בשבילכם :)

Jifannit

New member
בשבילכם :)

שאלון, כי אני במצברוח ממש טוב עכשיו. כולם לענות!
היום
חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? מה אכלת היום לארוחת בוקר? היית היום בביה"ס? עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X נצל"שת היום את תפוזבל? שלחת היום אסאמאס למישהו? אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? סיטואציות
יוגורט- לק שחור- בריסטול- מקלחת- קיץ- חורף- אביב- סתיו- תפוזבל- מלפפון- קלמנטינה- פופ אפס- "צ'אנית"- 1371
כמה הודעות כתבת היום? דברת היום עם אור צ'אן? את/ה בא/ה למפגשפורום? באיזה פרק את/ה? מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? היית פעם במפגשפורום כלשהו? אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי
עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? כמה אנשים יש לך ברשימה? עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X אהוב/ה
צבע אהוב- מאכל אהוב- סגנון מוסיקה אהוב- זמרת אהובה- זמר אהוב- להקה אהובה- סרט אהוב- ספר אהוב- מקצוע אהוב- אנימה אהובה- שיר אהוב- מספר- חופשה מועדפת- דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- משהו מצחיק שקרה אתמול- זכרון אחד טוב- בשורה משמחת מהשבוע שחלף- מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ מילה מרגיעה- משהו שאתם רוצים לעשות השנה- משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- תאריך לידה- אוהבת אתכם

דפנע

New member
אני ^^

חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך?הרבה דברים D: מה אכלת היום לארוחת בוקר?מממ כלום ^_^ היית היום בביה"ס?לצערי כה עבדת היום קשהקשה בחווה? X_XXD לא נצל"שת היום את תפוזבל?לא עוד לא שלחת היום אסאמאס למישהו?לא אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה?חח לא סיטואציות יוגורט-תות לק שחור-מגניב בריסטול-דף מקלחת-נקי קיץ-בעע חורף-טוב *_* אביב-בסדר סתיו-בסדר תפוזבל-תפוזבל מלפפון-ענבר קלמנטינה-תפוז פופ אפס-בעו ~ "צ'אנית"-או ?!@ 1371 כמה הודעות כתבת היום?לא זוכרת דברת היום עם אור צ'אן?כה ^^ את/ה בא/ה למפגשפורום?כמובןם ;1 באיזה פרק את/ה?52 מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה?לא :S למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)?לא יודעת די הרבה :p היית פעם במפגשפורום כלשהו?כמובן אם יש לך תוכנת מסרים כלשהיכןןןןןןן אני רוצה להשתלט על העולם D: עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע?5 כמה אנשים יש לך ברשימה?167 עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_Xלא ידוע כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה?וואו כפי שחלק יודעים אני הילדה בעלת 10000000 הכינויים גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_Xלא :X אהוב/ה צבע אהוב-אדום ובורדו מאכל אהוב-ניוקי, סושי סגנון מוסיקה אהוב-ממממ לא דעת זמרת אהובה-אין :X זמר אהוב-אין :X להקה אהובה-מממ שאלה טובה סרט אהוב-שודדי הקריבים כאילו דה ג'וני דפ~ ספר אהוב-מממ... לא דעת מקצוע אהוב-אין כזה אנימה אהובה-ווווווווואו יותרמידי~ שיר אהוב-לא דעת :S מספר-6 חופשה מועדפת-פסח~ דברים לא קשורים ממממ חביתה? משהו מצחיק שקרה היום-כלום משהו מצחיק שקרה אתמול-מסיבת הפתעה לי D:::::::: זכרון אחד טוב-כלמיני בשורה משמחת מהשבוע שחלף-מסיבת הפתעה מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ שטויות כמו תמיד מילה מרגיעה-מעו משהו שאתם רוצים לעשות השנה-קקי D: משהו שאתם רוצים לעשות השבוע-פיפי -.-" תאריך לידה-21.10.92 כולם ללכת לאנשהו מה~?!!~?~!?; לא משנה עזבו אותי בשקט~

keep smiling

New member
חשבנו על אותודבר ביוגורט.../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

