לה לה לה../images/Emo27.gif
קצת בכללי.. שם: אורטל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.63 בערך מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונד שאטני[חח..ברק לא פה כדי להגיב..] אחים/אחיות: אחות קרציה,אח חרא,ועוד אחד מלאך [עוד מעט בן שנתיים
] בת כמה את נראית: חלק אומרים שבת 14,חלק אומרים 18+ העיקר שאתמול נכנסתי ליום הסטודנט חח.. משקפיים: אין גשר? אין עבר פלילי: חח..אני פושעת סידרתית בקומבינות
שפות: עברית,אנגלית [מאוד חשוב..],אה ואני מבינה גרוזינית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: יהלי סובול-'בין דירות'
סרט מושכר שראית: 'אפקט הפרפר' סרט בקולנוע: 'איזה מין שוטרת 2' שיר ששמעת: כל הדיסק של נובה [3 שירים] השיר שנתקע לך בראש: השירים של נובה [כל פעם אני זורקת משפט משיר אחר חח..] הדיסק שקנית: יהלי סובול - סוס הדיסק ששמעת: נובה האיש שהתקשרת אליו: ברקו'ש האיש שהתקשר אליך: דניאל תוכנית טלוויזיה שראית: סמולוויל איש שחשבת עליו: איך נראה הבן דוד החדש שלי [נולד אתמול,מחר אני הולכת לבקר אותו בביה"ח
]
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ניסיתי אז לא יודעת.. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד
את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד
את/ה הייתם בחו"ל [אם כן איפה]: טורקיה,צרפת,בלגיה,הולנד,ובתחילת ספטמבר אני טסה לפולין..
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: - נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד
שאלת השאלות נכון שג'וני יפיוף?
[רק אתמול הבאתי לו
חח..ואני כבר מתגעגעת] שבוע טוב לכולם