ברררר.... תקראי את זה!

g u i t a r

New member
חחחח,

האמת שזה היה בצחוק... (כי יעני זה לא חוקי ולא חינוכי...) אבל אם כבר הצעת.... אני לא מסרבת לקבל דיסקים אף פעם. ובכן גבירתי, מה תרצי שאעשה בשבילך!?

g u i t a r

New member
להראות ת'צמי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממי, את רוצה למות משבץ מוחי? למה שאני אעשה לך טראומות לכל החיים? למה? תקשיבי, אני אולי העוזרת שלך, אבל יש דברים שאני לא מוכנה לעשות. לגרום למותך, או להעמיד אותך בפני איזשהי סכנה, אלו דברים שלא אסכים להם. גם לי יש גבולות וקווים אדומים. גם אני בנאדם. חרא של בנאדם, אבל בנאדם!

dsol

New member
חעחח לא מאמין לך

את סתם מגזימה נראה לי אני אפתח אשכול תמונות של חברי הפורום באמת.. כמה אנשים כותבים פה בכלל ?

g u i t a r

New member
שאני אבין רגע,

'תה קורא לי שקרנית?! ת'שומע מותק, בדיוק חשבתי עלייך, רציתי להמליץ לך, כי שאלת איך אתה יכול לשמוע את NOVA, אז יש לי פיתרון, שתוכל גם לראות אותם וגם לשמוע. |מיטל מתרגשת| שם
יקירי- מעל הטאגליינס יש כיתוב ירוק: "לארכיון הלהקה", כנס לשם, ותבחר איזה מבין הפרקים המצולמים בלופט אתה רוצה לראות. יש שם כמה אירוחים (נובה היו מביאים אליהם אומן אחר כל שבוע, ואגב, משבוע הבא, זה חוזר להיות ככה... כל שבוע "הפתעה" אחרת...) ובנוסף יש שם את ההופעה ב"בארבי" (-עם עברי) ואת ההופעה האקוסטית והכוסית שהיתה אצלהם בלופט. (בדיוק מה שאני רואה עכשיו...) ממליצה, בחוֹם רותח!!! יאללה, שים פוּל-ווליוּם. אני רוצה לשמוע אותך שר. (וכדאי ללמוד המילים של השירים לפני ההופעה... ככה הכי כיף)
שבת שלום יא דודי!
מיטל

dsol

New member
כן חשבתי על זה כבר

ראיתי את ההופעה עם עברי כבר יותר מידי פעמים ! לא ממש אהבתי את הגירסה של "מרי לנצח" נשמעת מוזר מידי אבל עדיין.... זה לא ממש נח אני רוצה שירים לא הופעות לשמוע בוינאמפ בסבבה לא לשים וידאו הם לא שיחררו כמה שירים שאנשים יוכלו לשמוע ? שירים כאלו שאפשר לשלוח לי ?

g u i t a r

New member
אה, עוד משהו דודי

היה לנו כבר גם שירשור תמונות.... אתה מוזמן לדפדף אחורה, אין לי כוח לחפש ולשים קישור
א-ב-ל- אם כבר הצעת, אז יאללה, שים לנו תמונה שלך! *סקרנית* אולי אתה ככה-
או-
או-

dsol

New member
יש לי תמונות שלי מהמסע בפולין

שהייתי בו כמה ימים אחרי חופשת פסח אני יעלה עוד מעט כמה תמונות ^ בנתיים תוסיפי אותי במסנג'ר [email protected]

ברררר

New member
מה אומר הקונוס למעלה?../images/Emo32.gif

כאליו מה אומר "הודעה נעוצה" ?

ברררר

New member
אהה ומיטל../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

למה את לא אדומה? עדיתוש! לא יפה!

בררר חצופה קטנה :)

למה הדיבור הזה? תאמיני לי שאני דואגת למיטל.. והחל מיום ראשון היא תהיה אדומה, אני חיכיתי לתשובה ממיטל שתחליט באיזה כינוי היא רוצה להשתמש... :) לא יפה מצידך!!!

כן אני חופשי צדיקה

אבל גם אם כן וגם אם לא אני עדיין דואגת למיטל והחל מיום ראשון היא תהיה אדומה ובולטת בפורום.... איך עובר הסופשבוע???

dsol

New member
שהיא נשארת למעלה

ולא צריך להקפיץ אותה כדי שתעבור לראש העמוד היא תמיד נשארת שם (חוץ ממקרים שיש כמה נעושים ואז ביניהם יש "הקפצות" בלי קשר לשאר ההודעות)

g u i t a r

New member
הודעה נעוצה-

משמע שההודעה תשאר "למעלה" ב-24 שעות הקרובות... ואני לא אדומה... כי אני מתביישת... (סתם לא, זה בתהליכים...)

למעלה