XDD מי הזיז את היוגורט תות שלי?

keep smiling

New member
אניאני~ ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? אני תמיד מחייכת. לא תתפסו אותי בלי חיוך. [רק כשעושים פרצוף מפחיד בשביל דני ^^] מה אכלת היום לארוחת בוקר? לא אכלתי :x היית היום בביה"ס? כןכן~ עבדת היום קשהקשה בחווה? לאממש. XD נצל"שת היום את תפוזבל? אתמול נקרא? >: שלחת היום אסאמאס למישהו? כןכן~ אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה?כןכן~ סיטואציות יוגורט-תות <: לק שחור-קשוח <: בריסטול- paper cut~ [נו, שנשרטים מנייר >:] מקלחת-כיף! <: קיץ-דיאורדורנט חורף- שלג~ אביב-סתיו סתיו-שלכת~ תפוזבל-איןחיים~ מלפפון- דבש. אל תשאלו. xx; קלמנטינה- עדן~ פופ אפס-רצחחח!!!111 >< "צ'אנית"- שו? י.י 1371 כמה הודעות כתבת היום? נראהלי הראשונה. רק חזרתי מבצפר. םם; דברת היום עם אור צ'אן? כןכן~ את/ה בא/ה למפגשפורום? כןכן~ באיזה פרק את/ה? מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? לא'דעת. לא שידוע לי~ למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)?אפרתע
ואור ^^ היית פעם במפגשפורום כלשהו?דעעע~ אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? שאלתם את הבנאדם הלא נכון.
43 [: כמה אנשים יש לך ברשימה? 360~ עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? הרוב. באמא'שלי. xx; כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? כינוי אף פעם לא והודעה כל פעם שקורה משהו מעניין. XD גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? לא םם; אהוב/ה צבע אהוב-שחור...אדומ. מאכל אהוב- לא הכי אוהבת לאכול םם; סגנון מוסיקה אהוב- Jrock..? זמרת אהובה- לא'דעת, עזבו'תי, באמא'שכם. >: זמר אהוב- יותרמדי XD להקה אהובה-מתחלף כלהזמן <: סרט אהוב- ארמגדון~~ ספר אהוב-לא'דעת~ מקצוע אהוב-מחשבת ישראל. :x אנימה אהובה- אשכרה לא'דעת. םם; שיר אהוב- I Don't Want To Miss a Thing-Aerosmith מספר- 21. הכל בגלל המיקרוגל! xx; חופשה מועדפת- חופשגדול~~ דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- ניסיתי לצלם את הרב עם הפלאפוןמצלמע והוא קלט אותי ושאל אותי אם אני מנסה לצלם אותו. אמרתי לא, ואפילו שאלתי אם הוא מעוניין! <: כשכל הכיתה מצחקקת ברקע ._.; משהו מצחיק שקרה אתמול-צעקנו על מישהי שתרוץ לשדוד את הבנק. היא נבהלה. םם; זכרון אחד טוב-אורן מחבק אותי. פאק. זה כלכך כיף וממכר. םם; בשורה משמחת מהשבוע שחלף- דודע בהריון! D: מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? לישון, לעשות סיבובערסים עם אפרתע~ מילה מרגיעה- אהבה משהו שאתם רוצים לעשות השנה-לקבל ציונים טובים, לשם שינוי. XD משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- להרגיש טוב. תאריך לידה- 15.10 זהו? <:

Fay Wood

New member
הווו גמני אוהבת קיפיי ^__^ ../images/Emo168.gif

סיבובערסים *-*;

keep smiling

New member
אמפג~ קותעעע >: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אנ'לא מאמינה ששכחתי אותך ;; נו, את יודעת שאת הדבר הכי חשוב לי בעולם...אחרי התחת שלי. :x אני אפילו לא אפרד ממך כי את פדופיל! ;;

