ברררר.... תקראי את זה!

D i s o r d e r

New member
../images/Emo79.gifהיום בלוֹגטיוי ../images/Emo41.gif NOVA../images/Emo41.gif

כהרגלנו בקודש, היום, יום רביעי, בּ-
21:00, ישודר הבּלוֹגTV אצלכם בסלון, בשידור חי ונושם, היישר מעיר הקודש שלנו, בירת מדינת ישראל, הלא היא תל-אביב
בואו בהמוניכם, ועדיף עם חבריכם, ויהיה... רוֹק אִין דֵה הַאוּס
קבענוּ
נתראה, ו...בלי איחורים אלא אם יש אישוּר מאמא. יאללה, יומנעים.
מיטל

ברררר

New member
שיר השבוע שלכם! :)../images/Emo124.gif

שיר השבוע שלי הוא תגידי לו של אוהד חיטמן... פשוט שמעתי אותו מלאאאא השבוע... שבוע טוב שיהיה לכם תגידי לו\ אוהד חיטמן: תגידי לו שזה נגמר, תגידי לו שאת עוזבת. תאמרי לו שהלב אמר, שכבר הגיע השלכת. למרות שהוא אוהב אותך, תגידי לו שלא יבטח, את לא עוזבת בגללו, זה בגללך, תגידי לו. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. תגידי לו שזה לא זה, תגידי שאת משקרת. אם הוא ייקח את זה קשה, תגידי שאת מצטערת. למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה... למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו.

ברררר

New member
שאלון שישי!!!../images/Emo35.gif

שיהיה לכם סופשבוע רגוע ושבת שלום ומבורך (לא אני המצאתי את הסקר אז לא להרוג אות על זכויות יוצרים וכדומה) קצת בכללי.. שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שאלת השאלות נכון שג'וני יפיוף?
תהנו

g u i t a r

New member
../images/Emo79.gifמה זה../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

איך אני לא שמעתי אותו?! |חורשת גלגל"צ עד שאשמע|

ברררר

New member
אני

קצת בכללי.. שם: בר פירסינג:לא קעקועים: לא גובה: 1.66 מידת נעליים:38 צבע שיער: שתני אחים/אחיות: אח ו2 אחיות בת כמה את נראית: 16? משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא חחח שפות: עברית אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:הארי פוטר (התחלתי שוב את כל הסדרה= כיף) סרט מושכר שראית: שודדי הקריבים סרט בקולנוע: יומנים הנסיה 2? שיר ששמעת: טוב לבד- אפרת גוש השיר שנתקע לך בראש: hallaback girl- gwen stefani הדיסק שקנית: זה לא אותו דבר- עברי לידר הדיסק ששמעת: אוסף צרוב? :) האיש שהתקשרת אליו: שי האיש שהתקשר אליך: שי תוכנית טלוויזיה שראית:כוכב נולד- וואו לא ראיתנ מל זמן טלוויזיה איש שחשבת עליו: יובל האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:מממ הוואי? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד כל עוד הם לא מערבים אותי בזה שאלת השאלות נכון שג'וני יפיוף?
זאת לא מילה

dsol

New member
העתק הדבק

שם: דודי פירסינג: אין קעקועים: בתיכנון גובה: 182 מידת נעליים: 43 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות בת 14 אח בן 2 וחצי בת כמה את נראית: בגיל שלי (17) משקפיים? גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עברית / אנגלית / יפנית (חעחחח ממש טיפה) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא קורא ספרים סרט מושכר שראית: איזו מין שכנה סרט בקולנוע: קוסטנטין שיר ששמעת: אפרת ג'וש - ג'ורג'יה השיר שנתקע לך בראש: אביב גפן - שנינו שווים הדיסק שקנית: עברי (זה לא אותו דבר עם FIGTH) הדיסק ששמעת: שייגעצ - משקאות חריפים האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: התקשרו אלי מקוקה קולה לבדוק פרטים לדברים שהמזנתי תוכנית טלוויזיה שראית: מופע התרמה בערוץ 24 איש שחשבת עליו: *סוד* האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, פולין,צרפת,גרמניה,הולנד,שוויץ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף שאלת השאלות נכון שג'וני יפיוף ?

g u i t a r

New member
בר ודודי!

כיף להכיר אתכם קצת ככה... (אני לא אענה על השאלון מכיוון שכבר היה לנו כבר אחד... אין לי כוח לעשות שוב... מבקשת את סליחתכם...) אם בא לכם להציץ על השאר שעשו את השאלון הקודם, אז זה כאן. (בתקווה שאצליח...)
שבת שלום
מיטל

