בשבילכם :)

coral chan

New member
ש ני..

רק בשני..שסיימתי השבת! יאי! ^O^ ממ...עדיין לא יצא שלישי מתורגם *שואפת כוחות לקריאת אנגלית @_@*
 
אני מכורה לכאלה! D: -עושה-

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? כן. נזכרתי בפאנפיק המשעשע הזה על החתול צעצוע-נינג'ה של סוי פונג בשם סאסוקה שאח שלו, החתול צעצוע של גין, הרג את המשפחה שלו והוא רוצה לנקום. XD מה אכלת היום לארוחת בוקר? קורנפלקס, כמו תמיד. X_X היית היום בביה"ס? לצערי, כן. עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X אמ... חווה? לא הייתי בחווה מאז שיעורי חווה בכיתה ה'. נצל"שת היום את תפוזבל? הממ, לא. שלחת היום אסאמאס למישהו? לא. אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? כן, תוך-כדי עשיית פאנארט לרוקיה. רוקיהההה~ 3> סיטואציות יוגורט- איכסה לק שחור- גותים בריסטול- נוזל לניקוי משקפיים מקלחת- קרה >_> קיץ- זיעה חורף- שמחה אביב- ...שיהיה סתיו- עלים יבשים תפוזבל- תפוזונע מלפפון- ים קלמנטינה- טורטייה פופ אפס- מוות "צ'אנית"- הא? 1371 כמה הודעות כתבת היום? אחת, כי הרגע הדלקתי את המחשב. ^^; דברת היום עם אור צ'אן? לא. את/ה בא/ה למפגשפורום? כן, אבל אני יודעת אם אני אוכל לנדוד אתכם לקומיקאזה או קומיקס וירקות. באיזה פרק את/ה? ראיתי עד 51 והמשכתי כמה פרקים במנגה שמקבילים ל-52 ו-53. מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? לא. אני צריכה להכיר אנשים מגניבים יותר. למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? לפזה, אני מניחה. אני לא מכירה אף אחד אחר. XDD; היית פעם במפגשפורום כלשהו? כן, עם החבר'ה מפורום באפי ז"ל באייקון וכאלה. אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? אפס. אף אחד לא אונליין =D כמה אנשים יש לך ברשימה? 12, הרגע ניפיתי אנשים שאני לא בקשר איתם. עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X עשרה, בערך. כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? כל פעם שאני רואה ציטוט מגניב. גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X לעתים רחוקות למדי. אהוב/ה צבע אהוב- סגול מאכל אהוב- אוכל איטלקי, אוכל המכיל בינה, ופשטידות. סגנון מוסיקה אהוב- רוק וג'יי-רוק זמרת אהובה- הממ, קלי קלארקסון, אני מניחה. אני לא ממש בקטע של זמרות, נראה לי. זמר אהוב- דיימון אלבארן הנשמהכוסון. להקה אהובה- גורילז. סרט אהוב- יש כל כךךךךךךך הרבה שאני אפילו לא זוכרת. TT ספר אהוב- Flowers for Algernon, והיה לי עוד אחד אבל שכחתי איך קוראים לו.<_< וגם אוסף המנגה-קומיקס במפואר שלי. אוהבת את כו-לם. מקצוע אהוב- Extreme napping. אנימה אהובה- בליץ'. גם מאוד אהבתי את ליין. שיר אהוב- משתנה, אבל כרגע זה שני שירי הפתיחה של בליץ' ו"החיים הם כמו סירה" {בא לי לצחקק רק מלהגיד את זה. חיחי, סירה!} מספר- 69. חופשה מועדפת- בחו"ל. יום יבוא ואלמד יפנית ואז אגור שמה ואראה אנימות ואקרא מנגות בשנייה שהן יוצאות ואהיה בנאדם מאוד מאושר. אבל גם צרפת זה טוב, וארה"ב, כי אנשים ששפת האם שלהם היא אנגלית זה סקסי. דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- ילד אחד בנה פסל מודרני מכיסאות ומשולחנות. זה לא היה מצחיק במיוחד, אבל זה מה יש. משהו מצחיק שקרה אתמול- הממ, כלום, אבל קראתי פאנפיקים משעשעים ביותר. .-. זכרון אחד טוב- צרפת ומפגשפורום באפי. בשורה משמחת מהשבוע שחלף- נגמר השבוע!!11 D:D: מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ לישון הרבה. מילה מרגיעה- "חופשת קיץ". משהו שאתם רוצים לעשות השנה- ללמוד יפנית, גיטרה או פיסול. כמובן, אני לא אעשה כלום בסוף כי אני עצלנית ואין לי מושג מאיפה אני אמצא מורה\מדריך\ווטאבר. משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- להיפגש עם קובו ולגרום לו להקדיש לי את הכרך הבא. היי, לא אמרתם משהו מציאותי! תאריך לידה- עשרים במאי.
 