Hinamori

New member
גלידה ~!!!!!11

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? צחקתי עם חברות שלי ^_^ מה אכלת היום לארוחת בוקר? קורנפלקס .-. היית היום בביה"ס? כע עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X לא ^^" נצל"שת היום את תפוזבל? לא שלחת היום אסאמאס למישהו? לא אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? לא :X סיטואציות יוגורט- יוגיהו O.ס לק שחור-ציפורניים בריסטול-דף מקלחת-דוש קיץ-חורף |צובי| אני להתגעגע
חורף- גשםםםם D::: אביב- פרח סתיו- עלים יבשים שעושים חראעטצ' תפוזבל- תפוזונע מלפפון- מלפפונייייי D::: קלמנטינה- תפוז ._. פופ אפס- איכסע "צ'אנית"- נהמע 1371 כמה הודעות כתבת היום? 3 ^^" דברת היום עם אור צ'אן? לא את/ה בא/ה למפגשפורום? לא באיזה פרק את/ה? סיימתי את 51 מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? כןןןן אתמול את ליעט !~ ^___^ למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? לא דעת XX;; אוהבת את כולכם !!111 *חיבוק קבוצתי* *כולם בורחים* היית פעם במפגשפורום כלשהו? לא :$ אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? 2 כמה אנשים יש לך ברשימה? 161 D:::::::::::::::: עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X אוה ... אמ, 60 כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? לאדעת O.O לא קבוע .-. גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X לא D: אהוב/ה צבע אהוב- כחול ~ מאכל אהוב- גלידההההההההההה סגנון מוסיקה אהוב- רוק זמרת אהובה- לאדעת ס.ס זמר אהוב- גם לאדעת ס.ס להקה אהובה- לאדעת ס.ס אני אוהבת הרבה סרט אהוב- מלך האריות ~! מופסה *צמרמורת* מופסה *צמרמורת* מופסה מופסה מופסה *צמרמורת* ספר אהוב- ה"פ מקצוע אהוב- לאדעת ._. אנימה אהובה- בליץ' ^______________________________^ שיר אהוב- לאדעת X.X מספר- מה חופשה מועדפת- כאילו זה לא ברור >.> הגדול ^_________^ דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- מופסה *צמרמורת* משהו מצחיק שקרה אתמול- חוחו ליאת דיבבה את האפי וזה היה מצחיק .-. זכרון אחד טוב- מזתומרת סס בשורה משמחת מהשבוע שחלף- אוה X__X לאדעת מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ כלום .-. מילה מרגיעה- קולורבי
משהו שאתם רוצים לעשות השנה- מממ... מממ... לאדעת .-. משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- את העבודה במדעים תאריך לידה- 18.6.93 ^^"

Jifannit

New member
גם לי יש עבודה במדעים! ;-;

על אריסטו. בעע. *צמרמורת* אריסטו* צמרמורת* אריסטו P: צ'אנית מזכיר לך אותי? נחמדלי ^.^ *חיבוק לחנ* D:

chaki finster

New member
נצל"ש!

בקרוב יהיה לי אינטרנט במחשב החדש (כרגע אני במחשב הישן שאני בקושי יכול לעשות כאן משהו >>), ואולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פרקים של בליץ' בהורדה ישירה? בתודה, דודי!