טולייצ

New member
לה לה לה../images/Emo27.gif

קצת בכללי.. שם: אורטל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.63 בערך מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונד שאטני[חח..ברק לא פה כדי להגיב..] אחים/אחיות: אחות קרציה,אח חרא,ועוד אחד מלאך [עוד מעט בן שנתיים
] בת כמה את נראית: חלק אומרים שבת 14,חלק אומרים 18+ העיקר שאתמול נכנסתי ליום הסטודנט חח.. משקפיים: אין גשר? אין עבר פלילי: חח..אני פושעת סידרתית בקומבינות
שפות: עברית,אנגלית [מאוד חשוב..],אה ואני מבינה גרוזינית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: יהלי סובול-'בין דירות'
סרט מושכר שראית: 'אפקט הפרפר' סרט בקולנוע: 'איזה מין שוטרת 2' שיר ששמעת: כל הדיסק של נובה [3 שירים] השיר שנתקע לך בראש: השירים של נובה [כל פעם אני זורקת משפט משיר אחר חח..] הדיסק שקנית: יהלי סובול - סוס הדיסק ששמעת: נובה האיש שהתקשרת אליו: ברקו'ש האיש שהתקשר אליך: דניאל תוכנית טלוויזיה שראית: סמולוויל איש שחשבת עליו: איך נראה הבן דוד החדש שלי [נולד אתמול,מחר אני הולכת לבקר אותו בביה"ח
] האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ניסיתי אז לא יודעת.. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד
את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד
את/ה הייתם בחו"ל [אם כן איפה]: טורקיה,צרפת,בלגיה,הולנד,ובתחילת ספטמבר אני טסה לפולין.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: - נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד
שאלת השאלות נכון שג'וני יפיוף?
[רק אתמול הבאתי לו
חח..ואני כבר מתגעגעת] שבוע טוב לכולם

עונה על השאלון.....

קצת בכללי.. שם: עדית פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.62 מידת נעליים: 38 צבע שיער: אדום אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: הכי הרבה שנתנו לי היה 24 משקפיים? לא עבר פלילי: לא הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: משוואה עם נעלם- אורי אדלמן- =ע=נ=ק סרט מושכר שראית: משפחת סופר -על סרט בקולנוע: הנשכחים שיר ששמעת: ניסים... השיר שנתקע לך בראש: "זו ילדותי השניה..." לא יודעת מה קשור!!! הדיסק שקנית: אוהד חיטמן הדיסק ששמעת: עברי לידר האיש שהתקשרת אליו:אדלה האיש שהתקשר אליך: ליאור תוכנית טלוויזיה שראית:אפקט הפחד איש שחשבת עליו: בן... האם... את/ה דלוקה על מישהו: קצת.... אולי.... את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אפשר.... את/ה רוצה עוד פירסינג: קודם שיהיה לי... את/ה אוהבת רכבות הרים: מפחדת את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה רחוק נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא לא ולא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חיה ותן לחיות. שאלת השאלות נכון שג'וני יפיוף? ג'ון מהמממממממםםםםםםםםםםםם!!!!!! אין לך מושג עד כמה... אבל עם כל היופי החיצוני... מבפנים הוא הרבה יותר יפה...
שיהיה לכולכם אחלה של סופשבוע!!!!!

ברררר

New member
צוחקת? חורשים את זה בגלגל"צ :)

בטח צחקת... חחחח נו מה אני אעשה? נדבקתי- הכל באשמת גלגל"צ |חרם| (כן בטח)

g u i t a r

New member
דווקא לא צוחקת...

מה אני יעשה, אני שומעת דיסקים באוטו... ובבית שירים מהמחשב... אבל אני מעבירה מדי פעם לגלגל"צ... אם יתמזל מזלי, אשמע. זה שיר יפה?

טולייצ

New member
שיר נחמד

ואיך לא ראית? לא שמעת? חורשים על זה גם ב 24 [אבל על "ניסים" יותר חח..]

g u i t a r

New member
שאלה טובה...

הסברתי ל"בררררר" למעלה איך לא שמעתי... ( ^ ^ ^ ^ ) ואת ניסים שמעתי, יש לי ת'דיסק. ת'אמת, בהתחלה חשבתי שזה שיר לא משוּ, אבל עכשיו אני דווקא אוהבת.

טולייצ

New member
שלי../images/Emo27.gif

"יותר טוב כלום מכמעט" - עברי לידר אני מניחה שכולם פה יודעים למה..
וגם בגלל ההופעה של עברי היום! אגב בר,לפי חוקי הפורומים אסור לפרסם מילים של שירים במלואם בלי לקבל אישור בכתב מהיוצר. לכי תביני.. כמעט זרקו אותי מפורום בגלל זה [למרות שאני בטוחה שעדיתוש לא תעשה את זה
אבל בואי ננסה לשמור על החוקים..]

ברררר

New member
חח אופסיי ../images/Emo163.gif

שיר מקסים (אבל לא מבין הטובים שלו= יותר טוב כלום מכמעט) ניסים עדיין לא משו לדעתי וחורשים עליו פולללל!!!! שישימו יום טוב ואז יראו מה זה שיר מדהים.... וסורי לאוהד חיטמן לא התכוונתי לפרסם את השיר שלך (אבל יש לך שיר מקסים) אהה וגם- עברי
נ.ב. נדבקתי עכשיו ל"בכל פעם אני מתאהב"- נראה לי... כי שרנו את זה כל הזמן במדורה

תגידי לי

אני עובדת אצלך??? חמודה יש לך טעות... את עובדת אצלי עכשיו.... אחרי הכל את העוזרת הפקה.... אבל אני מנהלת את הפורום... סתם מה קשור עכשיו?!!! נשמה יפה שלי אני אצרוב לך דיסק מבטיחה!!! אפילו עם הקדשה...

למעלה