בשבילכם :)

Jifannit

New member
צודקת!

אני אצרח "יאוי" למרות שאני לא אוהבת יאוי ^-^ אחת עולה 55 ש"ח, האי? אני בתקווה לקנות שתיים ^__________^

Jifannit

New member
כי אנחנו לא לסביות. אנחנו עומואיות.

נה נו דעעע.

Jifannit

New member
אהא =/

אם בנים אוהבים יורי, אז זה סוטה. אם בנות אוהבת יאוי, זה מצחיק/קאשוח. ז"א, לפי דעתי Oס לא יודעת למה. קסוווו, מישהו יכול לתת לי את הקישור לשיר הלאמה? ;; אני במחשב של הידיד שלי ולא מצליחה להתחבר למסן. או, קסו! ;;

שיר הלאמה

http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php והאמת היא שאני חושבת שגם בנות שאוהבות יאוי זה סוטה. ^^

Jifannit

New member
לאלאלאלא,

יאוי זה סוטה-בנות שאוהבת יאוי זה קאשוח. אבלאבל אני לא אוהבת יאוי
זה מפחיד אותי
ו...מה עם הלנסות לשכנע את ההורים? תביאי את ליעט, והם לא ידאגו!
|ליעט|

Mrs Puff

New member
אניאניאני!! |קיפוד|

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? כל החיים שלי אני מחייכת.. סתם, כי אין לי משו אחר לעשות ^^ מה אכלת היום לארוחת בוקר? נמ.. שוקו? היית היום בביה"ס? לצערי Oo עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X אני עוד מעט הולכת ^^ נצל"שת היום את תפוזבל? עוד לא ^^ שלחת היום אסאמאס למישהו? כל החיים שלי אני שולחת אסמסים ^^ *אהמ*פרתע*אהמ* אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? נמ.. אני מניחה שלא ^^ סיטואציות יוגורט- תות ^^ לק שחור- פריקי מאגניב ^^ בריסטול- כחול ^^ מקלחת- מים.. (נכון שאני מקורית להפליא?) קיץ- ים חורף- שלגג! אביב- יומולדת ^^ סתיו- הרבה חופשים מבצפר.. תפוזבל- נצל"ש.. מלפפון- ענבר.. (כצפוי ^^) קלמנטינה- קלמנטינה. פופ אפס- WTF? "צ'אנית"- מעו? 1371 כמה הודעות כתבת היום? זאת הראשונה נראהלי ^^ דברת היום עם אור צ'אן? אתמול נחשב? את/ה בא/ה למפגשפורום? מקווה ^^ תלוי בהורימים.. באיזה פרק את/ה? 20 *מתחבאת מאחורי עיפרון* מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? כןן! שתי חברות ^^ למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? פרתע בעיקר ^^ היית פעם במפגשפורום כלשהו? יאפ ^^ אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי כע.. עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? בערך 10 ^^ (אני לא מכורה.. פשוט כל פעם שאני מתחברת מלא אנשים כותבים לי שלום, ואין לי לב להתעלם מחלק ^^) כמה אנשים יש לך ברשימה? בערך 100 ^^ עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X עם הרוב ^^ בערך 80 ^^ כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? כרגע כל יום (ספירה לאחור לפגישה עם חברים ממחנה.. כל יום מספר משתנה ^^) גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X למישו בעולם היא לא עושה?
אהוב/ה צבע אהוב- כחול ושחור ^^ מאכל אהוב- נמ.. איידונו.. סגנון מוסיקה אהוב- ממ.. רוק.. זמרת אהובה- איימי לי
זמר אהוב- בילי ג'ו
להקה אהובה- נמ.. יש הרבה ^^ הרבה יותר מדי ^^ סרט אהוב- נראה לי ש"לקום אתמול בבוקר" (גראונדהוג דיי).. ספר אהוב- מישהו לרוץ איתו מקצוע אהוב- אלגברה.. אנימה אהובה- בליץ' וגראווי ^^ שיר אהוב- מעו~.. אין דברכזה.. מספר- 5 ^^ חופשה מועדפת- כל מקום אפשרי, העיקר על זמן בצפר.. דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- יציאות של המורה שלי ^^ תמיד יש לה יציאות ^^ משהו מצחיק שקרה אתמול- מעו~ לוזוכרת.. אני נעשית סנילית?
זכרון אחד טוב- מחנה מוזיקה 2005.. וגם מפגשפורום אינו.. בשורה משמחת מהשבוע שחלף- מעו? מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ מסיבת הפתעה לחברה ^^ מילה מרגיעה- מעו~. כותבת בכל מקום אפשרי. וגם נמ. משהו שאתם רוצים לעשות השנה- נמ.. לשיר.. לשיר.. וגם להצליח בלימודים ^^ משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- לישון ^^ ועוד לישון ^^ תאריך לידה- 24.5