Fay Wood

New member
XDDDDD מאגניפ ^^ ../images/Emo168.gif

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? אני תמיד מחייכת, בלי סיבה ^__^ מה אכלת היום לארוחת בוקר? דגנים עם חלב..? ^^; היית היום בביה"ס? לאא ^___^ עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X לא
הו, מסכנה קטנה *חיבוק* נצל"שת היום את תפוזבל? לע.. שלחת היום אסאמאס למישהו? לע.. אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? לע >> סיטואציות (זה לא אמור להיות אסוציאציות?
) יוגורט- אוכל. לק שחור- לא אוכל. בריסטול- לא טעים (מנסיון). מקלחת- מים
קיץ- איכ. חורף- סגידע. אביב- פסח D= ._.; סתיו- אחותקטנהבכאילו ^-^ אני מתגעגעת ;; תפוזבל- חיים. מלפפון- תעשי לי ילד
קלמנטינה- אני רעבה. פופ אפס- בריטניבע. הרגע קפץ משו. איכ. "צ'אנית"- שיןצ'אן?
1371 כמה הודעות כתבת היום? 5 ._.; זאת ה-6 ^-^;;; דברת היום עם אור צ'אן? לע
את/ה בא/ה למפגשפורום? בארור D= באיזה פרק את/ה? 52 ^^ מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? כע, מיכרתי כמה אנשים.. כמה מפורומאינוי ועוד כמה לא מוכרים ^^; למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? אממ.. איידונו..
; היית פעם במפגשפורום כלשהו? כע ^^ אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? עם אפחד. כפרע עליו. כמה אנשים יש לך ברשימה? אמ.. 55.. נראהלי.. עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X אמ.. לוידעת..? X.X; כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? כל כמה דקות.. אומשוכזה ^^; גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X כע >< אהוב/ה צבע אהוב- סגול *.* מאכל אהוב- שוקולדד *__* סגנון מוסיקה אהוב- רוק ^^ זמרת אהובה- אמ.. אין.. זמר אהוב- גםאין.. להקה אהובה- אוונסנס, גרין דיי ולינקין פארק ^^ סרט אהוב- שר הטבעות ומלחמת הכוכבים ספר אהוב- הארי פוטר *-* מקצוע אהוב- אמ.. אין. בצפר זה איכ. אנימה אהובה- בליץ' D= כמה מפתיע שיר אהוב- bring me to life של אוונסנס. מספר- אמ.. 6?
חופשה מועדפת- איפה אני רוצה להיות בחופשה? נמ, יפן *.* דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- לא קרה עדיין. החיים שלי משעממים ._.; משהו מצחיק שקרה אתמול- אמ.. אה כן, שדברתי עם חברה על מה שהיא וחבר שלה עשו מאחורי השיחים.. XDDDD הזוי ^^ זכרון אחד טוב- כנסאנימהקון? *-* בשורה משמחת מהשבוע שחלף- לאזוכרת X_X מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ לשבתץ בבית ולא לעשות כלום >< כי ככה זה כשאתה שומרשבת. >< מילה מרגיעה- בטטה.. ^__^ משהו שאתם רוצים לעשות השנה- להקים להקה ^^; משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- לישון. והרבה. תאריך לידה- 20/8/1991 נחמד D=

