ברצוני לעשות סקר קטנטן....

Swan Princess

New member
שוקי הלך לגןןן~

גיל?: עוד קצתת טיפה טיפונת 16 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: אני חושבת שדרך האנימות.. להקה\זמר\זמרת אהובים: Otsuka Ai כמה שנים אתם בעניין,חחח?: לא זוכרת חח.. נראה לי שקצת אחרי שהתחלתי לראות אנימה. אז בערך שנתיים..? בעצם התחלתי להבין משו רק מתחילת השנה כזה... אבל בתכלס מה זה משנה?! טוב חפרתי הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא ;0; אבל אני עוד אהיה!@# אתם צופים באנימות?: יאפ

סופסוף אני יודעת בת כמה את!

ובהתחלה בכנס עבדת עלינו שאת טסת ליפן והיית בהופעה של איי-צ'אן, אנחנו התפעלנו והאמנו לך!XDDDD אני לא אשכח את זה- אני, מאיה נה-צ'אן, שחר-צ'אן, יעל ואינויטל: *יושבות על הדשא באנימה-קון* שחר: *מנסה לשיר לנו את הזיוף של השיר סאקוראנבו שמצאה באינטרנט* "(...) אנאטה טו אטאשי סאקוראנבו(...)..." רותם: "אתן מעריצות של otsuka ai?!" אני, מאיה נה-צ'אן, שחר-צ'אן ויעל: "כן!!!" כולם: *מתחילות לדבר* זה היה כלכך מוזר!...

Swan Princess

New member
חחחחחחחח

איזה פתיות.. D': סתם סתם.. וכן, כי לא חשבתי שהרבה מכירים אותה וזה היה סוס :0 ובת כמה חשבת שאני?@!! O.ם

So Crazy Baby

New member
תשובה

גיל?: איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: להקה\זמר\זמרת אהובים: אני יותר מעדיפה פופ יפני אז את ayumi hamasaki, namie amuro, koda kumi, boa, ai otsuka ועוד מלא מלא! כמה שנים אתם בעניין,חחח?: מסוף שנת 2004 הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא. הלוואי אתם צופים באנימות?: כמובן!

So Crazy Baby

New member
שוב...

.... גיל?: 13 וחצי איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: דרך הערוץ "יס אנימה" מאז שנדלקתי על כמה שירים מכמה אנימות חמדות! ^^ להקה\זמר\זמרת אהובים: אני יותר מעדיפה פופ יפני אז את ayumi hamasaki, namie amuro, koda kumi, boa, ai otsuka ועוד מלא מלא! כמה שנים אתם בעניין,חחח?: מסוף שנת 2004 הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא. הלוואי אתם צופים באנימות?: כמובן!

walking suicide

New member
:} ../images/Emo103.gif

גיל?: 14.5 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: שיר הפתיחה של בליץ' להקה\זמר\זמרת אהובים: orange range , gackt , asian kung fu generation , uverworld כמה שנים אתם בעניין,חחח?: 1 הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא אתם צופים באנימות?: כע

Didi FreedoM

New member
אני D:

גיל?:14.5 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?:דרך האנימות ^_^ להקה\זמר\זמרת אהובים:BoA *_* כמה שנים אתם בעניין,חחח?:מלפני כמה ימים O.ם" הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?:לא אתם צופים באנימות?:האי ^_^

animato

New member
אני עונה :)

גיל : 27 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ? בעקבות מישהו שהמליץ לי בןרב להקה\זמר\זמרת אהובים: utada hikaru, boa , namie amuro, koda kumi, sowelu chieco kawabe כמה שנים אתם בעניין,חחח? הממ בסביבות ה5-6 שנים הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית? ממש לא אתם צופים באנימות? בטח! אני צופה וותיק מאוד עוד לפני ששמעו על זה בארץ בכלל כבר בערך 12 שנה, עם הפסקות :)

animato

New member
תיקון

איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ? בעקבות מישהו שהמליץ לי בirc

ToHrU

New member
תשובות ^_^

היי :) אני הלה. גיל 19 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: הגעתי דרךצ אנימות והמשכתי כי זה כיף!! להקה\זמר\זמרת אהובים: להקה - V6 כמה שנים אתם בעניין,חחח?: קצת יותר מחצי שנה הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: לא לצערי, אבל הכול עוד פתוח. אתם צופים באנימות?: כמובן!!! ולמרות שצפיתי כבר בכל כך הרבה, האהובה עליי תמיד תהיה אינויאשה. אולי בגלל שהיא זו שאיתה התחלתי להיכנס לתוך עניין היפנית ויפן בכלל . . .

אניD:

גיל?: 13 וחצי. אני מרגישה קטנה לידכם
איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?: אמ. שנייה. אה, כן. התחלתי לראות פרוטס באסקט+אינויאשה, אהבתי, המשכתי לגראוויטיישן, אהבתי מאד, והתחלתי לחפש חומר על הזמרים
להקה\זמר\זמרת אהובים: Miyavi [
] Gackt [קול מדהים.3>] Sakanoue Yousuke [יש לו קול ככך חמוד
] Kotani Kinya [אין לי הרבה מה להגיד עליוXP אבל יש לו קול מדהים. והקליפים שלו מצחיקיםXD] Kinmokusei [אין לי מה להגיד עליהם בכלל, הם פשוט מרגיעים אותי3>] Every Little Thing Asian Kung Fu Generation [אוכ, פשוט תשמעו אותם. נכון להיום, הם להקת הג'יי-רוק (אומהשהםלאיהיו
) האהובה עלי.] Ai Otsuka Yellow Machinegun [הם מצחיקים. מלא צרחות וגיטרות. כמו שצריך להיות3>] וזה ששר את הפתיחה של בליץ'. אני יודעת שזה לא הרבה
כמה שנים אתם בעניין,חחח?: מאז שהתחלתי לראות פורובה
זה מסוכות, בערך. אוקטובר אם איני טועה. הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: הלואי
אבל אני אהיה, באמת
אתם צופים באנימות?: דה! לפרט? נארוטו, פולמטאל אלכמיסט, אינויאשה [עוד לא ראיתי את ה-10 פרקים האחרונים
], גאקואן הייבן, צ'וביטס כשאני משועממת [אני תקועה בפרק 16 כבר חודשיים:X], ואקסל סאגה.

Tomiko8

New member
אם את מרגישה קטנה

אז איך אני לא?!
ועוד אני בת תשע וחצי...

yuki no hana

New member
אוקי

גיל?:14 איך הגעתם לג'י רוק- ג'י פופ?:אהבתי השיר ששמעתי מאיוונגליון(עכשיו אני שונאת אותו) להקה\זמר\זמרת אהובים:אממ גאקט,לארק אן סיאל וזהו בינתיים , אני לא אוהבת הרבה כמה שנים אתם בעניין,חחח?: חחחאני מהחופש הגדול של כיתה ו' 0.0 הייתם אי פעם בהופעה של מוסיקה יפנית?: בחלומות P: אתם צופים באנימות?:כבר לא זהו=]

למעלה