MichelleLev

New member
אני :)))

היום חייכת היום? אם כן, מה גרם לך לחייך? אני תמיד מחייכת. מה אכלת היום לארוחת בוקר? דגנים היית היום בביה"ס? כן עבדת היום קשהקשה בחווה? X_X ;-; נצל"שת היום את תפוזבל? לא שלחת היום אסאמאס למישהו? לא אמרת למישהו שאת/ה אוהב/ת אותו/ה? לא סיטואציות יוגורט- לבן לק שחור-הבקבוק שלו :p בריסטול- בריסטול ענק וורוד מקלחת- מים קיץ- שמש חורף-גשםםםםםםםם אביב-פרחים וירוק סתיו- רוח עם הרבה עלים תפוזבל- תפוז מלפפון- מלפפוני מהפורום D= קלמנטינה- חברה של חברה שלי XD פופ אפס- ? "צ'אנית"- יפן. -.- 1371 כמה הודעות כתבת היום? 2-3 דברת היום עם אור צ'אן? נופ. את/ה בא/ה למפגשפורום? אני מקווה.. זה מאוחר יחסית באיזה פרק את/ה? 31 מכרת פעם מישהו לבליץ'? אם כן, כמה? לא מיכרתי ;; למי את/ה ממש קשור/ה בפורום (אפשר כמה)? להרבה אנשים היית פעם במפגשפורום כלשהו? כן, רבלדה (עלאק מפגש), אינויאשה, וFEFE DOBSON. אם יש לך תוכנת מסרים כלשהי מסנג'ר ואייסיקיו עם כמה אנשים את/ה מדבר/ת כרגע? 2 כמה אנשים יש לך ברשימה? 85+ עם כמה את/ה באמת מדבר/ת ובקשר? X_X הרבה.. כל כמה זמן את/ה מחליף/ה כינוי והודעה? משהו כמו... פעמיים ביום גם לך התוכנת מסרים עושה בעיות? X_X כן! אהוב/ה צבע אהוב- כחול סגול ושחור מאכל אהוב- בורקס לצערי ;; סגנון מוסיקה אהוב- הכל זמרת אהובה- Fefe Dobson זמר אהוב- אין.. להקה אהובה- SUM 41!!!!!!! סרט אהוב- "13" ו"האחיות מגדלנה" ספר אהוב- הארי פוטר מקצוע אהוב- ספורט ומוזיקה אנימה אהובה- הממ... כמה. שיר אהוב- Life is like a boat של rie fu מספר- לוידעת חופשה מועדפת- יפן D= דברים לא קשורים משהו מצחיק שקרה היום- ילד מהכיתה שלי העיף נעל על ספר תנ"ך ונתתי לו בעיטה. (אני קשורה לדת ^^) משהו מצחיק שקרה אתמול-אתמול? הממ... אמרו לי שאני חמודה. זכרון אחד טוב- כשנפלתי על העוגה בגיל 3.. כשהרימו אותי על כיסא. בשורה משמחת מהשבוע שחלף- לוידעת.. מה מתכננים האנשים לסוף השבוע? ^.^ לוידעת מילה מרגיעה- מוזיקה משהו שאתם רוצים לעשות השנה- אממ.. אני אומר רק אם אני אצליח בו. משהו שאתם רוצים לעשות השבוע- פגישת פורום אינויאשה!!! תאריך לידה-29.11 (לזכור)

Jifannit

New member
קאוואי../images/Emo99.gif

היא בטח אבדה שיווי משקל ו...קאוואי! D:

למעלה