Jifannit

New member
אע, גם אני אעשה X_X

-היום- חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? -חייכתי הרבה פעמים. נוגה עם הבדיחות שלה, דר מנסה לקפוץ מסחוב, עיילט צ'אן המתוקה שלי. מה אכלת היום לארוחת בוקר? -לא אכלתי. :X היית היום בביה"ס? -לאלאלאלאלא! הייתי בחווה. יומשישי אין בי"ס! D: עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X -אהא X_O נצל"שת היום את תפוזבל? -אהא :) שלחת היום אסאמאס למישהו? -המון המון לעיילט צ'אן, התכתבתי איתה >.> אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? -לעיילט צ'אן. -סיטואציות- יוגורט-תות וצ'יריוס לק שחור-מה שיש לי כרגע על האצבעות :) בריסטול-פסטל מקלחת-בגדים קצרים ומנטה! קיץ-איכאיכ. חורף-*.* פוך ולילה. אביב-לבלוב סתיו-צעיף תפוזבל-אין חיים :X מלפפון-סקילה (אני נוהגת לסקול עם מלפפונים) קלמנטינה-כתום פופ אפס- השמדה! !@#$%^ ><; "צ'אנית"-אוקי, סיפורקצר:צ'אנית זאת עיילט צ'אן. חברה מאודמאוד טובה שלי, והמצאתי לה את הכינוי הזה קצת אחרי שהכרנו, בזמן שעוד לא אהבתי אנימות. רציתי לדעת מה זה מזכיר לכם :) ולי זה מזכיר את איילת. -1371- כמה הודעות כתבת היום? -נדמה לי 7. דברת היום עם אור צ'אן? -אהא ^.^ את/ה בא/ה למפגשפורום? -נה נו דה. באיזה פרק את/ה? -לא לסקול אותי... 6 OO; עצלנית. מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? -כן, ילדה אחת (אתמול) מאוד מאוד חמוטה, וניסיתי מישהי אבל למרות שתרגמתי לה את האנגלית היא לא הבינה OO; למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? -לכולםםםםם! ולאור צ'אן זה גם קשר משפחתי ^.- היית פעם במפגשפורום כלשהו? -לא OO; זה יהיה הראשון שלי אי פעם. אז אל תעשו לי טראומה! ;-; או...שאני אעשה לכם? D: -אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי- עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? -ארבעה ^.^ כמה אנשים יש לך ברשימה? -49 או 69. עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X -עם הרוב! D: כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? -הודעה- כל יום. כינוי- כמה שבועות. גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X -אהא!!!! @@$^# קסו. -אהוב/ה- צבע אהוב-תכלת ושחור. מאכל אהוב-יוגורט תות! ^O^ סגנון מוסיקה אהוב-אירית, JROCK זמרת אהובה-נאטשה בדינגפילד וקלי קלארקסון זמר אהוב-נון. להקה אהובה-הקורז סרט אהוב-נון. ספר אהוב-יש כל כך הרבה.. =/ מקצוע אהוב-נוןןןןן!!! ><; אנימה אהובה-יש כל כך הרבה ^.^ שיר אהוב-כל כך הרבה. מספר-4,9,2 חופשה מועדפת-פסח! ^-^ -דברים לא קשורים- משהו מצחיק שקרה היום- -דר ניסתה לקפוץ מסחוב. משוגעת. משהו מצחיק שקרה אתמול- -שיחת ועידה עם אלמוג, זיו ואיילת XDDDDDDD זכרון אחד טוב-יש כל כך הרבה, ותודה לאל על כך :) בשורה משמחת מהשבוע שחלף- -אני יכולה לנסות להתקבל לאקדמיה למוסיקה ומחול בירושלים! ^.^ מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ -בטלה, נה נו דה! P: מילה מרגיעה-נעמה. סנובית אני, מה? ^.- משהו שאתם רוצים לעשות השנה- -לקרוא להרצוג בפניהם "זונות". משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- -להרביץ למישהו מהרצוג OO; אבל אי אפשר! ;-; תאריך לידה- 22.4.93

dark max

New member
מואהאהאה

חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? לצערי חייכתי... בדיחה מספר מה אכלת היום לארוחת בוקר? ביצה וארבע פרוסות לחם מרוכות במשו ששכחתי את שמו היית היום בביה"ס? לצערי. עשו לנו גשר ביום ראשון אז השלמנו אותו היום עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X לא נצל"שת היום את תפוזבל? עדיין לא שלחת היום אסאמאס למישהו? לא אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? לא אסואציות יוגורט- לבן לק שחור- ציפורניים בריסטול- בריסטול כחול-->יאוי מקלחת- מים קיץ- שמש חורף- גשם אביב- יומולדת סתיו- מראה: אביב, מילה: חורף תפוזבל- תגובה מלפפון- מלפפון ים קלמנטינה- תפוז פופ אפס- פופאי "צ'אנית"- ?! 1371 כמה הודעות כתבת היום? 1 דברת היום עם אור צ'אן? לא, הרגע חזרתי מבצפר את/ה בא/ה למפגשפורום? כה!!! באיזה פרק את/ה? 52 מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? לא יודעת... השפעתי על אנשים אבל מיכרתי אפחד, ניסיתי רק חברה אחד שלי [היא שונאת אנימות וחושבת שזה דומה לפוקימון X_X] למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? אני לא יכולה להקשר לאנשים היית פעם במפגשפורום כלשהו? כה, של אינויאשה אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי- מסנג'ר עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? NONE כמה אנשים יש לך ברשימה? לא יודעת עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? 4? אולי יותר כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? כינוי לעיתים רחוקות והודעה פעם בשבועיים משו כזה גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X במחשב הזה כן אהוב/ה צבע אהוב- אין מאכל אהוב- אגרול סגנון מוסיקה אהוב- פופ ורוק, אבל רק אם זה דכאוני זמרת אהובה- אין זמר אהוב- אין להקה אהובה- אין סרט אהוב- "הסמוראי האחרון" ו"טיטניק" ספר אהוב- קשה... "הצל של ההגמון" מאת אורסון סקוט קארד מקצוע אהוב- ספרות ופילוסופיה [אותו שיעור] אנימה אהובה- בליץ'ו-FMA שיר אהוב- יש הרבה... כרגע QUESTION של SYSTEM OF A DOWN מספר- לאזוכרת חופשה מועדפת- יפן לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- שכחתי לעשות שעורי בית בכל המקצועות, ושכחתי עוד מלא דברים [לרב אני מגיעה עם כל שיעורי הבית ולא שוכחת דבר]. משהו מצחיק שקרה אתמול- יש לי עצוב - שברתי צלחת בחדר אוכל וכל האוכל שלי, בנוסף לשברים, התפזר על הרצפה. הייתי צריכה לנקות ורק אחר-כך נתנו לי עוד מנה. זכרון אחד טוב- אין לי X_X בשורה משמחת מהשבוע שחלף- אני יכולה להגיע למפגשפורום מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ לכתוב ולשכתב מילה מרגיעה- אין משהו שאתם רוצים לעשות השנה- לסיים לכתוב את הסיפור שלי ולהפטר מהחצ'קונים [השני בלתי אפשרי X_X] משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- לישון תאריך לידה- 1.5