יאיP:

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? אבא ניסה למצוא איך/איפה אני אוכל ללמוד יפנית.^^ מה אכלת היום לארוחת בוקר? כלום היית היום בביה"ס? אהמ עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X לא, את עבדת.P: נצל"שת היום את תפוזבל? לא. שלחת היום אסאמאס למישהו? לא. אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? לא. סיטואציות יוגורט- חמוץ לק שחור- נהמה בריסטול- גן ילדים X= מקלחת- משהו לברוח אליו בחום קיץ- יייייים חורף- פוך חמים להתכרבל בו *_* אביב- פרפרים סתיו- חצבים תפוזבל- לחפש בגוגל תפוזבל ולגלות שיש לזה תוצאות (באמת יש) מלפפון- אני P: קלמנטינה- תפוזבל? @,@ פופ אפס- מה זה? X= "צ'אנית"- כנ"ל 1371- בליייץ' כמה הודעות כתבת היום? לא יודעת, לא ספרתי דברת היום עם אור צ'אן? לא את/ה בא/ה למפגשפורום? כן באיזה פרק את/ה? 51 באנימה, 167 במנגה. מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? היו שני מקרים כושלים למדיי: חברה שלי, שראתה אצלי את בליץ' עד פרק 6, אבל אין לה ריל פלייר ואסור לה להוריד דברים למחשב, וילד אחד שראה את הפרק הראשון אבל כמו החברה, אסור לו להוריד למחשב דברים ואין לו ריל פלייר. למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? ניצנע, חנ, קיל (סגידע -^_^-), נהמה, אפרת, מישל ודפנע. היית פעם במפגשפורום כלשהו? כן, של אינויאשה. אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי? המסנג'ר נחשב, כה? עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? 0 כמה אנשים יש לך ברשימה? המסנג'ר לא מחובר כרגע. עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? זה משתנה כלזמן כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? אני לא מחליפה כינוי אף פעם, ולא תמיד כותבת הודעה. גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? לא. אהוב/ה צבע אהוב- אדום מאכל אהוב- פרה מתה על האש, יסלחו כל כל הצמחונים כאן. סגנון מוסיקה אהוב- שירים ישראליים ישנים.^^ חווה אלברשטיין וכאלה. זמרת אהובה- ^ זמר אהוב- אין להקה אהובה- אין ספציפית סרט אהוב- עידן הקרח?
ספר אהוב- יש יותר מדיי. סדרה נחשב? אם כן, חולית. מקצוע אהוב- לא יודעת. אנימה אהובה- שאלה מכשילה?
סתם, לא ראיתי הרבה. שיר אהוב- זהו הזמן זה היום זה הרגע P: מספר- אין חופשה מועדפת- הכוונה לאיפה לבלות את החופשה או איזה חופש של איזה חג? בכל מקרה, אני נמצאת בחופש תמידי אז השאלה לא רלוונטית לגבי. דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- היו כמה, הדבר האחרון היה - אמרתי לחנ משהו במסנג'ר (ולא, אני לא אומרת מה אמרתי.) והיא צילמה את המסך. ואם חנ מפרסמת את הצילום הזה אני לא יודעת מה אני אעשה לה, אבל זה לא יהיה טוב. משהו מצחיק שקרה אתמול- לא זוכרת X= זכרון אחד טוב- 10 ימים בפארק הירדן, ובריכת המשושים בזוויתן. בשורה משמחת מהשבוע שחלף- אותו דבר שגרם לי לחייך. ^^ מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? לא יודעת מילה מרגיעה- החתולה שלי מייללת.P: משהו שאתם רוצים לעשות השנה- אולי ניסע לסיני. -^___^- משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- לפגוש בטעות מישהו שאני מכירה אותו מהאינטרנט (לא מישהו ספציפי.P:). תאריך לידה- לא זוכרת, וגם לא עיניינכם.
 

dark max

New member
חמוטה! את סוגדת לי

אני אלה
XD מואהאהאה [*סגידע* ביאוקיה! עצוב! נוגע ללב! *סגידע* אריגטו על כך שהבאת לי את הפרקים *_*]
 

JeeChan

New member
תורי D:

חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? - שחררו אותי מהעבודה ב12:00 ולא ב15:00. מה אכלת היום לארוחת בוקר? דגני שוקולד D: היית היום בביה"ס? לא *_* אור כבר סיים בית ספר =] עבדת היום קשהקשה בחווה? לא D: אור אף פעם לא היה בחווה =] נצל"שת היום את תפוזבל? לא ^^ תפוז עדיין לא הגיע למצב שהוא הפך לאור לתפוז זבל D: שלחת היום אסאמאס למישהו? כן DDDDDDDDDD: אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? לא |: סיטואציות יוגורט- איכס לק שחור- מגניב, קשוח ואפל =] בריסטול- קשקושים של דברים לעבודות לביה"ס S: =] מקלחת- DDDDD: כיף גדול =] קיץ- חם, הזעה, אבל אבל אבל מפגשים וחופש DDDD: חורף- קר, גם, וכיף DDDDD: קור זה כיפי =] אביב- גם טוב D: סתיו- מעולה =] תפוזבל- תפוז תפוז תפוז + זבל ? D: מלפפון- אור לא אוהב מלפפון =] קלמנטינה- נחמד =] פופ אפס- יש לי חוסם DDD: "צ'אנית"- כל הידידות שלי D: 1371 כמה הודעות כתבת היום? 5 - 10 DDD: דברת היום עם אור צ'אן? אממ כן D:, בהחלט כן ^_^ את/ה בא/ה למפגשפורום? האי דסו D: באיזה פרק את/ה? 52 מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? את ידידה שלי אתי צ'אן D: ואממ אני בדרך למכר עוד =] למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? - לקיפי *_________ֹ* D: ולאתי צ'אן DDDDDDDDDDDDDDDDD:, ולרעות =] ולמאיה צ'אן DDDDDDDD: ולשחר צ'אן =]]]]]]]] ולשרון ^_______________________^ ולליאת :) :) :) :) :) *_* DDDDDD: ובאקי DDDDDDDDDDDDDDDD: ואני גם מכיר את אחותי הקטנה נעמה =]]]]]]]]]]]], ואת דפנע =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואפרת DDDDDDDDDDDDDDDD: ועוד אנשים מפה =] שגומנה, יצא לי לשוחח איתם רק קצת DDD: אבל אחרי המפגש נשוחח המון DD: היית פעם במפגשפורום כלשהו? כן ביותר מדי |: D: אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי - מסנג'ר *_____* עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? 10 D: כמה אנשים יש לך ברשימה? 159 איש עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? קרוב ל40 D: כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? כינוי אני לא מחליף D: רק הודעה =] גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? מלא פעמים X_X =] אהוב/ה צבע אהוב- שחור D: מאכל אהוב- המבורגר =] סגנון מוסיקה אהוב- פופ וקצת רוק =] זמרת אהובה- אין D: יש יותר מדי DDD: זמר אהוב- שוב יש יותר מדי DDDDDDD: להקה אהובה- שוב שוב יש יותר מדי DDD: סרט אהוב- יותר מדי *_* D: ספר אהוב- Pray =] מקצוע אהוב- אנגלית *_* אנימה אהובה- פרינס אוף טניס *_* ובליץ' DDDDDDDDDDD: שיר אהוב- יש המון D: מספר- 9 חופשה מועדפת- חופש גדול DDD: דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- לא קרה =] משהו מצחיק שקרה אתמול- היה הרבה D: זכרון אחד טוב- יש יותר מדי D: בשורה משמחת מהשבוע שחלף- יום א' נותנים לי חופש מהעבודה D: מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? כלום D: מילה מרגיעה- ספוןןןןןןןןן *_* משהו שאתם רוצים לעשות השנה- ללמוד יפנית D: ולראות המון אנימה ומנגה משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- לראות אנימות D: ולסיים להוריד מחזמר של פרינס אוף טניס 2004. תאריך לידה- 10.2.1987 אוהב אתכם DDDDD: ביי ביי
 

Jifannit

New member
הוא כזה חמודדדדדד

אוני צ'אן! *התנפלות* אני קשוחה ואפלה ומאגניבה, מה?
ולאוני צ'אן יש פיצול D: יאייי~! DDD:
 

JeeChan

New member
נצל"ש במפגש נלך לקומיקס וירקות DDD:

אור יודע את הדרך בעל פה =] ובעיניים עצומות D:
 

JeeChan

New member
האי דסו D: אבל אור התכוון שנלך ברגל

=] לאט, זה לוקח 10 דקות
 

Jifannit

New member
כע,כע! *מדמיינת איך אנחנו הולכים

כמו ברווזים קטנים אחרי אור* D: ונפחיד אנשים ברחוב בקריאות "ביאקויה/רוקיה, לא ביאקויה/רנג'י!!!"
 

Fay Wood

New member
לצווח 'יאוי' יותר מאגניב D= ../images/Emo168.gif

יאיא נקנה מאנגות ^-^
 
למעלה