מזה מלאך....
ע ע ד י ת ו ש New member 3/6/05 #44 ברררר.... תקראי את זה! יש לי רעיון, מה דעתך לקבל על עצמך את האחריות, להעלות כל יום שישי שאלון בפורום? מסכימה? יופי נהדר~!!!!
ברררר.... תקראי את זה! יש לי רעיון, מה דעתך לקבל על עצמך את האחריות, להעלות כל יום שישי שאלון בפורום? מסכימה? יופי נהדר~!!!!
ע ע ד י ת ו ש New member 3/6/05 #46 טוב זה היה ממש ממש ממש מהיר אחלה מותק, אז את אשת השאלונים של הפורום מיטל עוזרת הפקה...
ב ברררר New member 3/6/05 #48 חחח כן במקרה נכנסתי הרגע! אחלה בחלה! וואי אשת שאלונים! איזה תואר אוקיי- היי מיטל!
ע ע ד י ת ו ש New member 3/6/05 #52 ראית מה זה... שלא תגידי שלא מפרגנים לך כאן... אני מצפה לשאלונים מעניינים!!!!!
G g u i t a r New member 3/6/05 #58 היי, היי, זה לא נכון! ../images/Emo2.gif את העוזרת-עוזרת הפקה של להקת NOVA- אחראית-מיישמת-ונותנת קישורים לפורום הנפלא-מהמם-מרשים-ומצויין שלנו! מה?! לא מספיק?!
היי, היי, זה לא נכון! ../images/Emo2.gif את העוזרת-עוזרת הפקה של להקת NOVA- אחראית-מיישמת-ונותנת קישורים לפורום הנפלא-מהמם-מרשים-ומצויין שלנו! מה?! לא מספיק?!
G g u i t a r New member 4/6/05 #74 תני לי לחשוב על זה... אני אשוחח עם מנהלת הפורום, נחליט אם מגיע לך גם!
ט טולייצ New member 4/6/05 #76 מגיע לי מה? ../images/Emo9.gif ועדיתוש כבר אמרה לי שאנחנו צריכות לדבר,והיא לא עונה לי
ב ברררר New member 3/6/05 #63 מה זה בלוג TV? תגידו לי פעם הבאה שיהיה, איך נכנסים לדבר כזה ושיקדישו ל-י שירררר של עברי! כל שיר יקבל בברכה
מה זה בלוג TV? תגידו לי פעם הבאה שיהיה, איך נכנסים לדבר כזה ושיקדישו ל-י שירררר של עברי! כל שיר יקבל בברכה