sasuke girl

New member
אוי וי..מצטערת אבל אני לא

אקרא או יענה..זה ארוך מדי בשבילי..-_- גומנה

coral chan

New member
יאי ^,^

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? כן,פרק בבליצ' מה אכלת היום לארוחת בוקר? טוסט עם גבינה היית היום בביה"ס? לא,יום שישיחופשי D: עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X לא נצל"שת היום את תפוזבל? לא שלחת היום אסאמאס למישהו? כן אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? כן! ^^ סיטואציות יוגורט- תות לק שחור- יש לי אחד כזה בריסטול- ירוק מקלחת- מים קיץ- קוף o_O חורף- יאי אביב- אלרגיה סתיו- יאי יאי תפוזבל- כלום מלפפון- ארוך קלמנטינה- מיימי מדי פופ אפס- אהמ.. "צ'אנית"- צ'אן בנקבה 1371 כמה הודעות כתבת היום? הראשונה היום זאת זאת דברת היום עם אור צ'אן? כן DDDD= את/ה בא/ה למפגשפורום? האי באיזה פרק את/ה? 25 מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? לא למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? כפית במצב כפית היית פעם במפגשפורום כלשהו? בוודאי אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? 1 כמה אנשים יש לך ברשימה? 140 בדיוק עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X 100 אני חושבת כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? פעם ביובל ס.ס;; גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X אהא X_X אהוב/ה צבע אהוב- שחור וצבעים קרים מאכל אהוב- אין סגנון מוסיקה אהוב- מממ..פופ וכל דבר שבא ליד מיפן D: זמרת אהובה- אין זמר אהוב- אין להקה אהובה- אין סרט אהוב- פורסט ג'אמפ והמספריים של אדוארד ספר אהוב- מממ...יש המון מקצוע אהוב- מתמטיקה אנימה אהובה- פול מטאל שיר אהוב- כל יום זה מתחלף XP מספר- 15 חופשה מועדפת- גדולגדולגדול דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- עדיין לא קרה משהו מצחיק שקרה אתמול- גיליתי (שוב) שאני באקא XP זכרון אחד טוב- כאשר פגשתי המון אנשים שהתגעגעתי אליהם בשורה משמחת מהשבוע שחלף- יש רק ארבעה ימי לימודים עד סוכות ^^ מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ ללמוד אנגלית,ולגמור ארטמיס פאול מילה מרגיעה- קסם משהו שאתם רוצים לעשות השנה- ללמוד סקסופון ורישום משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- לבדוק איפה זה הסינמטק o.o'' תאריך לידה-הראשון ליולי,91,כ' תמוז,איזשהיא שנה עברית ^^''

Jifannit

New member
הם כ"כ טובים *.*

תזכיר לי איך קוראים לרביעי? משהו OPEL?... שכחתי :X

למעלה