה בכלל קשור).

Keitarou

New member
הינ753 ח753ה642 כק'/ח77ר'

גיל?:21 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?:הראו לי קליפ של אקס ג'אפן (סלבריישן אם אני לא טועה) ואז חזרתי הביתה וחיפשתי עוד דברים.. =) להקה\זמר\זמרת אהובים:DIR EN GREY כמה שנים אתם בעניין,חחח?:מממ.. 4 שנים בערך? הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?:יאפ.. MOI DIX MOIS.. =) אתם צופים באנימות?:לא יותר מדי.. אבל לפעמים כשיש סדרה טובה.. אודה על שיתוף הפעולה בבקשה~

star_female

New member
אני D:

גיל?: 21 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: בהתחלה זה היה שירים מאנימות... אחרי זה מאיה הכירה לי את גאקט ולארקו וכל השאר זה הסטורייה XD להקה\זמר\זמרת אהובים: ל'ארק~אן~סיאל 3> כמה שנים אתם בעניין,חחח?: אמ... 4-5 אני מניחה... לא זוכרת מתי התחלתי להיכנס לג'יירוק בדיוק. הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא אתם צופים באנימות?: יאפ~

Shiroi

New member
lajksd

גיל: 21 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ: גם אני קורבן של מורפיה ^^; להקה\זמר\זמרת אהובים: L'arc~en~ciel וJanne Da Arc כמה שנים אתם בעניין,חחח?: אני לא בעניין "חחח", אבל אני שומע ג'יירוק כבר שנה וחצי. הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: מסיבת טבע לצלילי מוסיקה אלקטרונית יפנית, נחשב? אתם צופים באנימות?: כן... -.-;

למעלה