בשביל מה צריך לימודי ליבה?

The Real Big Joe

Well-known member
השמצה שחוקה עד דק שציבור התוקפים הפבלובי מריץ כבר עשרות שנים, אך שגם בה, למרבה הצער, אין כל ממש. אלא שצריך להכיר את המטריה עליה מדברים בשביל לדעת זאת כנראה. ודאי כך כאשר החלופה היא אנטישמיות ישנה ושגרתית.

לא, אני דווקא לא משקר. לא על אוטומט ולא בכלל. אבל כשזאת עמדתך, אין הרבה טעם להמשיך. הנתונים שהבאת, ככל שהם מדויקים, לא משנים את דברי למעלה כהוא זה. אבל כאמור קודם, תצטרך לשחרר את המוח שלך מהניילונים ולהפעיל אותו בשביל להבין זאת, ושנינו יודעים שהסיכוי שתעשה זאת במקום להחזירו אחרי 120 חדש, קלוש.

אז יקירי... ברגע שתצליח להתעלות לרמת התדיינות של אנשים בוגרים ומבוגרים, אשמח לסייע לך להבין את הפער ולקיים דיון ענייני ר"ל. עדכן אותי כשתגיע לכך.

עד אז, מיצינו.
האמת מועכת את השקרן... :giggle:

היזם אמר במפורש ומי שהגיע לתקשורת היה אברך מהדסה... שנחשב לעילוי בתחום הנוירולוגיה (לא ליתפוס אותי במילה) שאמר על עצמו שעשה את מבחני הבגרות ברמה הגבוה ביותר במהלך של חודשים... ספורים.
נו אז?

תמיד יש את הגאון התורן,

מה זה אומר על הכלל?

ריקי זו אני

Well-known member
אני לא באה לידי עימות, אני גם לא נגד החינוך הממלכתי או הממלכתי דתי..., אני (בלי אחוזים שלא יודעת מאין באים ולאן הולכים), באה לאמר שעניין לימודי ליבה אינם קאטיים כמו שפוליטיקאים ניסו וינסו לעשות מזה הו פוליטי...
אני כן רואה שצה"ל מקים חטיבה חרדית ללא לימודי ליבה... ובחיל האויר, המודיעין משרתים חרדים ללא לימודי ליבה... ושום פוליטיקאי צשום צד פוליטי לא טען שאסור לגייס ללא לימודי ליבה.

כוכבית מצויה

Well-known member
אני לא באה לידי עימות, אני גם לא נגד החינוך הממלכתי או הממלכתי דתי..., אני (בלי אחוזים שלא יודעת מאין באים ולאן הולכים), באה לאמר שעניין לימודי ליבה אינם קאטיים כמו שפוליטיקאים ניסו וינסו לעשות מזה הו פוליטי...
מי שעושה הון פוליטי זה מנהיגי החרדים שפוחדים מהאפשרויות שתיפתחנה בפני מי שילמד לימודי ליבה.
אני כן רואה שצה"ל מקים חטיבה חרדית ללא לימודי ליבה... ובחיל האויר, המודיעין משרתים חרדים ללא לימודי ליבה... ושום פוליטיקאי צשום צד פוליטי לא טען שאסור לגייס ללא לימודי ליבה.
בחיל האויר ובמודיעין יש מסלולי הכשרה לחרדים, מסלולים אלה ארוכים מהמסלולים לחילוניים בגלל הצורך בהשלמת לימודי ליבה.

למעלה